Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Podlaczam sie pod zapytanie Freudka...

Tez szukam. I jakos do zadnego nie moge sie przekonac :(

Ostry,

Chyba ostro testowałeś kierowników budowy.

Ciekawi mnie efekt. Masz jakiegoś godnego polecenia?

A może jeszcze jakąś sprawdzoną ekipę budowlaną???

Piotr

Piotr,

Mam Pania Kierownik z Owczarni (k. Podkowy Lesnej) ale czy godna polecenia to Ci powiem jak cos zrobi... Na razie zrobila tylko dobre wrazenie... Jesli chcesz to dam Ci namiary na priva.

Co do ekipy to mnie lepiej nie pytaj bo mam zaczynac za miesiac a wyglada na to ze moja firma budowlana pomimo ze polecana kiedys na Forum nie jest godna polecenia...

Pozdrawiam,

Co do firmy Ostrego - równiez mojej

Prawda jest taka ze chwalono pracowników a nie firme(patrz tekst krze).

A sama firma chyba bedzie spalona-jedyna szansa to ze wykonawcy bedą "silniejsi" od pośrednika i wytrzymają na placu budowy.Pozyjemy zobaczymy.jak na razie pełen obaw czekam co przyniesie kolejny dzień

jak na razie pełen obaw czekam co przyniesie kolejny dzień

I to jest piękne podczas budowy. :lol:

Właśnie dlatego, po swoich doświadczeniach wcale nie zazdroszczę tym co rozpoczynają...i nie chodzi tu o złe ekipy. Budowa to takie zjawisko, że bez kontroli inwestora, zawsze mogą zdarzyć się cuda.

No miala (ma) być dziś wypłata pierwszej transzy, jest 16 i nic.

Wygląda na to, że dzisiaj nie będzie.

Czy komuś się opóźniła wypłata transzy bez żadnego znaku, czy też zwykle jest raczej ok. (Przynajmniej pierwszej transzy).

Jak banki mnie denerwują!!!!

Ugh! :evil:

Rysiu a który to bank ja w piątek złozyłam dyspozycje i na koncie juz w pt miałam kase ale przekonałam sie o tym dopiero dziś..

a ja jak zwykle mam problem i jak zwykle licze ze cos poradzicie... :cry:

potrzebuje takiego człowieka złotej raczki, co to zna się na wielu rzeczach, współpracuje, mieszka na miejscu budowy, wyjmie stare okna, cos podmuruje, cos skuje, połozy pare płytek, osadzi dzrwi i zbije hustawke z drewna które zostało.... takie cudo musi jeszcze byc w miare tanie :wink:

znam takiego jednego goscia, a nawet dwóch, z tm ze jedne to mój zapracowany mąż a drugi to członek dalszej rodziny, pijacy i po pijaku awanturujacy się - nigdy nie wiadomo kiedy zacznie...

chce zaadoptowac budynek na przedszkole i tam właśnie przydałby sie taki człowiek, który wiele rzeczy umie zrobic przynajmniej dobrze...

skad takiego wziąć? może znacie kogos takiego???? :D :D :D

a przy okazji poszukuje dwóch przedszkolanek i jednej nauczycielki kształcenia podstawowego - jakby ktos szukał dobrze płatnej :D pracy...???.... to do mnie jak w dym!