Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ciągłe poszukujemy namiarów na ekipy od ocieplenia (styropian + tynk)

Ma ktoś jakieś sprawdzone, godne polecenia osoby ?? Nikt nie robił ?? czy nikt nie może swoich polecić?

jeśli nic nie pomerdałem w kontaktach to p. Dębowski 502430798, współpracował/uje? z Kabexem. Ekipa popiła pierwszego dnia (cd radosnego rozstania z poprzednim zleceniodawcą:-)) ale później jeśli chodzi o docieplanie wszystko OK, bo malowanie podbitki sadolinem nie wyszło im najlepiej.

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Niestety i nas dopadła plaga kradzieży :(. Po nocnym włamaniu do baraku jesteśmy ubożsi o agregat prądotwórczy firmy "PRAMAC" z silnikiem hondy. Swoją drogą bardzo porządny sprzęt, który pociągnął budowę aż do stanu obecnego. Jako że budowa jest na uboczu najbardziej podejrzewamy ekipy u nas pracujące. Jeśli ktoś z szanownych forumowiczów zauważyłby taką maszynkę w swojej okolicy bardzo prosimy o kontakt.

http://lh6.ggpht.com/_I05CevwSP3Q/SkEePy9hnKI/AAAAAAAACFs/zuHgGZrxIP8/s400/PMC1078_l.jpg

Pozdrawiamy i życzymy więcej szczęścia,

Witam,

poszukuję namiarów na geodetę do inwentaryzacji powykonawczej. P. Szpilarski niestety wyjeżdża na urlop i wraca po 12 lipca, a lekko mi się spieszy.

I pytanie - czy 800 PLN za certyfikat energetyczny to normalna cena? :o Znalazłem gościa w Żyrardowie i tyle sobie liczy za papier, że niby reku i PC podnoszą koszty...

Pozdrawiam

Witam,

I pytanie - czy 800 PLN za certyfikat energetyczny to normalna cena? :o Znalazłem gościa w Żyrardowie i tyle sobie liczy za papier, że niby reku i PC podnoszą koszty...

Pozdrawiam

Zapłaciełem 500+VAT (z reku)..

Jeżeli jesteś zainteresowany, prześlę kontakt na PW.

To jeśli można, to ja poproszę o kontakt. W sierpniu planuję zdanie budynku, a to chyba najniższa cena, jaką słyszałam.

Z góry - dzięki.

My również poprosimy o kontakt :)

Podłącze się do tematu. Również proszę o kontakt

Witam wszystkich, juz rok budowy minęło a ja dopiero stan surowy zamknięty + tynki wewnętrzne i instalacja elektryczna (prawie), szukam dobrych (niedrogich) ekip do:

1. wylewek

2. ocieplenia

3. wykończenia poddasza

4. innych prac wykończeniowych

Pozdrowienia dla wszystkich z grupy N-G i Urzutu gdzie budowa się ślimaczy

Witam wszystkich, juz rok budowy minęło a ja dopiero stan surowy zamknięty + tynki wewnętrzne i instalacja elektryczna (prawie), szukam dobrych (niedrogich) ekip do:

1. wylewek

2. ocieplenia

3. wykończenia poddasza

4. innych prac wykończeniowych

Pozdrowienia dla wszystkich z grupy N-G i Urzutu gdzie budowa się ślimaczy

one more time :D

"Witam Sąsiadów i Wszystkich, dziś zawitał do mnie właściciel firmy budowlanej z Ruśca poszukujący zleceń "Wykonawstwo od fundamentu pod klucz + dociepłenia również " Chwilowo znalazł sie na lodzie ponieważ budował jakiś wypasiony dom i inwestor niestety jest chory na raka i zawiesił budowe . stąd to ciśninenie na zlecenia i deklarowona skłonnośc do promocji . Tak wiec podaję namiary proszę dzwonic lub podjechac:

Firma Remontowo-Budowlana "BUDOPOL"

Marian Godlewski

022-758 28 26, kom 502 38 96 46

Rusiec ul Szkolna 8

Powodzenia"

To jeśli można, to ja poproszę o kontakt. W sierpniu planuję zdanie budynku, a to chyba najniższa cena, jaką słyszałam.

Z góry - dzięki.

My również poprosimy o kontakt :)

Podłącze się do tematu. Również proszę o kontakt

Kontakt:

Pan Darek

[email protected]

A my mamy za soba pierwsza impreze na 50 osob, lalo w ten weekend okropnie ale impreza sie udala. hehehe okna ofoliowane ale firanki juz wisza. Jak znajde jutro troszke czasu to fotki jakies wrzuce :) fajnie miec taki duzy salon... :)

Czy to znaczy, że jak impreza zaliczona to wpadniesz na zlot, tzn. wpadniecie z mężem? A może chociaż na afterparty?

A kto z naszej grupy oprócz gawla będzie na zlocie i afterparty?

Jutro będziemy u siebie (jak nie będzie padać). Może będziesz w okolicy? Muszę też do gminy podskoczyć z papierami.