Włodek W. 12.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Na krety okazała sie pułapka .Rurka z zapadkami. Tylko trzeba pilnowac, coby zawału nie dostał krecik. Raz dziennie sprawdzic ,potem do puszczy. .Działa. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 23.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Co mam zrobić z tulipanami i krokusami posadzonymi w donicach, bo już kiełkują??!! Wynieść na zewnątrz? Mrozów już chyba nie będzie. Doradżcie coś, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 24.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 tulipany i krokusy - jaką lubią ziemię? - a może jest im wszystko jedno ?- bo moja piaszczysta ( może urosną?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaogrodniczka 25.03.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nareszcie doczekałam sie wiosny i niecierpliwie czekam na moje tulipany...niestety coś zaczeło mnie niepokoic. Łącznie mam zrobione cztery klomby z tulipanami. Dwa były robione wcześniej , natomiast 2 pozostałe 2 tygodnie póżniej. I te co były pierwsze sadzone w jednym klombie zaczynaja wschodzić a w drugim nie( sadzone tego samego dnia, z tych samych opakowań ) więc dlaczego w jednym klombie wyrastaja a w drugim nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 26.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Może posadziłaś na różnych głębokościach i mają większą trasę do pokonania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaogrodniczka 26.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 no mam nadzieje że w tym jednym klombie były sadzone głębiej bo nie pamiętam a zaczynam się irytować...bo w jednym jest już 13 sztuk, rosną jak grzyby po deszczu a w tym drugim dalej nic........ O pozostałe 2 się nie martwie , sa póżniej sadzone więc mają jeszcze czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts