monikaa13 11.03.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ławka świetna. Nie wiem niestety czy będzie pasowała. Nie kojarzę teraz Twojej jadalni, a po drugie nie mam zupełnie daru wizualnego Mnie się to spodobało z tej strony, do salonu: http://www.salonmeblowy.net/karta_produktu,0,35/krzeslo_boston.ehtml# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 04.04.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Hej Dziewczyny. Nadal szukam krzeseł do jadalni w kolorze czarnym i białym. Jeśli coś Wam utkwiło - proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.04.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 o no to fajna cena, pasowała by mi. Podoba mi się ławka Werona, pomyślałam, żeby z jednej strony stołu walnąć ją a z drugiej jakieś krzesła, ale nie wiem czy to nie przegięcie... ? http://www.salonmeblowy.net/lista,2,4,1/krzesla.ehtml#start Ja też mam zamiar zakupić ławeczkę Na co dzień będzie stała w wiatrołapie (pomocna przy zakładaniu/zdejmowaniu butów), natomiast w razie gości będzie jak znalazł do jadalni Nie wydaje mi się, żeby to było przegięcie - całkiem fajnie wyglądają takie zestawy. Oczywiście na tej ławce będą siadać najmłodsi w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 07.04.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Hej Dziewczyny. Nadal szukam krzeseł do jadalni w kolorze czarnym i białym. Jeśli coś Wam utkwiło - proszę o namiary Co prawda żadna ze mnie dziewczyna ale białe krzesła ma IKEA. Zerknij sobie na serię Henriksdal. My je rozważamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 08.04.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję. Wybrałam jednak krzesła Moniki. Skopiuję część Twojej jadalni, Moniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts