Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześć

poszukuję stolarza, który wykonałby proste okna drewniane, takie... tradycyjne - prosta rama, pojedyńcza szyba...

Oczywiście najchętniej z okolic Gordziska. Czy możecie kogoś polecić?

pozdrawiam - K

Ja też poszukuje stolarza, aby przyciął mi listwy do framug (cięcie pod kątem). Niekoniecznie okolice Grodziska - polecicie kogoś?

Cześć

poszukuję stolarza, który wykonałby proste okna drewniane, takie... tradycyjne - prosta rama, pojedyńcza szyba...

Oczywiście najchętniej z okolic Gordziska. Czy możecie kogoś polecić?

pozdrawiam - K

Ja też poszukuje stolarza, aby przyciął mi listwy do framug (cięcie pod kątem). Niekoniecznie okolice Grodziska - polecicie kogoś?

Spróbujcie może tu:

P. Waldek 500-276-520

Witajcie

Właśnie wykańczam dom w Milanówku.

Potrzebuję trochę opału do kominka na zimę. Czy ktoś zna miejsce, gdzie w miarę niedrogo sprzedają wysezonowane drewno liściaste?

Oprócz tego poszukuję kogoś, kto dotnie mi trochę glazury (wycięcia pod kątem prostym). Otwory i cięcia przez całą płytkę robię bez problemu, ale tam gdzie trzeba w płytce wyciąć precyzyjnie prostokąt wymiękam.

Czy ma ktoś nr telefonu do Rejonu Dystrybucji Gazu w Skierniewicach?

Ja mam taki 046 832 27 73 ale tam nikt nie odbiera. Próbowałam łączyć się z różnymi działami i kicha.

znalazłem w googlach: Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo SA Oddział Handlowy ... - maps.google.com

Aleja Macieja Rataja, Skierniewice - +48 46 832 27 81

http://maps.google.com/maps/place?rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLL_pl&um=1&ie=UTF-8&q=gazownia+skierniewice&fb=1&hq=gazownia&hnear=skierniewice&cid=18331481670885732316

Ja mam taki 046 832 27 73 ale tam nikt nie odbiera. Próbowałam łączyć się z różnymi działami i kicha.

telefon masz dobry wew.314 p.Adam , jak Ci sie uda juz dodzwonić to na pewno pomoże, i co wiecej jak powie że oddzwoni to oddzwoni - rzadko sie to zdarza w takich instytucjach :wink:

telefon masz dobry wew.314 p.Adam , jak Ci sie uda juz dodzwonić to na pewno pomoże, i co wiecej jak powie że oddzwoni to oddzwoni - rzadko sie to zdarza w takich instytucjach :wink:

Dzięki Tomanio, udało mi się na wew. 315. Ale co się nastukałam to moje :)

Wasza ulica ma gaz, prawda?

Nam powiedział, że jest szansa, bo dużo wniosków wpłynęło z moich okolic ale muszę złożyć nowy wniosek. Podobno gmina ma teraz jakiś program to może i szanse będą większe.

A czy to Twój domek został przykryty białą kołderką?

Mam prośbe czy ktoś mógły mi polecić ekipe do wykonania domu w stanie surowym :D
przyłączam się do pytania :)

@kajojk - jak będziesz/jesteś mocno zdeterminowany, mogę ci dać kontakt do ekipy z Bożej Woli, która robiła u brygidy (Brygida-Boża Wola, grupa budująca błonie), ale widziałem ich robotę i nie wezmę ich do siebie... ale jeśli sprawa emergency, to pisz do mnie lub brygidy...

Tradycyjnie już polecam moich

p. Dominik http://www.domykujawa.pl

Pod klucz robią, czy też "tradycyjnie" - jako podwykonawca metody gosp.?
Nam wybudowali stan surowy z więźbą. I umówiliśmy się tak, że to my załatwiamy materiał. Sądzę ze robią tez i pod klucz.

Najlepiej zadzwonić do p.Dominika. Człowiek chętnie służy radą i swoim doświadczeniem. My byliśmy bardzo zadowoleni.

Nam wybudowali stan surowy z więźbą. I umówiliśmy się tak, że to my załatwiamy materiał. Sądzę ze robią tez i pod klucz.

Najlepiej zadzwonić do p.Dominika. Człowiek chętnie służy radą i swoim doświadczeniem. My byliśmy bardzo zadowoleni.

bo ja właśnie nie chcę pod klucz :) dzięki za namiar, pewnie się przynajmniej do nich odezwę po wycenę

Czas sie pochwalić, jesteśmy po montażu schodów i mebli kuchennych. Aż inaczej się w domu zrobiło :D

Poproszę o namiar do Pana od tych pięknych schodów :D

A bardzo proszę :)

Pan Waldek tel. 500-276-520.

pozdrawiam i zapraszam do galerii naszego domku :)

http://picasaweb.google.pl/ASIK.TOMASZ/Wnetrza#

gratuluję i od razu poproszę o info na temat mebli kuchennych - jaka to firma i czy sie sprawdziła?