daggulka 11.01.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 JA myślę, że z Piczmanką se damy radę - sądząc ze zdjęć ona szczupłej postury jezd Ale jak się wk .... to potrafi to Ty sie przyznaj od razu , że tego zęba wtedy to se nie na motorze wybiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to Ty sie przyznaj od razu , że tego zęba wtedy to se nie na motorze wybiłeś Cicho bo usłyszy Dawać mi tu pomysł na plakietki ,,, ,,, bo nie zdążę !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kurcze ... z tympomysłem na plakietki to ciężko bedzie ale tak se myśle ... że zima , ze kulig ... to może jakieś zimowe : wiesz - śnieżki, gwiazdki, bałwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ale jak się wk .... to potrafi A Ty myślisz, że my nie będziemy hmm... w stanie wzburzenia - jak nas zaatakuje? NIESŁUSZNIE z resztą (no nie, Daga? my grzeczne przeca... ) ja tam zawsze jestem grzeczna ... do rękoczynów posuwam się niezmiernie rzadko i to w wiekszości przypadków w samoobronie a coby Piczman nie mówił ... Piczmanka rozsądna baba jezd i dogadać się zawsze można poza tym - Piczman w Piczmanke zapatrzony jak w łobrazek .... nawet gdyby to by jeno spał na tym łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Najlepszy bałwan!! Każdy ze zdjęciem przyjeżdża i na łeb bałwanu wkleja. Na kolejnym kółku nick a najniżej imię Ps. Nooo doobra, wiem, że to głupia pomysła, ale w końcu poniedziałkowy poranek w pracy jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 i to w wiekszości przypadków w samoobronie Daga! No przeca to będzie samoobrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A może 2 bałwany, sanie i jaaazda !!! ? To już coś. A teraz napis ! Jaki napis główny na samej górze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Na kolejnym kółku nick a najniżej imię Hm ... z tymi imionami to jest tak, ze nigdy na plakietkach imion nie było tylko sam nick ... ale możemy to zmienić jeśli chcecie możemy zrobić, żeby był nick i imię ... jak dla mnie być nie musi , bo ja znam prawie wszystkie imiona .... ale jeśli inni sobie życzą .... to czemu nie? może to być fajny pomysł ... wtedy wszyscy by mieli plakietki - osoby towarzyszące również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Na kolejnym kółku nick a najniżej imię Hm ... z tymi imionami to jest tak, ze nigdy na plakietkach imion nie było tylko sam nick ... ale możemy to zmienić jeśli chcecie możemy zrobić, żeby był nick i imię ... jak dla mnie być nie musi , bo ja znam prawie wszystkie imiona .... ale jeśli inni sobie życzą .... to czemu nie? może to być fajny pomysł ... wtedy wszyscy by mieli plakietki - osoby towarzyszące również ja jestem ZA imionami:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to wypowiadac sie, ludzie ... kto jeszcze za imionami?no i trza imiona w takim razie Poczmanowi podać .... ja znam imiona tylko forumowiczów ... z osób towarzyszących niewiele ... jesli zapadnie decyzja o imionach na plakietkach - to niech każdy poda imię swoje i ewentualnie osób towarzyszących Piczmanowi na priiv .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to niech każdy poda imię swoje i ewentualnie osób towarzyszących To ja jestem Serafin, a moja żona Gertruda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Że nie było imion tom nie wiedziała - bo skund, jak pirszy roz pojade . Tak mnię się napisało tylko... Ale od razu mówiłam, że goopio godom... Jak dla mnie wsio ryba czy z imionami czy bez. Tomkwas! Pikne imiona macie, pikne!!! A wiecie co? A może tak zrobimy, że forumowiczom nicki a towarzyszącym imiona? To tak, żeby się nam nie kiełbasiło jak będziemy se potem na forum pisać, jak np się okaże, że jest kilka osób o takim samym imieniu (żeby mnie nie posądzać o jakieś tam inne traktowanie nie-forumowiczów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to niech każdy poda imię swoje i ewentualnie osób towarzyszących To ja jestem Serafin, a moja żona Gertruda. oooo, jak ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wkleję zdjęcie ze swojego dziennika, to ci co nie widzieli, będą jasność mieli. Takie śliczności zrobił ostatnim razem Piczman.http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/8/5/0/49416517_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a u nas jest : Alicja, Grzegorz i Jagoda..... ..zwykłe imiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 zastanawiam się ... bo kurde ... jedni dadza te imiona Piczmanowi , inni nie .... mało czasu ... nie wiem, Piczman- decyduj czy z imionami czy nie ... jesli zdecydujesz że z imionami to ja od siebie mogę dać listę z imionami forumowiczów ... bez osób towarzyszących - oprócz tomkwasa oczywiście bo nam sie już przedstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wkleję zdjęcie ze swojego dziennika, to ci co nie widzieli, będą jasność mieli. Takie śliczności zrobił ostatnim razem Piczman. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/8/5/0/49416517_d.jpg Noszszsz kuuurde! Piczman!! Wyyypas!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zostaje po staremu, nie ma co zaśmiecać plakietki bo się te bałwany nie zmieszczą NAPIS JAKI ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Może KULIG - KONIAKÓW, STYCZEŃ 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zostaje po staremu, nie ma co zaśmiecać plakietki bo się te bałwany nie zmieszczą ok ... co do napisu ... proponuję jak Baru: KULIG - KONIAKÓW, STYCZEŃ 2010 i pytanie techniczne .... a te bałwany to gdzie chcesz umieścić na tej plakietce ... malusia ona , zmieszczą się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts