sysika 07.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam wszystkich !!!!!Poszukuję tanich i dobrych okien co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 07.10.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam wszystkich !!!!! Poszukuję tanich i dobrych okien co polecacie ? 2 sprzeczności.. to tak jakbyś szukał blondynki z czarnymi włosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 07.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam wszystkich !!!!! Poszukuję tanich i dobrych okien co polecacie ? Jak szukasz tanich dla nielubianego sąsiada to kupuj z Dobroplastu. Taniej raczej nie znajdziesz. Jak szukasz okien dla siebie to zapoznaj się z wątkiem: http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695-12360.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 07.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 na temat okien sporo bylo tematów... poszukaj... ze swojego doswiadczenia wiem.... ze mozesz kupic dobre okna.. ale bedzie ch.. wy montazysci i wyjdzie gorzej niz srednie okna a montazysci ok... ze swojej strony jednak polece DRUTEX'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 07.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ze swojej strony jednak polece DRUTEX'a a co do drugiej części pytania polecisz ?... bo ta firma co podałeś to raczej tyczy się pierwszej części.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 07.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ze swojej strony jednak polece DRUTEX'a a co do drugiej części pytania polecisz ?... bo ta firma co podałeś to raczej tyczy się piwrwszej części.. ale te okna sa uwazane jako klasa srednia, ale biorac stosunek cena/jakosc to wydaje mi sie to dobry wybor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 07.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja polecam profile 5-komorowe REHAU. Bardzo dobry stosunek cena-jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 07.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja polecam profile 5-komorowe REHAU. Bardzo dobry stosunek cena-jakość No to poleciłeś kupującemu samochód kupno owego z silnikiem jakimś tam. Okno to nie tylko profil, to wiele innych składowych + producent, czyli ten co z tych składowych stworzy coś lepiej lub gorzej. A idąc dalej drogą analogii to Ssang Yong montuje diesle Mercedesa. Mimo to do Merca to mu daleeeeeeko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts