Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale jak się wk .... to potrafi 8)

A Ty myślisz, że my nie będziemy hmm... w stanie wzburzenia - jak nas zaatakuje? NIESŁUSZNIE z resztą (no nie, Daga? my grzeczne przeca... 8) ) :lol:

ja tam zawsze jestem grzeczna ... do rękoczynów posuwam się niezmiernie rzadko i to w wiekszości przypadków w samoobronie :lol:

a coby Piczman nie mówił ... Piczmanka rozsądna baba jezd i dogadać się zawsze można :D

poza tym - Piczman w Piczmanke zapatrzony jak w łobrazek .... nawet gdyby to by jeno spał na tym łóżku :p :lol:

Na kolejnym kółku nick a najniżej imię :lol: :lol:

Hm ... z tymi imionami to jest tak, ze nigdy na plakietkach imion nie było tylko sam nick ...

ale

możemy to zmienić jeśli chcecie :D

możemy zrobić, żeby był nick i imię ...

jak dla mnie być nie musi , bo ja znam prawie wszystkie imiona :p :D .... ale jeśli inni sobie życzą .... to czemu nie? :roll:

może to być fajny pomysł ... wtedy wszyscy by mieli plakietki - osoby towarzyszące również :D

Na kolejnym kółku nick a najniżej imię :lol: :lol:

Hm ... z tymi imionami to jest tak, ze nigdy na plakietkach imion nie było tylko sam nick ...

ale

możemy to zmienić jeśli chcecie :D

możemy zrobić, żeby był nick i imię ...

jak dla mnie być nie musi , bo ja znam prawie wszystkie imiona :p :D .... ale jeśli inni sobie życzą .... to czemu nie? :roll:

może to być fajny pomysł ... wtedy wszyscy by mieli plakietki - osoby towarzyszące również :D

ja jestem ZA imionami:))

to wypowiadac sie, ludzie ... kto jeszcze za imionami?

no i trza imiona w takim razie Poczmanowi podać .... ja znam imiona tylko forumowiczów ... z osób towarzyszących niewiele ...

jesli zapadnie decyzja o imionach na plakietkach - to niech każdy poda imię swoje i ewentualnie osób towarzyszących Piczmanowi na priiv ....

Że nie było imion tom nie wiedziała - bo skund, jak pirszy roz pojade :roll:. Tak mnię się napisało tylko... Ale od razu mówiłam, że goopio godom...

Jak dla mnie wsio ryba czy z imionami czy bez.

Tomkwas! Pikne imiona macie, pikne!!! :lol: :p :lol:

A wiecie co?

A może tak zrobimy, że forumowiczom nicki a towarzyszącym imiona?

To tak, żeby się nam nie kiełbasiło jak będziemy se potem na forum pisać, jak np się okaże, że jest kilka osób o takim samym imieniu (żeby mnie nie posądzać o jakieś tam inne traktowanie nie-forumowiczów).

zastanawiam się ... bo kurde ... jedni dadza te imiona Piczmanowi , inni nie .... mało czasu ... nie wiem, Piczman- decyduj czy z imionami czy nie ... jesli zdecydujesz że z imionami to ja od siebie mogę dać listę z imionami forumowiczów ... bez osób towarzyszących - oprócz tomkwasa oczywiście bo nam sie już przedstawił :p :lol:

Zostaje po staremu, nie ma co zaśmiecać plakietki bo się te bałwany nie zmieszczą :wink:

ok ... :D

co do napisu ... proponuję jak Baru: KULIG - KONIAKÓW, STYCZEŃ 2010

i pytanie techniczne .... a te bałwany to gdzie chcesz umieścić na tej plakietce ... malusia ona , zmieszczą się??? :roll: