Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hello dawno mnie nie było,ale zalatana jestem tą budową,wszystko idzie jak krew z nosa a to dzięki firmie delta która mi przysłała buble zamiast okien. Uwaga na firme Delta okna robią z dobrego profilu,ale estetyka wykonania jest do kitu,a szef firmy uważa że nie ma takiego przepisu który mówi o tym czy listwy przyszybowe muszą być równe,Prawdopodobnie sprawa skończy sie w sądzie,czy ktoś z was miał taki problem?

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

chcę kupić pręty do zbrojenia fundamentu ogrodzenia

a po co to zbroić? Mur stawiasz na 2 m jak sąsiedzi?

6 wystarczy na spoko, zresztą pod zwykły płot to wogóle bym nie dawał

Mariusz,

a w słupki klinkierowe to co??

ile tego masz i za ile?? :D

pisz na priva albo wpadnij do mnie jutro :)

Iza, ja stal brałem w firmie Tomed przy trasie Pruszków-Milanówek

7370462 505032075 ale obecnych cen nie znam.

A co do Eimundów to ten z naszej książki nazywa sie Andrzej P. znalazłem ze dwa posty na forum które go polecają wiec raczej spoko. Ten Twój eimund nawt nie chciał ze mna gadać jak powiedzaiłem ze mam 70 m2 wylewki do zrobienia. Eimund z książki zaś powiedział że musi skasować mnie za min 100 m2 bo mniej to mu się nie opłaca wiec od wczoraj myślę gdzie tu jeszcze coś wylać i ... doszedłem do 140 m2 :-))))))))))))))))

PILNIE POTRZEBNI TYNKARZE JACYKOLWIEK

tom,

dzięki za info i namiar

jutro będę się widziała z prawdziwym Eimundem :) to z nim pogadam na temat konkurencji (może to jakiś współpracownik)....

jesteś pewien, że występuje na forum pod tym samym nikiem czy może ktoś wpisując do forumowej ksiązki pomylił się podając jego nick??