pierwek 07.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Pacę o jakich ząbkach powinienem zastosować przy nakładaniu kleju na styropian przed zatapianiem siatki? 6mm czy 4mm ? Jak kładłem kiedyś klej na styropian to nakładałem pacą gładką ale wtedy jest problem z uzyskaniem warstwy równej grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 07.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja robilem kiedys bodajze 8 czy 10. Ale to jest istotne jezeli kladzie sie klej 'na raz'. Ekipa ktora mi robila kladla gladka, bo klej po zatopieniu siatki sciaga sie do jej poziomu, a potem po wyschnieciu szpachluje sie dopiero na gladko druga warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 07.10.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no właśnie ja tak będę robił na 2x tzn po wstępnym przeschnięciu warstwy kleju w którym zatopiona jest siatka następuje nałożenie warstwy wyrównującej (daje się sporo rzadszy klej) dlatego ząbki pacy 8mm na 1 warstwę byłyby na pewno za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts