Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich serdeczniejavascript:emoticon(':D')

Po pierwsze bardzo się cieszę żeudało nam się kupić w Radoniach działkę jest PRZEŚLICZNIE i tak spokojnie. Ciągle jestem pod wrażeniem gdyż dziś finalizuję umowę kupna i dopiero mam to za sobą. Mam na początek tylko jedno pytanie : Jak tu się żyje, mieszka itd?????????

Hej, czy ktos z dziecmi z podstawowki zechce sie podzielic opiniami o szkolach w okolicy? :) Mialam nadzieje, ze juz cos znalazlam, ale chyba jednak dla starszej corki nie bedzie miejsca... :( Wiec znow zaczynam szukac. Z gory wielkie dzieki!

Ewa, własnie miałam o to samo zapytać. Tez szukam szkoły dla córki, więc bardzo prosze o jak najwięcej opinii, negatywnych i pozytywnych.

Uprzejmie informuje, że mój dekarz Robert Koprowski terminowo zjawił się na wiosennym przegladzie dachu, przeglad (płatny) wykonał, zreperował w ramach gwarancji 1 rynne oraz zrobił porządek z druga, która czekał na niego pół roku. Zrobił wszystko ładnie i fachowo. Zero problemów. Mysle, że moge go nadal polecic, a jesienny wypadek uznac za przypadek.

dziś ZE wykonała swoja część przyłącza energ.:D :D , jeszcze tylko elektryk zrobi prowizorkę i chyba będziemy zaczynać :D

zrobilismy tez wycinkę akacji, i okazało się, że jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 20 m sześć. drewna do kominka i chyba całość sprzedamy na pniu, drewno zajmuje za dużo miejsca, zanim wybudujemy kominek to pewnie zostanie rozkradzione :( a transport jest przy tej ilosci trochę nieopłacalny :(

po ile ta akacja? :wink:

dziś ZE wykonała swoja część przyłącza energ.:D :D , jeszcze tylko elektryk zrobi prowizorkę i chyba będziemy zaczynać :D

zrobilismy tez wycinkę akacji, i okazało się, że jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 20 m sześć. drewna do kominka i chyba całość sprzedamy na pniu, drewno zajmuje za dużo miejsca, zanim wybudujemy kominek to pewnie zostanie rozkradzione :( a transport jest przy tej ilosci trochę nieopłacalny :(

Właśnie po ile???? :wink:

Walaciki a nie lepiej oddac akacje do tatrtaku, albo zawezwac pana do siebie i zrobi wam krokwie i inne materialy drewniane, plot lub cos innego, akacja to dobry material, na wiezbie i 100lat wytrzyma bez wiekszych problemow(wystarczy przesmarowac jakims siuwaksem)

akacja to twarde drzewo, pieknie sie wygina przy obrobce, sliczne meble giete z tego wychodza :roll:

ale to tak moje dybanie

to ja poprosze to miejsce na mapie ale kawalek brakuje, miescimy sie w prawym gornym rogu

dzieki

Witam ulica Gogola. Numeru jeszcze nie znam ale tak gdzieś 13 lub 15 bliżej skrętu z tej głównej drogi.

Aaaaa Gogola...kupiło się działkę od muzyka :lol:

Ciekawy jestem po ile on te działki teraz puszcza??

Nie od muzyka tylko od fotografa ale może tez jest muzykiem :)

W Musułach była ładna działka na rogu ale niezdążyłem i ktoś mnie uprzedził

To wasz jest ten dom tak głeboko pod lasem prywtną drogą od ulicy Gogola?

Nie z tej strony...oni "sąsiadują" z tym gminnym osiedlem co jest przy zakręcie/zajezdni.

Mówiłeś, że na rogu w Musułach ktoś cię uprzedził...czy masz na myśli działkę na zakręcie przy kapliczce??

Nie przypucujesz się jak teraz chodzi ziemia w tej okolicy??

Panowie od wycinki pocieli juz na kawalki dlugosc kolo 2m, ta akacja nadaje sie tylko do kominka, na krokwie i mebelki sie nie nada :( ,

powiedzieli,ze za 120 plnow powinno pojsc, nie orientuje sie w cenach drewna niestety :(

Pzdr Beata

Beatko bardzo chętnie odkupie połowe czyli 10 m3

co ty na to?