Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mnie 10 czerwca bardzo pasuje, jadłospis także. Jakbym jeszcze się dowiedziała gdzie dokładnie zygmor nas zaprasza, to bym była całkowicie usatysfakcjonowana. Zygmor jeśli nie chcesz podać adresu publicznie, to prośba o priva.

Acha, i będę z drugą połówką, muszę przecież mieć kierowcę. :D

Pozdrawiam

Po sąsiedzku może coś polecicie.

Szukam solidnej ekipy budowlanej. Początek lipiec-sierpień, w tym roku do stanu surowego z dachem. Miejsce budowy to Stare Babice pod Warszawą.

Pozdr

Michał

506003643

link do projektu:

http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m3f01a42e14e50

misha tez szukam i też na ten termin

Wiecie co...po naszych już zresztą kilku spotkaniach mam ogromną prośbę.

Proszę o jasną deklarację...czy będziesz czy nie...nie tak jak ostatnio że w sumie połowy nie było, uszanujmy gościnność...

Jeśli nie wiesz czy będziesz, albo będziesz 50/50 to wpisz się, ale nawet jeśli będzie to ostatni dzień to się po prostu wypisz...

Pomoże to na pewno w organizacji..w knajpie to może nie ma aż tak dużego znaczenia jak tu....

Ale to tylko moja, grzecznościowa prośba :lol:

Pieczareczko, po drugim spotkaniu grupy inicjatywnej ustaliliśmy, że jadłospis nie może ulec zmianie, oraz ustala się OBOWIĄZEK zjedzenia wszystkiego!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

(...) jadłospis nie może ulec zmianie, oraz ustala się OBOWIĄZEK zjedzenia wszystkiego!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Litosci panie Gajowy :)

Choc skoro planujecie od 11 do 18 na swiezym powietrzu to pewnie jedzonko bedzie sie cieszyc powodzeniem; ale ilosc picia nadal mnie przeraza - dobrze chociaz ze sa dwie toalety ;)

Jesli piknik przeciaga sie do godzin popoludniowych to zrobie wszystko zeby przyjechac - bede co najmniej w tych 60% obecna :) reszta mnie jak sadze bedzie na budowie, ktora MUSI sie w koncu kiedys zaczac i bede mogla pisac jak Ula 'lece na budowe'....

na razie na miejscu domku mam sosenki; no chyba ze gosc zdjal humus do tej pory; jednak jako ze sami mierzylismy i wbijalismy paliki oznaczajace rogi naszego domu, to nie powiedziane ze ten humus zdjal akurat tam gdzie trzeba....

Wow!!!

Ale fajnie, Zygmor, jak miło i jaki piękny ogród!

Ja i moja połowa byśmy sie wstępnie pisali. Na razie na 60%, tak żeby nie zapeszać, bo może mi nieoczekiwanie wpaść jakiś wyjazd w pracy, ale nie da rady przewidzieć.

U nas kończy się stan zero!! Ta da da...

Pozdrawiam wszystkich iżyczę udanego dłuuuugiego weeeeeekenduuu... :D

Senser,

No to mnie połechtałeś, wogóle wszystkich połechtałeś :-)

Interesuje mnie wszystko poza tym perzem, który mam :-), nie no żarty oczywiście....nie znam się kąpletnie...

Więc będzie o co podpytać... :-) tylko w Czerwcu to chyba będzie za późno aby cokolwiek posadzić...???

Ja bym się radził zdecydować, bo kto wie...

Pozdrowionka

moge dostarzyc kawe rozpuszczalna, mleko, herbatke, cukier

hawe fusiasta tylko jaka z etiopi, columbi czy jakas inna - przyniose taka jaka bede miala - tylko ktos musi miec ze soba mlynek do kawy :lol: bo bedzie swierzo palona w ziarenkach :roll:

wszyscy zdecydowali w domu ze sie stawiamy :D :D :D tylko zwalnia nas zraza, kataklizm i takie tam roboty na dzialce ze stawiennictwa na spotkaniu 8) wiec mam nadzieje ze :oops: :lol: nic sie nieprzyplacze

jezeli bedzie takie jedzonko to sobie chyba daruje robienie pizzy wszystkie dzieciaki raczej lubia jesc miesko z grilla