Gość kotlaris 23.12.2003 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 WITAJCIE!POMOCY! NIEDLUGO NASZ PIERWSZA ROCZNICA A JA NIE MAM POMYSLU! KRAWAT KAPCIE UBRANIA ODPADAJA.CHCIALABYM COS SPECJALNEGO OFIAROWAC. POMOZCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kotlaris 03.01.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 ludziska! pomozcie!czytam wasze info od dluzszego zcasu i wiem ze nie ma sytuacji z ktora nie dalibyscie rady! a nasza rocznica zbliza sie wielkimi krokami pozdrawiam i wszytskiego naj w 2004 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 03.01.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Może jakiś niezły zegarek?. Mnie w każdym razie ucieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Literat 03.01.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Chyba najbardziej odpowiednim prezentem jest kwiatek i pół ltra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Z jakiej wioski jesteś?Pół litra do kolegów zanieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.01.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Nie wiem co na 1 ale My na 10 już zaplanowaliśmy szalony dzień z szampanem w domu miał być jakiś wyjazd ale oszczędności zmusiły nas do zminimalizowania planu. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Literat 04.01.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Z jakiej wioski jesteś?Pół litra do kolegów zanieś. Gościu. W rocznice slubu do kolegów????? Ty chyba masz coś z głową. Poza tym ludzi (to dotyczy Ciebie Gościu), którzy nie mają poczucia humoru nie można brać poważnie. Ja również zastanawiam się czy ty jesteś ze wsi, czy z miasta? Wiem. "to widać, słychać i czuć" Mowa kwiatów gdyby kwiaty mogły mówić co rzekłaby ich barw i zapachu wymowa? co mógłbyś odczytać z ich płatków skulenia, pochylenia korony spojrzeń wprost ku słońcu rzucanych? co mogłyby a co chciały przekazać nam, ludziom tęsknot swych towarzyszom, opiekunom i katom? kwiecista biblioteka świata tak pełna tajemnych westchnień i wonnych barwnych inspiracji ... jedno co pewne, tutaj obowiązuje wspólna wszystkim kwiatom świata zasada, która mówi, że .............. racja tkwi w gracji Wiersz Cordiany Słowo „miłość” — podobnie jak dobroć, cnota, służba — należy do tej grupy słów, które w otaczającym nas świecie nie posiadają trwałej wartości. Wydają się pojęciami z innej epoki. W jakich jednostkach można mierzyć miłość? W kilogramach, kilowatach, calach, a może w litrach? „Najdroższa rzecz dla każdego człowieka jest czas i nad niczym innym tak nie drżymy, jak nad czasem. I niczego tak ludziom nie żałujemy, jak czasu.-I nie ma większego daru, jaki możemy dać drugiemu człowiekowi, jak czas. a dać drugiemu człowiekowi czas, oznaczy starać się go wysłuchać, zrozumieć go, pomoc mu -stać się uczestnikiem jego życia. I jak miara mądrości człowieka jest organizowanie swojego czasu, tak miara miłości jest dawanie swojego czasu drugiemu człowiekowi.” Jeżeli masz wyobraźnię, niezależnie od innych prezentów możesz dać swojemu małżonkowi w tak ważnym dniu pół litra czasu. Do Gościa: Wszyscy znamy pewne twierdzenie: że czas to pieniądz. Tego czasu i tej miłości, o której piszę nie można przeliczać na pieniądze. Nawet opakowania od tego podarunku nie przyjmą w żadnym punkcie skupu. Być może dlatego, że jestem ze wsi nigdy mnie nie zrozumiesz. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Wszyscy znamy pewne twierdzenie: że czas to pieniądz .......i zagadka rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 06.01.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 A może uroczysta kolacja tylko we dwoje w jakiejś uroczej "knajpce"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.01.2004 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 A moe budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.01.2004 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 A moze budowa... Jak by nie bylo - to Forum "budowlane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.01.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Jeśli czas to pieniądz..kup niezły portfel..w środek włóż swoje najsexowniejsze zdjęcie i parę groszy na rozmnożenie....aha..jeszcze kartę telefoniczną ..koniecznie..Ja bym dołożyła ( jak jest za co ) jeszcze bilet. Do wyboru..do teartru, kina ..ostatecznie całodobowy na komunikację miejską....Niech potem ma jak zadzwonić i jak wrócić...............jakby co........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opoka 09.01.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 My pierwszą rocznice mamy już za sobą. Ja dałam mojemu mężowi elegancki neseser, a od niego dostałam złotą branzoletkę. Wieczorem wylądowaliśmy w miłej knajpce i tak dalej..... A tak naprawdę to najważniejsze w tym wszystkim jest żebyście ten dzień spędzili razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kotlaris 10.01.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 DZIEKUJE ZA RADY!! NAJBARDZIEJ PODOBA MI SIE TEN POMYSL Z PORTFELEM I BAJERAMI W SRODKU A POTEM TA MILA KNAJPA WE DWOJE I TAK DALEJ....... BUDOWA MOZE NA DRUGA ROCZNICE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 21.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Jeśli czas to pieniądz..kup niezły portfel..w środek włóż swoje najsexowniejsze zdjęcie i parę groszy na rozmnożenie....aha..jeszcze kartę telefoniczną ..koniecznie..Ja bym dołożyła ( jak jest za co ) jeszcze bilet. Do wyboru..do teartru, kina ..ostatecznie całodobowy na komunikację miejską....Niech potem ma jak zadzwonić i jak wrócić...............jakby co........... ja bym dolozyl jeszcze gumki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 21.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Hej, hej a ja dziś obchodze I rocznicę ślubu. Dokładnie 21 października rok temu.... Mąż kupił mi wisiorek z kolczykami w zestawie. Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Hej, hej a ja dziś obchodze I rocznicę ślubu. Dokładnie 21 października rok temu.... Mąż kupił mi wisiorek z kolczykami w zestawie. Jestem zadowolona i oby tak do Złotych Godów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts