NADJAHELENA 07.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam czy koś budował z firmą HANLO-dom ,przedstawicielstwo np. Starogardzie Gd.Szukam dobrej firmy budującej w podobnym systemie (prefabrykaty). Proszę o radę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekwr1972 26.05.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ja buduje.Zobaczymy co wyjdzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hogarena 10.04.2018 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Ja miałam budować, ale ... Szczerze NIE POLECAM tej firmy. Nie mogę doprosić się zwrotu swoich pieniędzy. Firma zaproponowała ofertę niedostosowaną do założeń planu zagospodarowania, po podpisaniu umowy pobrała 10% wartości domu. Po wyjściu na jaw błędów w projekcie pani prezes unika kontaktu, nie odpowiada na pisma, telefony i smsy. Pewnie sprawa zakończy się w sądzie. Wiadomo, ze pomylić się może każdy, ale sposób w jaki firma postępuje po ujawnieniu błędów wskazuje na brak uczciwości i poważnego traktowania klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts