Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie Wszystkich,

W ciągu ok miesiąca chcielibyśmy rozpocząć budowę domu w Strzeniówce.

Czy macie może jakąś ekipę budowlaną godną polecenia?

Mam na myśli ekipę która postawi stan surowy otwarty.

Szukamy również taniego składu budowlanego w okolicy.

Serdecznie dziękujemy za pomoc.

Polecam pana Stanisława. Słowny , niepijący, ekipa grzeczna i bezproblemowa. Podpowie co zmienić a przede wszystkim oszczędza materiał. Nie tnie jak leci ale mierzy każdą deskę i pręt aby nie było odpadów. Tel 502-373-744

Oczywiście Roslanka, jeśli będę mogła kogoś polecić, to chętnie służę pomocą.:)

Pytanie do wszystkich: Ile płaciliście za projekt ogrodu? Czy stawka 2,5 zł netto za m2 nie jest trochę za wysoka?

Edytowane przez azusa
Dopisanie tekstu

Witajcie,

Czy ktoś chciałby może pozbyć sie latryny - w naprawdę DOBRYM STANIE - to ważne. A może wiecie, gdzie można kupić taki drewniany wychodek na budowę w przyzwoitej cenie? Pozdrawiam

Widzialam na grupie kampinoskiej kolega Przemoch się ogłaszł że odda swój przybytek:wiggle:

poszukuję ekipy do tynków zewn i wewn. oraz ogólnych wykończeń

okolice Grodziska Maz.

Polceam ekipę Pana Mariusza. Chłopaki są z Mazur tel. 695-635-458. U nas robili ocieplenie styropianem , tynki zewn, podbitkę, malowanie , ocieplenie poddasza i karton-gips :)Ekipa naprawdę godna polecenia.

Do tynków wewnętrzynch polecam Pana S. Majchrzaka, tel. 603-635-144. nigdy wczesniej nie mieliśmy tak miłej ekipy :) a tynki są super gładkie.

Polceam ekipę Pana Mariusza. Chłopaki są z Mazur tel. 695-635-458. U nas robili ocieplenie styropianem , tynki zewn, podbitkę, malowanie , ocieplenie poddasza i karton-gips :)Ekipa naprawdę godna polecenia.

Do tynków wewnętrzynch polecam Pana S. Majchrzaka, tel. 603-635-144. nigdy wczesniej nie mieliśmy tak miłej ekipy :) a tynki są super gładkie.

dzięki za informacje

Oczywiście Roslanka, jeśli będę mogła kogoś polecić, to chętnie służę pomocą.:)

Pytanie do wszystkich: Ile płaciliście za projekt ogrodu? Czy stawka 2,5 zł netto za m2 nie jest trochę za wysoka?

Ja mam propozycje 500 zl za projekt a nie od ceny metra.mo ogród w sumie bedzie mial jakies 500 m2.

Pozdrawiam roslanka

roslanka dzięki za podpowiedź.

może co do cen to rzeczywiście tam zajrzę, ale w tym albo podobnym portalu znaleźliśmy już ' fachowca', który oszukał nas na grubą kaskę. teraz chciałabym kogoś poleconego.... wiem, wiem - marzenia...

no to szkoda ze trafiliscie na takich, ja na razie odpukać jestem zadowolona ale zawsze dobrze ich sprawdzam i zabezpieczam sie umowami a portal pozwala sie zorientowac jakie stawki chodza

pozdrawiam roslanka