Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

projekt zjazdu potrzebujesz do odbioru domu, do pozwolenia na budowę dołączasz tylko tą decyzję którą cytujesz :)

:o :o :o :o

Ode mnie nikt nigdy czegoś takiego nie żądał, ani nikomu tego nie dawałem (ja nawet tego nie mam!), dom mam "oddany"...

a to co prowadzi do twojego domu nazywasz drogą???????? :p

pozdrawiam

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

wszyscy donoszą na jakim są etapie to i ja postanowiłem. Ostatnio bardziej zajęty realizacją planów...Bożych niż budowlanych, przedstawiam Wam nasz najnowszy (8 dni)...projekt :wink: o imieniu Ula

Tatom :D

A gdzie reszta galerii zdjec z realizacji projektu ? :D

PS: Gratulacje :)

Witam,

wszyscy donoszą na jakim są etapie to i ja postanowiłem. Ostatnio bardziej zajęty realizacją planów...Bożych niż budowlanych, przedstawiam Wam nasz najnowszy (8 dni)...projekt :wink: o imieniu Ula

Nooo to teraz będziesz miał co robić... :-)

Oj działo się u was po tej przeprowadzce...działo widzę :lol:

Ale chociaż widzę, że impreza się udała !! :-)

Moje najszczersze gratulki!!

Witajcie

Czy znacie w okolicy kogos kto robi plan przyłączy gazowo-wodnych???

Jakub przejezdzałam koło twej posiadłości. Po prostu byłam w szoku! Jak ostatni raz widziałam to było goło i wesoło a teraz jest ślicznie. Dachówka przepiekna.....mało nie wjechałm w tyłek "nauce jazdy"

Dziękuję za słowa uznania, których nie mam od najbliższej rodziny (tylko zazdrość).

Wygląda ładnie bo bardzo się staraliśmy :D

Witajcie

Jakub przejezdzałam koło twej posiadłości. Po prostu byłam w szoku! Jak ostatni raz widziałam to było goło i wesoło a teraz jest ślicznie. Dachówka przepiekna.....mało nie wjechałm w tyłek "nauce jazdy"

Dziękuję za słowa uznania, których nie mam od najbliższej rodziny (tylko zazdrość).

Wygląda ładnie bo bardzo się staraliśmy :D

a ja codziennie jeżdżę 3-maja i jakoś dalej nie wiem gdzie ten twój dom :oops: tzn niby wiem gdzie mniej więcej ale on chyba wgłębi do ulicy co? :oops: :oops:

Tom śliczna Ula

Witam, projekt przyłącza robiła mi Pani z Kań, załatwiała wszystko w Pruszkowie. Jesli Milanówek łapie sie pod Pruszków to na pewno pomoże.Koszt 1050zł, ale szczerze mówiąć nia miałem jeszcze czasu odebrać tych papierów. Danuta Żmudzińska 600953158

Co do Gazu mam jakąś Panią o nawisku Ostrowska,501 966 473.

Pzdr

Witajcie

ponawiam pytanie.........kto wam robił te projekty?

Witam, projekt przyłącza robiła mi Pani z Kań, załatwiała wszystko w Pruszkowie. Jesli Milanówek łapie sie pod Pruszków to na pewno pomoże.Koszt 1050zł, ale szczerze mówiąć nia miałem jeszcze czasu odebrać tych papierów. Danuta Żmudzińska 600953158

Co do Gazu mam jakąś Panią o nawisku Ostrowska,501 966 473.

Pzdr

Witajcie

ponawiam pytanie.........kto wam robił te projekty?

no własnie Milanówek podlega pod Grodzisk Maz. , ale zadzwonie i popytam. Co do gazu jaki koszt?

no własnie Milanówek podlega pod Grodzisk Maz. , ale zadzwonie i popytam. Co do gazu jaki koszt?

Tygrysek,

Mi robiła projekt przyłączy wody i gazu p. Ewa Kilańska z Grodziska. Ona Pracuje w ZWiK i polecam, bo załatwia wszystko.

Jej numer: 501 556 149

Pozdrawiam,

PS. Gdzie budujesz w Milanówku?