Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie,

Wiem, że dużo ludzi buduje na "pożyczonym" prądzie, ale mam pytanie co zrobić gdy do najbliższego sąsiada jest ponad 300m? Czy to nie za daleko? a może wypożyczyć agregat lub kupić? Kto z was tak budował / buduje?.

zgłaszam się ja -zbududowałam, wykańczam i generalnie na zasadzie fruwa.. gada a co full serwis :wink:

ale od razu ostrzegam budowa na agregacie to 2x więcej nerówów niż na prądzie ale czasem inaczej sie nie da... polecam

http://www.toptech.pl/ agregaty jak agregaty ale serwis i opieka posprzedazna jest ok

mam do was pytanie czy podpisywaliście umowę przedwstępna z murarzem? czy od razu kompletną z terminami robót, obowiązkami i wynagrodzeniem?

podpisywaliscie kompletną

8)

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witamy forumowiczów grupy nadarzyńsko-grodziskiej :)

Chyba nadszedł już czas na oficjalne powitanie :D

Jesteśmy szczęśliwymi właścicielami działeczki w Młochowie. Lada chwila (mam nadzieje) ruszymy z budową naszego wymarzonego domku.

Będzie on malutki - 120m, ale jak dla nas jest idealnie.

Budujemy APS 126 z Archi-Projektu ;)

Na chwilie obecną czekamy na pozwolenie na budowe....

Ale już bliżej niż dalej :D

Pozdrawiamy serdecznie

Aga i Piotr

Uwga na biuro projektowe ŁAW-BUD z Grodziska!

Pani pseudoarchitekt Irena Ławnikowska jest osobą nierzetelną, niekompetentną, nieuczciwą, niezorganizowaną, niesłowną. W trakcie adaptacji zapomina o zmianach, gubi dokumenty. Na umówione spotkania po prostu nie przyjeżdża, tłumacząc sie,że "jest w terenie". "Zapomina" o ustaleniach finansowych żądając kwoty dwa razy większej, niż była umówiona. Przy każdym z trudem wymuszonym spotkaniu brała od nas nr. telefonu( ok. 10 razy:), ale i tak nie dzwoniła...

Po wielu naciskach oddaje projekt niekompletny, bez wymaganych dokumentów i umówionych zmian!!!!!, po czym nie odbiera telefonów, a w biurze twierdzą, że nie wiedzą gdzie jest(cyt." przecież się nam nie tłumaczy...")

Jeżeli chcecie zaoszczędzić sobie, czasu, nerwów, kłopotów, siwych włosów i pieniędzy - OMIJAJCIE JEJ BIURO Z DALEKA!!!!!