bobiczek 10.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A co. Te konie będą leciały z tymi sankami extremalnie i fikołki w zaspach planują ????????Poprawić kwotę ubezpieczenia na życie mam? Przed wyjazdem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 bobiczek .... imprezę ze sportami ekstremalnymi możemy urządzić latem ... teraz to raczej lajtowo Nie przesadzaj daga http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif I już jest ok http://emoty.blox.pl/resource/horse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja tam nie jezd pion decyzyjny .... trza z właścicielami kunia i z samym kuniem uzgodnić czy se kuń życzy powieźć bobiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Cytrynóweczka robi się. Jutro pójdzie pocztą. Daga, prześlij mi ponownie swój adres, ino mailem. Nie chce mi się szukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Aguś ... dałam adres na maila .... to czekam .... obiecuję , ze dowiozę całe i zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 czy Wy wiecie , ze za 2 tygodnie o tej porze bedzie już po imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Szkoda... ale to pewnie znaczy, że do zlotu się zaczniemy szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Szkoda... ale to pewnie znaczy, że do zlotu się zaczniemy szykować ja mam ogromna nadzieję - ogrrrrromną, że Redakcja zorganizuje zlot w tym roku ale afterparty oczywiście jak najbardziej musi być choć może ktoś ode mnie przejmie pałeczkę i zorganizuje afterparty pozlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ojjjj, Daga! Nie smuć się!! Jak tylko wrócisz do domu - zaraz zaczniesz kombinować następną imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ojjjj, Daga! Nie smuć się!! Jak tylko wrócisz do domu - zaraz zaczniesz kombinować następną imprezę no co ja poradzę, że bez Was żyć nie mogę ? najchętniej to bym organizowała co miesiąc jakąś bibę ... jeno za szybko byście się znudzili ale na pocieszenie w lutym może u Kordziny pobaluję z kilkoma forumowiczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ale na pocieszenie w lutym może u Kordziny pobaluję z kilkoma forumowiczami No właśnie - tak w temacie Kordziny... Jakieś wieści o niej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 mam wieści nie od samej kordziny , ale o kordzinie żyje , znaczy jest ok ... jak tylko bedzie coś wiedziała w temacie kuligu - da znać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak żyje to faktycznie super Czyli czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Baru .... w każdym razie w naszym pokoju miejsce dla Kordziny jest zarezerwowane ... jak nie przyjedzie to se jakiego przystojniaka weźmiemy na to wolne łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 10.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak by co to nie odmówię, jeszcze jak pijany ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak by co to nie odmówię, jeszcze jak pijany ,,, tia , a Piczmanka nam rano oczy podbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.01.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jak by co to nie odmówię, jeszcze jak pijany ,,, tia , a Piczmanka nam rano oczy podbije Spokojnie wszystko pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Spokojnie wszystko pod kontrolą Ooooo Coolibeer zajmnie się Piczmanką!! Ciekawe co na to Piczman Daga! JA myślę, że z Piczmanką se damy radę - sądząc ze zdjęć ona szczupłej postury jezd PS. ...12... dni do kuligu!! PS2. Buziek nie potrafię wstawić PS3. Coolibeer nie będzie się bronił, bo neta w pracy nie ma na razie hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 JA myślę, że z Piczmanką se damy radę - sądząc ze zdjęć ona szczupłej postury jezd Ale jak się wk .... to potrafi Ile? 12 dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ale jak się wk .... to potrafi A Ty myślisz, że my nie będziemy hmm... w stanie wzburzenia - jak nas zaatakuje? NIESŁUSZNIE z resztą (no nie, Daga? my grzeczne przeca... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts