Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Właśnie zdjęłam u siebie siatkę leśna, będę robić ogrodzenie docelowe. Siatka idealna nie jest, ale myślę, że na ogrodzenie budowy jeszcze się nadaje.

Oddam za darmo, do odebrania w Ruścu.

Jeżeli to nadal aktualne, to chętnie przygarnę.

Jeżeli nie, to może ktoś ma do oddania lub odsprzedania siatkę leśną, której już nie potrzebuje???

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam :)

Dawno mnie tu nie było, ale budowa pochłania i wciąga.

Wracam i od razu z prośbą. Macie może namiar na tanią ziemię do niwelacji terenu?

Przydałoby się kilka(naście) wywrotek w dobrej cenie.

Pozdrawiam :)

Cześć, ja brałem ziemię jakieś 3 tygodnie temu - gościu ściągał torfową czarną podobno z jakiejś inwestycji na okęciu - tel. do niego to: 507158660. nie był drogi bo za wywrotę ok 20m3 brał ode mnie 600zł.

Pozdr

Witam,

W temacie komina podłączę się co nieco... ;]

Mam z demontażu kompletny komin z nierdzewki, firma Panek, ocieplany, średnica zewn. to 340mm, pełny zestaw do montażu wewnątrz budynku, lub na zewn..

U mnie stał w salonie, ale się nie doczekał montażu docelowego i odpalenia - nastał czas braku finansów ...

Tak więc zdemontowałem i chętnie sprzedam. Pozdrawiam

Fajnie:)

W takim razie rezerwujemy:)

Szczegóły na priv

cholercia spóźniłem się. Jakby jeszcze wam zostało to też jestem chętny na siatkę.

P.S. Zostało mi ok. 100 stempli i paleta bloczków u-kształtnych do podciągów. Jeżeli ktoś potrzebuje niech napisze na prv.

cholercia spóźniłem się. Jakby jeszcze wam zostało to też jestem chętny na siatkę.

P.S. Zostało mi ok. 100 stempli i paleta bloczków u-kształtnych do podciągów. Jeżeli ktoś potrzebuje niech napisze na prv.

Chętnie byśmy się podzielili, naprawdę, ale potrzebujemy niestety całość:(

Witam !!!

Poszukuję fachowca od dachu. Mam problem z ciekanącym kominem. Problem polega na tym, że po dłuższych deszczach na ścianie komina na poddaszu pojawia się zaciek. Dekarz, który kład dach i wykonywał obróbkę twierdzi, że wszystko jest ok. Komin jest murowany pełną cegłą i ocieplony. Bardzo proszę o pomoc.

Lokalizacja Osowiec gm. Żabia Wola.

Pozdrawiam.

Edytowane przez robys

Witajcie,

Mam do dyspozycji ziemię ok 200 m3 - ziemia z wykopu pod wlasna inwestycje. Kwestie finansowe do ustalenia, raczej symbolicznie anizeli zarobkowo ;-))

Transport w wlasnym zakresie. Odbiór Sekocin las, dzialka graniczaca z Magdalenka.

osoby zainteresowane prosze o maila lub tel 228551335

pozdrawiam

Witam !!!

Poszukuję fachowca od dachu. Mam problem z ciekanącym kominem. Problem polega na tym, że po dłuższych deszczach na ścianie komina na poddaszu pojawia się zaciek. Dekarz, który kład dach i wykonywał obróbkę twierdzi, że wszystko jest ok. Komin jest murowany pełną cegłą i ocieplony. Bardzo proszę o pomoc.

Lokalizacja Osowiec gm. Żabia Wola.

Pozdrawiam.

sprawna ekipa, mogę polecić,

ZDZISŁAW KUKIEŁA

telefon: (44) 8140253

Milanówek się nie zgadza i na razie ma być Od Tłustego do Nadarzyńskiej..

... jak na załączonym obrazku

http://www.grodzisk.pl/miasto2/pliki/obwodnica///przebieg_obwodnicy.pdf

Gdzieś w necie były (a może nadal są) plany zamknięcia obwodnicy na terenie Grodziska lub Kad przez doprowadzenie jej do ul. Królewskiej. Pokazano kilka wersji od okolicy przystanku WKD Okrężna:

- ulicą Na Laski,

- ulicą Okręźną,

- ulicą Środkową w Kadach i ul. Staszica w Milanówku.

Każde z tych rozwiązań to niespodziewany koszmar dla mieszkańców tych ulic a w przypadku Kad - właścicieli działek.