tysia623 19.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 witam! Projekt domu macie piękny bardzo mi się podoba. Mam wrażenie że też cieszy was każdy szczegół z budowy jak u mnie . Życzę powodzenia w dalszej budowie i oby pogoda była jeszcze łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 25.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A co do ścianek kolankowych - możecie mi powiedzieć jaką macie ich wysokość (od wylewek może być). Chyba, że pamiętacie ile mieliście w stanie surowym. Wysokość ścianki kolankowej w pokojach to ok 115cm. Podniesione o jeden bloczek - jakieś 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Kangoo 26.11.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzięki za info btx U mnie wyjdzie tak samo - co zresztą widać na zdjęciach w ostatnim wpisie w dzienniku. Co muszę powiedzieć - bardzo praktycznie wyszło - dobra wysokość tej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 29.08.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Halo! zakończyliście już budowę, że nic nie piszesz? Jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 05.09.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam, Lukasz_Kangoo własnie jak postępy? bedę sie budowac mniej wiecej w waszej okolicy i planujemy zaczać na wiosnę, i wlasnie jestesmy na etapie szukania ekipy. mógłbys podesłac na prywatną wiadomośc do mnie namiar na Waszą ekipę i mniej wiecej napisać ile kosztowała ta ekipa tzn ile za co wzieli? dzieki z gory i pozdrawiam zyczac aby prace przy nowym domku szybko posuwały się do przodu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts