żurawik 06.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam serdecznie, mam nadzieję że mężczyźni obecni na forum wspomogą mnie radą. Zaczynam remont domu z poddaszem. Poszukuję ekipy lub poszczególnych fachowców z terenu Przemyśla lub okolic do remontu ( elektryka, tynki wewnętrzne ,zewnętrzne, centralne ogrzewanie,wylewki i pewnie coś jeszcze o czym nie mam pojęcia). Planuję rozpocząć na wiosnę 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 06.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 temat powinien być "poszukuje ekipy" , chyba, że jest jakieś zawoalowane pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 06.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 widzę, że jesteś nowa i poszukujesz mężczyzn i innych, no dobra, ale na przyszłość bardziej dokładnie tytułuj swój temat wątku.Pozwoli to szybciej nawiązać kontakt i szybciej znajdziesz poradę.Trza szanować czas innych.To tak na początek bardziej łagodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 temat powinien być "poszukuje ekipy" , chyba, że jest jakieś zawoalowane pytanie ? a nawet "ekipę z rejonu Przemyśla przyjmę" Zobacz na grupach budujących, Przemyśl to nie wiem jaka grupa, ale może być coś z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts