TINEK 06.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 chol..ra, to powiedzcie czemu ja ją pomimo adblocka wciąż widzę?? A ustawiłeś subskrypcję filtrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 widzę tego namolnego stwora z boku, ale dopiero wy mi napisaliście, ze to jakaś fuga Do tej pory treść do mnie nie dotarła a tylko mnie irytuje forma. Czy ten wątek ma na celu zwrócenie uwagi na treść takim, jak ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzięki Barbossa z linka w końcu zablokowałem tą reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 sam nie kupie fugi Atlasa a i innym odradze/szególnie tę "artis"/dlatego, ze reklama jest wyjątkowo nachalna - więc prawdopodobnie fuga musi byc i droga i badziewna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 06.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ta fuga to dopiero początek... precz z durnymi reklamami, w życiu nie kupie przez to fugi atlasa i jak widze powyżej nie ja jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 06.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 kuźwa i już następne pojawiają się pomiędzy postami...forum muratora schodzi na... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 06.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 poszukac w necie programu.... (peb...rapidshare) Ad Muncher . zainstalowac i czytac forum bez reklam, zwłaszcza tych denerwujacych... swoja drogą wyeliminujecie tez reklamy ze wszystkich stron internetowych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 07.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 chol..ra, to powiedzcie czemu ja ją pomimo adblocka wciąż widzę?? A ustawiłeś subskrypcję filtrów? no faktycznie, nie wiedziałem że jeszcze subskrypcję muszę aktywować dzięki, TINEK, teraz jest ok, fuga odchodzi w zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a kolega sądząc po zdjęciu to emeryt? Trochę mu do tego emeryta jeszcze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 chol..ra, to powiedzcie czemu ja ją pomimo adblocka wciąż widzę?? A ustawiłeś subskrypcję filtrów? no faktycznie, nie wiedziałem że jeszcze subskrypcję muszę aktywować dzięki, TINEK, teraz jest ok, fuga odchodzi w zapomnienie Jakie piękne jest życie bez fugi i innych głupich reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 07.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam oczywiście FF! I ABP zablokowało mi tą reklama ale kto wie jak ten [X] jeszcze wyłączyć ??? IE to chłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 mam ff i fugę mam cały czas .. od pewnego czasu o tu spróbuj wielkie dzięki, już tylko krzyżyk malutki mi został po fudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 07.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 IE to chłam. Czemu tak twierdzisz? Do IE jest IE7Pro blokujący reklamy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Do IE jest IE7Pro blokujący reklamy itp działa - dzięki pa pa, Atlasku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 07.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 IE to chłam. Czemu tak twierdzisz? Do IE jest IE7Pro blokujący reklamy itp Wiem że jest ale uważam że IE to niewypał Nawet kiedyś zainstalowałem na firmowym kompie IE7Pro PORAŻKA. IE Ma masę dziur to po pierwsze na załatanie ich trzeba czekać bardzo długo nie to co w FF poprawki wychodzą szybko. Poza tym FF jest bardziej intuicyjny jego obsługa jest łatwa, opcje i ustawienia są proste i przejrzyste. NIe muszę instalować żadnych dodatków a mam sprawdzanie pisowni do tego obsługa kart i przywracanie zamkniętej sesji (wcześniej nie było tego w IE). Do FF jest sporo różnych dodatków dzięki którym można sobie spersonalizować przeglądarkę do swoich indywidualnych potrzeb. A ten dodatek IE7Pro tez jest jakiś beznadziejny. Używam FF od bardzo dawna bo był szybszy od IE oraz maił właśnie kary co super ułatwia życie. Poza tym monopol M$ mnie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts