enickman 06.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nie wkurzają Was te pop-upy na forum?zwłaszcza ten z Atlasem, który się nie daje wyłączyć (no - czasami się lituje) i zasłania wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 06.10.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nie ma rady na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 firefoxolejcie IEalbo dalej kwiczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 06.10.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no niektórzy mają to szczęście/nieszczęście, że przeglądają forum z firmowego kompa - a tam jest to co pan kapitalista nam da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.10.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no to jeszcze wypada podp... że za firmową kasę prywate się wali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 06.10.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a kolega sądząc po zdjęciu to emeryt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 06.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nie wkurzają Was te pop-upy na forum? zwłaszcza ten z Atlasem, który się nie daje wyłączyć (no - czasami się lituje) i zasłania wpisy Polecam zainstalować wtyczkę IE7Pro. Oprócz blokowania reklam potrafi o wiele wiele więcej (np. sprawdzanie pisowni (po doinstalowaniu słownia z OpenOffice), gesty itd.). Wtyczka jest spolonizowana. Po zainstalowaniu trzeba włączyć w opcjach blokowanie. Następnie kombinacja ctlr-shift-a - włącza/wyłącza reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 06.10.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 firefox olejcie IE albo dalej kwiczcie Nie tylko do FF są pluginy. Mam zainstalowane 3 przeglądarki IE, FF i Opere. 99% czasu spędzam w IE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mam ff i fugę mam cały czas .. od pewnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ta fuga to rysa na nieskazitelnym wizerunku forum muratora . Ja uzywam ad-munchera. Zżera wszystko, czasem nawet to czego nie chcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 06.10.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 żeby to .... coś chociaż pamiętało, że klikałem już w nie X razy - a nie wciąż to samo: FUGO!!! Dla mnie już nie jesteś NOWOŚĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plulka 06.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Barbossa, potwierdzam tylko "firefox" - wtyczka ABP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 06.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wkurza.A wystarczyłoby używać innej przeglądarki, ale jakoś tak ciężko się przestawić. Ogólnie uporczywe reklamy sprawiają że nastawiam się "anty" na dany produkt i do firmy.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.10.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mam ff i fugę mam cały czas .. od pewnego czasu o tu spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mam FF, włączyłem ABP, i tak samo jak fuga była tak i jest (co prawda cay czas po prawej i nie zasłania postów ale jak taki ABP zachwalany to myślałem ze fugę też usuwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 06.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 W Operze usunięcie fugi (na stałe oczywiście) to kwestia trzech kliknięć myszką, w IE po doinstalowaniu IE7Pro ( i zaznaczeniu, że ma blokować reklamy) fuga znika z automatu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 06.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nie po to Murator wsadza tu nieznikające reklamy, żebyście kombinowali i je znikali. Oglądać fugę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 06.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 odsylam do watku: http://forum.muratordom.pl/czemu-ta-fuga-wciaz-mnie-przesladuje,t170797.htm naprawde zycie po zastosowaniu ADblock staje sie lepsze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Sorry ale nie wiem o czym piszecie... jakie pop+apy? Jaka fuga? Toccata D-mol i fuga? J.S.Bacha? To jakiś nowy gatunek muzyki? FF i Adblock......... i fuga mi kojarzy się tylko z Bachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 chol..ra, to powiedzcie czemu ja ją pomimo adblocka wciąż widzę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts