Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich,

Miałabym prośbę - czy ktoś może słyszał o sensownej ekipie, która może wykonać ogrodzenie działki za rozsądną cenę - mamy nadzieję zacząć budowanie na wiosnę, a na razie chcielibyśmy się ogrodzić - zwyczajną siatką na podmurówce, i okazuje się, że to prawie niemożliwe. Już druga ekipa okazała się niesolidna - może macie kogoś sprawdzonego z okolic Grodziska, Pruszkowa (budujemy się w Owczarni pod Podkową Leśną). Pozdrawiam

witam Sąsiadów :) co prawda namiarów na ekipę nie podam, sam grodziłem siatką leśną na stemplach drewnianych. po stanie surowym zrobie ogrodzenie docelowe. Mogę spytać w którym miejscu się budujecie w owczarni?? ja przy ulicy książenickiej, druga linia zabudowy, okolice numeru 47.

Pozdrawiam serdecznie,

RZ

Fotki można znaleźć tu: http://picasaweb.google.pl/ASIK.TOMASZ/Wnetrza# , QUOTE] Joanna macie super toaletkę - gdzie można taką kupic ?

Dzięki :)

Meble znaleźliśmy w BRW na ul. Popularnej w tym dużym salonie, ale że sprzedawcy niezbyt rozgarnięci podali kontakt do producenta to kupiliśmy bezpośrednio oszczędzając ok. 500zł, http://www.formaplan.com.pl/, komplet nazywa się monika i jest z sosny.

pozdrawiamy

A i T

Jestem mamą dwóch chłopców starszy ma 2,3l a młodszy 2,5 miesiąca ja siedze w domu a mąż pracuje.Niestety tak musibyć opiekunki są zbyt drogie wole sama siedzieć i wychowywać dzieci:)

No właśnie tego się obawiałem :( niestety. Dobrze, że możecie sobie pozwolić na takie rozwiązanie.

Witam Wszystkich,

Miałabym prośbę - czy ktoś może słyszał o sensownej ekipie, która może wykonać ogrodzenie działki za rozsądną cenę - mamy nadzieję zacząć budowanie na wiosnę, a na razie chcielibyśmy się ogrodzić - zwyczajną siatką na podmurówce, i okazuje się, że to prawie niemożliwe. Już druga ekipa okazała się niesolidna - może macie kogoś sprawdzonego z okolic Grodziska, Pruszkowa (budujemy się w Owczarni pod Podkową Leśną). Pozdrawiam

Mam ekipę która grodziła sąsiada, jutro kończą u niego robotę. Mieli zacząć u nas od poniedziałku ale jednak przeliczyliśmy się z kasą i chyba odłożymy to na następny rok więc ekipa wolna od poniedziałku. Mieszkają w Grodzisku, P. Konrad tel. 668-895-653, robią proste ogrodzenia ale za naprawdę rozsądną cenę (nie mają roboty więc targujcie się...).

roberto - to prawie przez płot :) Nasza działka to Książenicka 51 - czwarta działka od drogi. To po tej samej stronie i chyba kojarzę Was - to się cieszę bardzo. Do nas dojdziesz przez pole na skos - na miedzy rosną drzewa bardzo gęsto. Prawdopodobnie będziemy na działce w tę sobotę. Kiedy zaczynacie budowę?

roberto - to prawie przez płot :) Nasza działka to Książenicka 51 - czwarta działka od drogi. To po tej samej stronie i chyba kojarzę Was - to się cieszę bardzo. Do nas dojdziesz przez pole na skos - na miedzy rosną drzewa bardzo gęsto. Prawdopodobnie będziemy na działce w tę sobotę. Kiedy zaczynacie budowę?

zaczęliśmy tydzień temu, ławy kopane dokładnie w środę. Dziś już mamy stan zero. Wczoraj o 17ej zalewali chudziak. Ekipa póki co odpukać rzeczywiście wyśmienita, zresztą zgarnięta dzięki forum :) To rzeczywiście niedaleko :) do nas skręca się tuż przed numerem 47. Na wjeździe wysypany gruz...no i dalej również. W sumie tam gdzie poniszczone krawężniki to właśnie my ;) na budowie bywamy bardzo różnie i w sobote raczej sie nie uda, raczej w tygodniu...ekipa na weekendy jedzie do domu to i my nie bardzo mamy po co zaglądać ;) Powodzenia!!!

pozdrawiam,

RZ

Roslanka,

Cieszę się że Ci się podobają moje projekty i mój dziennik ;) Architekt - Kuba Fibich 608 093 009 Za całość tzn. ustawienie okien, ścianek wewnetrznych + pomiary na budowie +projekty wnętrz - 7 tys. Możesz powiedzieć że namiary masz od Emilii z Żyrardowa

Powodzenia

Emilus18,

Bardzo dziekuje za kontakt

A możesz mi jeszcze powidziecieć ile w sumie m2 Ci zaprojektował?

pozdrawiam Rosłanka

Witajcie

nadszedł czas pomyśleć o blachodachówce możecie polecić jakąś dobrą firme produkującą biachodachowke a także zastanawiamy się też nad oknami jakie macie profile i okucia które najlepiej wybrać może coś doradzicie kochani?:)

Marzena

Śmialo polecam okna schucko (ja mam od kilku miesięcy, moi rodzice od 15 lat - bez zastrzeżeń) - polecam rzetelnego handlowca i zarazem montazystę 601 091 930

Blachodachówke kupowałem w Milanówku w BUDMAR (22) 724 81 47 - szybko, milo i tanio. W sprawie ułożenia proponuje Pana Zbyszka 604 584 369, może trochę powoli pracuje, ale za to dokladnie :)

Drodzy forumowicze

wlasnie jestem na etapie zamawiania szamba - czy ktos moze tez nie potrzebuje, jesli byloby zamawianych kilka to wynegocjujemy lepsza cene i tanszy transport. Ja za szambo 12m3 szczelne zelbetonowe place 2400 + 400 transport - firma jest z RADOMIA, szaba z atestem - moj sasiad juz ma od nich od 2008 roku i jest zadowolony.

prosze ewentualnych chetnych o info na priv

pozdrawiam

Moi Drodzy,

szukam architekta, który zrobi mi projekt wnętrza. Na tym etapie zanim postawie fundamenty mogę jeszcze coś ewentualnie zmienić.

Może możecie kogoś polecić za rozsądną cenę bo jak dostałam jedna wycenę to mało nie spadłam z krzesła.

Pozdrawiam

roslanka

Polecam pracownię Tissu Architecture z Pruszkowa. Pani architekt Magdalena zaprojektowała mi całe poddasze łącznie ze wszystkimi instalacjami i doborem materiałów dokładnie tak jak to sobie wymarzyłem :) (tel. 512 122 220)

Witam Grupę nadarzyńsko - grodzką.

Za chwilę zaczynamy budowę w Pruszkowie i wszystkie doświadczonych inwestorów z okolicy są bardzo cenne.

Mam pytanie czy możecie mi polecić mi kogoś do wiercenia studni głębinowej w rozsądnej cenie?

Z góry dziękuje

Pozdrawiam

roslanka

roslanka,

a gdzie się budujesz? Bo ja też w Pruszkowie, witam :)