Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fenomen Doktora Housa

aglig

Czy jesteś fanem tego serialu  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś fanem tego serialu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zle zadane pytanie - nie co, a kto pociaga.

Dr House oczywiscie :lol:

A o popularnosci niech swiadczy fakt, ze jak w zeszly piatek chcialam kupic GW z dodatkiem w postaci pierwszych 4 odcinkow 1 serii, to dopiero w szostym punkcie kupilam ostatni egzemplarz, a panie kioskarki zadziwione mowily, ze rozeszlo im sie po prostu migiem :)

wiecie co :D

przy całym zachwycie dla jego geniuszu nie chciałabym być jego wspólpracownikiem :D

No wiesz ceną za możliwość uczenia się od niego są w tym wypadku drobne upokorzenia. Dla jednych to drobiazg dla innych zbyt wielka cena. Ja bym nie mogła, ale ja nie jestem stworzona do robienia kariery :)

A ten cały Dr. to mógł by sie chociaż ogolić. 8)

Zeeelka ... no właśnie o to chodzi ... że łon taki niełogolony jezd ... sexi znaczy :roll: :lol:

Ej no ja lubie nie ogolonych. :D Ale nie kazdemu to pasuje.

Mi akurat ten facet wyglada na nie zadbanego. Nic na to nie poradze, nie moj typ. :wink:

Ale to chyba dobrze, bo jedna baba mniej w kolejce do adoracji tego faceta. :D

wiesz co to znaczy golic sie codziennie? Wiesz jaka to meka? Ja tez wole uzyc czesto maszynki do wlosow niz golarki:P

Wy sie golicie, my rodzimy dzieci. :lol: :wink:

Ni godoj jeno fote dawaj, bo moze tu baby nie potrzebnie Dr. Housa ubostwiajom. :wink:

dobra , Zelka ... to ja rozwinę ...

coby nie było że jeno na wygląd lecę ... :roll: :lol:

serial oglądam raz za ruski rok , ale nawet oglądając jeden odcinek na ten ruski rok to da się zauważyć , iż facet jest yntelygentny, błyskotliwy , bezkompromisowy, niesprzedajny w swoich poglądach - twardziel znaczy .... :wink:

do tego jest ....inny .... mniej sprawny czyli wzbudza uczucia opiekuńcze ... słabość faceta tez może być sexy ? :roll: :wink: :lol:

i właśnie to wszystko sprawia ..... że gdyby był postacią prawdziwą , pewnikiem od bab by się nie opędził :D

Wcisnęłam guzik, że tylko oglądam, bez fanowania. Ale pierwsze co zrobiłam przed włączeniem komputera to... sprawdziłam ile mam czasu do House'a :lol:

Ja go lubię (ten serial, znaczy) bo jest kilka wątków i każdy jest fajny. Wątek medyczny - baaaardzo niezwykłe przypadki; wątek głównych bohaterów - ciekawe, dobrze zagrane postaci; no i sam House - jego riposty i czarny humor... - rewelacja.

Czasem się zastanawiam czy jakby mi tak np. wypadła gałka oczna, jak w jednym z odcinków, to czy nasi lekarze wiedzieliby co robić, oprócz wciśnięcia w/w gałki z powrotem.... :roll:

Obawiam się, że za jakiś roczek nikt nie będzie pamiętał o sympatycznie zgryzliwym kuternodze :wink: będa nowe, jeszcze bardziej rysujące psychę seriale :lol: :lol: :lol:

Wiesz, to juz trwa pare latek ... :)

A ja zakupilam sobie ostatnio Paul Challen- Dr House Biografia Hugh Lauriego i przewodnik po serialu :D

A, i jeszcze mam, tylko nie przeczytalam, ksiazke napisana przez Hugh Lauriego - Sprzedawca broni.