Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co do betonu to my braliśmy z firmy BUDOMAT PRUS, Łazy, Al. Krakowska 172 A tel. 22 7577614 lub 22 7579853. Za pompę w ubiegłym roku płaciliśmy 400 zł netto i jak pamiętam nie było to uzależnione od godzin pracy.

Stills, miło Cię widzieć :)

Co do kominków do obiło mi się o uszy, że w Michałowicach jest jakaś dobra firma, ale jeszcze nie badałam tematu bo to dla mnie bardzo odległa sprawa.

A mężowi wysyłam PW z namiarami na glazurnika. Sprawdzał go może?

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Co do betonu to my braliśmy z firmy BUDOMAT PRUS, Łazy, Al. Krakowska 172 A tel. 22 7577614 lub 22 7579853. Za pompę w ubiegłym roku płaciliśmy 400 zł netto i jak pamiętam nie było to uzależnione od godzin pracy.

Stills, miło Cię widzieć :)

Co do kominków do obiło mi się o uszy, że w Michałowicach jest jakaś dobra firma, ale jeszcze nie badałam tematu bo to dla mnie bardzo odległa sprawa.

A mężowi wysyłam PW z namiarami na glazurnika. Sprawdzał go może?

Czesc BEATKO, WIESZ CO TAK SPRAWDZALISMY GLAZURNIKOW ALE MIELI ODLEGLE TERMINY. Znalezlismy z Mszczonowa - robil u naszego kolegi i wchodzi w ta sobote :)

No wlasnie musze sie rozejrzec za tymi kominkami:)

U nas duzo sie dzieje, drzwi wewnetrzne zamowione, kuchnia i schody sie robia - montaz pod koniec lipca. Tynki koncza schnac i bedziemy zaraz malowac, no i w sobote glazura :)

Czesc BEATKO, WIESZ CO TAK SPRAWDZALISMY GLAZURNIKOW ALE MIELI ODLEGLE TERMINY. Znalezlismy z Mszczonowa - robil u naszego kolegi i wchodzi w ta sobote :)

U nas duzo sie dzieje, drzwi wewnetrzne zamowione, kuchnia i schody sie robia - montaz pod koniec lipca. Tynki koncza schnac i bedziemy zaraz malowac, no i w sobote glazura :)

Widzisz, a ja ciągle się do Was wybieram i nie mogę dotrzeć.

Fajnie, że Wam tak ładnie idzie.

Hej,

Czy mógłby ktoś polecić dobrego architekta w Grodzisku lub okolicach? Zależy mi nam na projekcie niedużym ale nowoczesnym. Działka jest mała, budowa w granicy i w centrum miasta więc liczę na ciekawe rozwiązanie. Czy ktoś zdecycdował sie na projekt indywidualny i może polecić architekta? Z góry dziękuję.

My budujemy z indywidualnego projektu. Trafiliśmy na fajnych architektów, ale to jest bardzo uzależnione od gustów. Nie każdemu przypasuje. Mieliśmy tak z projektantem wnętrz, gdzie próbowaliśmy współpracy przez 7 miesięcy, ale szło jak krew z nosa, więc się musieliśmy rozstać, a budowa zaliczyła niezły obsuw. Żeby było śmieszniej, to teraz wnętrza projektuje nam dziewczyna, która projektowała nam bryłę domu Także mogę ich polecić, ale tak jak mówię, to jednak sprawa osobliwa.

Ich strona to http://www.formo3.pl znajdują się w Piastowie.

Witam, mam do odsprzedania ok. 7-10 palet cegły Markowicze U220 kl 1, 20, zafoliowane, w stanie nieruszonym, zapewniony transport z rozładunkiem HDS- na terenie gminy nadarzyn i piseczno, cena do ustalenia (niższa niż na składach budowlanych).

Obecnie pilnie poszukujemy dobrej i niedrogiej ekipy dekarzy do położenia dachówki ceramicznej [email protected]

U mnie dwa lata temu robił Pan Pacek cieśla i dekarz + 4 pomocników. Są ze świętokrzyskiego i nocują w domu gdzie robią dach. Ceny nie pamiętam, pewnie i tak nieaktualna. Tel 692 263 844.

kochani podrzuccie jakies namiary do kogos kto moglby mi doradzic kominek i ewentualnie go ubudowac.

P

U mnie był Pan Daniel Hrehorecki z http://www.centrumkomina.pl/

Są z Zielonej Góry ale mają 7 ekip z tego jedna rezyduje pod Grodziskiem Mazowieckim.

Pan Hrehorecki albo ktoś od niego przyjeżdża na pomiary, pokazać projekty i próbki kamieni oraz doradzić. Potem e-mailami uzgadniamy projekt a na koniec przyjedzie ekipa i w dwa dni z gotowych klocków robi obudowę kominka. Tak było u mnie, kominek już był ustawiony i czekał tylko na obudowę.

O kami-lla mnie ubiegła, ma 100% rację, tej firmie zależy na klientach, Pan Hrehorecki był u nas o 10 rano prosto z Zielonej w pierwszą sobotę od nawiązania kontaktu a lokalny kominkowiec z Kad nie mógł dojść przez dwa tygodnie.

Edytowane przez psed

polecam centrumkomina.pl - tutaj na forum nam polecono i jestem zadowolony - najlepiej rozmawiać z p Danielem Hrehoreckim 503-033-999, solidnie, wyceny, projekt graficzny bardzo profesjonalne podejście, ceny wg mnie przystępne

Właśnie zauważyłem że nie tylko ja ich polecam:)

Edytowane przez Igrek

DRZWI ZEWNĘTRZNE i WEWNETRZNE

poszukuję - czy mozecie podzielic się namiarami na dobre drzwi i rzetelnych montazystów ?

Już polecałem wcześniej kilka stron wstecz :) i zrobię to ponownie - Jerzy Wryszcz 604 658 349, uczciwy facet, drzwi naprawdę solidne i w dobrej cenie - 1tys z montażem za drzwi wewnętrzne (porównywałem po sąsiedzku - 1200 bez klamki, nie wspomnę o np wycenie w Fachowcu k Pruszkowa - 1800+montaż.) Ekipa jest z zza Biłgoraja, przyjeżdżają na pomiar, po wyborze wzoru i koloru realizacja trwała ok 2miesięcy - fakt że nie spieszyło mi się i nie naciskałem, a przy okazji zamówiłem także parapety i cena była ok.

Edytowane przez Igrek
błąd w pisowni

Już polecałem wcześniej kilka stron wstecz :) i zrobię to ponownie - Jerzy Wryszcz 604 658 349, uczciwy facet, drzwi naprawdę solidne i w dobrej cenie - 1tys z montażem za drzwi wewnętrzne (porównywałem po sąsiedzku - 1200 bez klamki, nie wspomnę o np wycenie w Fachowcu k Pruszkowa - 1800+montaż.) Ekipa jest z zza Biłgoraja, przyjeżdżają na pomiar, po wyborze wzoru i koloru realizacja trwała ok 2miesięcy - fakt że nie spieszyło mi się i nie naciskałem, a przy okazji zamówiłem także parapety i cena była ok.

Zamiesc jakieś zdjęcie tych drzwi