Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kami-lla napisał:
Dzięki za namiar. Napisz mi proszę na priv jaki jest koszt ułożenia 1 m takiej kostki,

pozdrK

Ależ nie trzeba na priva, to żadna tajemnica ;)

Nie wiem jaki jest koszt samej robocizny bo brałem kompleksowo kostka+ułożenie. Na gotowo nostalit z jadaru z ułożeniem i wszystkim co potrzebne wyniosło 100pln/m2

Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania elwacji (grunt+struktura) - tynk silikonowy. Domek budujemy w Starej Wsi k/ Nadarzyna. Korzystam z forum, bo ......... już na końcu budowy nie mam tyle cierpliwości na eksperymenty, które oferują mi przypadkowi fachowcy. Dziękuję za pomoc.

alka880 napisał:
Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania elwacji (grunt+struktura) - tynk silikonowy. Domek budujemy w Starej Wsi k/ Nadarzyna. Korzystam z forum, bo ......... już na końcu budowy nie mam tyle cierpliwości na eksperymenty, które oferują mi przypadkowi fachowcy. Dziękuję za pomoc.

Polecam p. Grzesia 697 985 262 , u mnie popełnił ocieplenie elewacji i jestem zadowolony , cenowo przyzwoicie, mozesz powołać sie na kontakt ode mnie - budowa w Żelechowie - aaa i p. Grzes jest z Nadarzyna

alka880 napisał:

Zapraszam do skorzystania z moich usług ---> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url&p=3699194#post3699194

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny 509-499-922.

Edytowane przez hubertsain

Niwa napisał:
Nie, żebym się narzucała....ale ma kto może gruz odstąpić????? po sąsiedzku;) no i wie kto może gdzie w miarę normalnie liczą za B20?

na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam....

No mam kupkę gruzu, z którą nie mam co zrobić, tak na oko z 0,5m3. Ale pewnie interesują Cię ilości 'przemysłowe'? ;)

Beton polecam z Kasob-a, wygooglasz.

Niwa napisał:
Nie, żebym się narzucała....ale ma kto może gruz odstąpić????? po sąsiedzku;) no i wie kto może gdzie w miarę normalnie liczą za B20?

na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam....

Z ciekawości - jestem przed wyborem dostawcy betonu i elementów betonowych - możesz podesłać wycene na priv-a ?

PZDR

Qter

Witam serdecznie!

Nasz domek - Jupiter II budujemy w Strzeniówce koło Nadarzyna.

Obecnie pilnie poszukujemy dobrej i niedrogiej ekipy dekarzy do położenia dachówki ceramicznej oraz firmy, która wykona nam tynki na poddaszu (około 200m2).

Gdyby Ktoś z Was mógłby nam polecić sprawdzone ekipy, które u Was budowały - bylibyśmy z Żonką bardzo wdzięczni :)

pozdrawiam i dziękuję

Wojtek, tel 0 696 009 739, GG: 271530, wlutek@wp.pl