Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pop-upy na forum

enickman

Recommended Posts

widzę tego namolnego stwora z boku, ale dopiero wy mi napisaliście, ze to jakaś fuga :lol: Do tej pory treść do mnie nie dotarła a tylko mnie irytuje forma. Czy ten wątek ma na celu zwrócenie uwagi na treść takim, jak ja???

chol..ra, to powiedzcie czemu ja ją pomimo adblocka wciąż widzę?? :cry:

A ustawiłeś subskrypcję filtrów?

no faktycznie, nie wiedziałem że jeszcze subskrypcję muszę aktywować

dzięki, TINEK, teraz jest ok, fuga odchodzi w zapomnienie

Jakie piękne jest życie bez fugi i innych głupich reklam :lol:

IE to chłam. :D

Czemu tak twierdzisz?

Do IE jest IE7Pro blokujący reklamy itp

Wiem że jest ale uważam że IE to niewypał Nawet kiedyś zainstalowałem na firmowym kompie IE7Pro PORAŻKA. IE Ma masę dziur to po pierwsze na załatanie ich trzeba czekać bardzo długo nie to co w FF poprawki wychodzą szybko. Poza tym FF jest bardziej intuicyjny jego obsługa jest łatwa, opcje i ustawienia są proste i przejrzyste. NIe muszę instalować żadnych dodatków a mam sprawdzanie pisowni do tego obsługa kart i przywracanie zamkniętej sesji (wcześniej nie było tego w IE). Do FF jest sporo różnych dodatków dzięki którym można sobie spersonalizować przeglądarkę do swoich indywidualnych potrzeb. A ten dodatek IE7Pro tez jest jakiś beznadziejny.

Używam FF od bardzo dawna bo był szybszy od IE oraz maił właśnie kary co super ułatwia życie.

Poza tym monopol M$ mnie wkurza. :evil: