Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam ok. 100 szt. 2,8m jeżeli takie ci odpowiadają

i oczywiście jeszcze mam palete u-kształtek. I po niedzieli będę miał 30mb siatki leśnej do odsprzedania

Super! Siatke mam zabraklo jedynie palikow. Skad bylby ewentualny odbior i jaka cena za ww ilosc

dziekuje za odpowiedz

Witajcie, daaawno mnie tu nie było i widzę, że całe tłumy budują się w Jaktorowie. Bardzo dobrze, tylko wody nie marnujcie, bo w naszej okolicy autentycznie jej brakuje. Jesli chodzi o namiary na tanią ziemię, to mogę polecic Pana Rysia Bodeckiego - na budowę nam piach woził, a teraz czasem ziemie, ma tez koparke - sprawny operator. 605299874. Poza tym zajrzałam tutaj, aby wrzucić na forum namiar na dobrego agenta ubezpieczeniowego. W końcu dom lepiej ubezpieczyć:) Gosc pracował wiele lat w oddziale i centrali PZU, a obecnie przeszedł na własny garnuszek i jest agentem - oferuje pełny zakres ubezpieczeń PZU. Dodam jeszcze, żeby nie było..to kuzyn mojego męża, ale ubezpieczenia zna od podszewki, wiele razy nam pomógł, kitu nie wciśnie, o pułapkach uprzedzi. Mogę szczerze polecić Tadeusz Tyszka 607081905.

Witajcie,

dawno sie nie pojawiałem ale a to malowanie a to glazurnik ( o zgrozo ) i znów w łaskę do współtowarzyszy niedoli ;) powiedzcie czy rozprowadenie oświetlenia na podwieszonym suficie to jakis większy problem?

powiem szczerze że nigdy tego nie robiłem ale nie mam już zdrowia do glazurnika który to ma robić ( półtora miesiąca w łazience ;(( i chciałbym coś przyspieszyć.

Czy wystarczy ze rozprowadzę kabel od zasilajacego i powypuszczam w wyciętych dziurach a później bedzie sie rozcinalo i łączyło czy ja to wygląda?

Plizz pomocy

Witajcie,

dawno sie nie pojawiałem ale a to malowanie a to glazurnik ( o zgrozo ) i znów w łaskę do współtowarzyszy niedoli ;) powiedzcie czy rozprowadenie oświetlenia na podwieszonym suficie to jakis większy problem?

powiem szczerze że nigdy tego nie robiłem ale nie mam już zdrowia do glazurnika który to ma robić ( półtora miesiąca w łazience ;(( i chciałbym coś przyspieszyć.

Czy wystarczy ze rozprowadzę kabel od zasilajacego i powypuszczam w wyciętych dziurach a później bedzie sie rozcinalo i łączyło czy ja to wygląda?

Plizz pomocy

Robiłem sam coś takiego w kuchni, salonie, łazienkach, u mnie o tyle było trudno że nie mam stropu tylko wiązary a na płycie KG leży wełna, więc trochę niewygodnie było układać kabel - jak były kręcone płyty to nie było jeszcze koncepcji na oświetlenie, a potem koncepcja sama przyszła jak portfel schudł...kupiłem tanie halogeny w leroy

Nie jest to problem