Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aglaia napisał:
Szukam szklarza, który zrobiłby lustro do łazienki. Czy możecie wspomóc jakimś namiarem?

nie wiem jeszcze jakie są jego możliwości gdyż nie widziałem jego prac, ale rozmawiam z nim na temat drzwi szklanych do wnęki prysznicowej - Grzybowski Robert. Usługi szklarskie 05-840 Brwinów, Rynek 29 (Tel) 0227296234

może to dziwnie brzmi ale po rozmowie telefonicznej :roll: ofercie cenowej - nie najtańszej, ale jednak będę jemu niebawem zlecał "robotę"

Magda i Michał napisał:
A my szukamy stolarza, który robi schody ładnie i w przestępnych cenach Znacie takiego? Jeśli tak, to podajcie namiary.

Jerzy Wryszcz- 604658349 widziałem u znajomych drzwi wewn jego wykonania - i zamówiłem do swojego domku , bardzo przystępna cena za drzwi, bardzo ładne, estetyczne(nie wiem czy to odp słowo, ale widziałem już różne drzwi, sęki niedoróbki i tłumaczenie " no wie Pan w tej cenie to lepiej nie będzie") wiem że robi także schody - jak był na pomiar drzwi to pokazywał zdjęcia, acha a moi znajomi "wzięli go" od sąsiadów którzy chwalą sobie jego pracę, facet jest z okolic Biłgoraja ale przyjeżdża na zlecenia w okolice W-wy

Arabella napisał:
Witam - czy ktos z okolicy nadarzyńsko-grodziskiej miał robione ogrodzenie z siatki siłami fachowymi z okolicy?

Jestem ciekawa za jaką cenę za metr bieżący? Czy wykonanie bylo razem z zakupem siatki? czy rzeczywiscie bylo fachowo? - mam straszliwy uraz do usługodawców. :evil: A zastanawiam się czy robić własnymi siłami - czy siły zewnętrzne na które mnie stac i na dodatek wszystkiego nie spaprają.

Wspomóżcie informacją - plissssss :wink:

czy nikt nie grodzil siatką w tak szacownej okolicy. Podajcie jakies namiary :cry:

Arabella napisał:
  Arabella napisał:
Witam - czy ktos z okolicy nadarzyńsko-grodziskiej miał robione ogrodzenie z siatki siłami fachowymi z okolicy?

Jestem ciekawa za jaką cenę za metr bieżący? Czy wykonanie bylo razem z zakupem siatki? czy rzeczywiscie bylo fachowo? - mam straszliwy uraz do usługodawców. :evil: A zastanawiam się czy robić własnymi siłami - czy siły zewnętrzne na które mnie stac i na dodatek wszystkiego nie spaprają.

czy nikt nie grodzil siatką w tak szacownej okolicy. Podajcie jakies namiary :cry:

my się jeszcze nie grodziliśmy, ale niedługo będziemy. siatka 1,5m ocynk powlekany + podmurówka systemowa + robocizna = ok. 80 zł/mb + 1000 zł za dojazd.... taką znaleźliśmy ofertę.

Arabella napisał:
ogrodzenie z siatki siłami fachowymi z okolicy?

Jestem ciekawa za jaką cenę za metr bieżący?

w Ruścu 2 lata temu był facet co sam robił siatkę z usługą montażu. Problem w tym że założenie u niego to 2x cena siatki. zatem-o ile istnieją manualne zdolności - proponuję samemu to zrobić.

Acha, informacja na jego temat wisi na ogrodzeniu centrum ogrodniczym przy wjeździe z Nadarzyna na Starą Wieś (światła z 7)

Igrek napisał:
  Aglaia napisał:
Szukam szklarza, który zrobiłby lustro do łazienki. Czy możecie wspomóc jakimś namiarem?

nie wiem jeszcze jakie są jego możliwości gdyż nie widziałem jego prac, ale rozmawiam z nim na temat drzwi szklanych do wnęki prysznicowej - Grzybowski Robert. Usługi szklarskie 05-840 Brwinów, Rynek 29 (Tel) 0227296234

może to dziwnie brzmi ale po rozmowie telefonicznej :roll: ofercie cenowej - nie najtańszej, ale jednak będę jemu niebawem zlecał "robotę"

A masz jakieś porównanie, że wiesz, że oferta nie najtańsza?

Magda i Michał napisał:
A my szukamy stolarza, który robi schody ładnie i w przestępnych cenach Znacie takiego? Jeśli tak, to podajcie namiary.

507 076 411

Zamiejscowi, ale robią dużo w Grodzisku i okolicach.

Właśnie skończyli u mnie, jedna z niewielu ekip, które mogę polecić z czystym sumieniem.

Witam,

Potrzebuję namiaru na sklep z kominami stolowymi. Kupowaliśmy coś w nim już rok temu ale nie możemy znaleźć wizytówki :( Jadąc od Warszawy AL. Jerozolimskimi skręcało się w lewo ale zupełnie nie pamiętam w jakiej miejscowości . Z tego co wiem firma nazywała się jakoś od nazwiska właścicielki....może ktoś z Was kojarzy?? :oops:

Arabella napisał:
  Arabella napisał:

Jestem zadowolony z ogrodzenia wykonanego przez Waldemara Radzanowskiego tel. 660 186 003 z Grodziska chociaż samą linkę naciągu siatki można było zamocować do słupków bardziej elegancko niż mam. Materiały były moje a panu Radzanowskiemu + ekipa 3 płaciłem za robociznę ale to było rok temu i robił mi też tarasy - zapłaciłem za całość prac i nie pamiętam ile było za metr bieżący ogrodzenia.

Joanna&Tomasz napisał:
Witam,

Potrzebuję namiaru na sklep z kominami stolowymi. Kupowaliśmy coś w nim już rok temu ale nie możemy znaleźć wizytówki :( Jadąc od Warszawy AL. Jerozolimskimi skręcało się w lewo ale zupełnie nie pamiętam w jakiej miejscowości . Z tego co wiem firma nazywała się jakoś od nazwiska właścicielki....może ktoś z Was kojarzy?? :oops:

Firma Panek na pograniczu Michałowic i Reguł - wytwórnia i sklep.

Punkt sprzedaży w Alejach Jerozolimskich, Michałowice chyba pierwszy zjazd w prawo za skrzyżowaniem na światłach ze składem budowlanym Anda na rogu.

ramotki napisał:
Czołem,

szukam lokum dla trzyosobowej ekipy tynkarzy w okolicy Jaktorowa/Grodziska. Jeśli ktoś ma namiar na jakieś kwatery pracownicze, będę wdzięczny.

Pozdrawiam

moze to:

http://dom.gratka.pl/tresc/406-6553825-mazowieckie-milanowek.html#d2daa281673a69e8,5

albo to:

http://dom.gratka.pl/tresc/406-6553476-mazowieckie-pruszkow.html#d2daa281673a69e8,5

Cytat
Witam, Czy ktos z szanownych forumowiczow mial przyjemnosc pracowac z panem Salwowskim - kierownik budowy? Polecaja Panstwo uslugi tego Pana??

Szukam kierownika, ktory bedzie interesowal sie budowa, a nie tylko dokonywal wpisow.

pozdrawiam,

Moge polecic mojego kierownika, obecnie jest na urlopie ale zadzwonic mozna. Pan Szadkowski tel 602261109.

Ktos pytal jeszcze o wykonawce dachu, polecam dekarza pana Witka Gronia tel 607242688. Kladl u nas dachowke, szybko, sprawnie, profesjonalnie. Efekt mozna obejrzec na zywo (Milanowek).

Ania