Piczman 11.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Z 2 metrów może i nie będzie ich widać ale nie o to chodzi.Nie wiem, jak coś zrobię to wkleję i będziemy debatować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Żadnych bałwanów! Wklej sanki selimma http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum23/zdjcie010_copy.jpg PS. A moje imię - Bonawentura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Powariowały nam chopy z tymi imionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 PS. A moje imię - Bonawentura. Albo Bona, albo Ventura - zdecyduj się w końcu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 i nie ciul....j..............nas, Sta............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Organizatorom(orce) chciałem napomknąć że mam do odebrania - nieodebrany z września.. I bardzo go chcę mieć.ja go MUSZĘ mieć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Organizatorom(orce) chciałem napomknąć że mam do odebrania - nieodebrany z września.. I bardzo go chcę mieć.ja go MUSZĘ mieć!!!! no dyć zapytałam się Ciebie ostatnio "za co" to zignorowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 za prezesurę, za staż forumowy i za to że konia kuligowego przekonam żeby załatwił podnoszenie ogona przed kuligiem.........chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dobra ... obronisz mnie przed wytarzaniem w sniegu przez coolibraa i mamy konsensus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dobra ... obronisz mnie przed wytarzaniem w sniegu przez coolibraa i mamy konsensus Oooo proszę - jaka cfaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dobra ... obronisz mnie przed wytarzaniem w sniegu przez coolibraa i mamy konsensus Oooo proszę - jaka cfaniara nie cfaniara ino praktycznie myśląca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ćwiczycie może po góralsku coś?no bo wiecie - rozumiecie - w górach to, trzeba po góralsku - niestety-stety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ćwiczycie może po góralsku coś? no bo wiecie - rozumiecie - w górach to, trzeba po góralsku - niestety-stety no ale co trzeba po góralsku? usciśli pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jak co!PRZYŚPIEWKI!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Piczman! Ty uważaj, bo tomkwas Ci bruździ z identyfikatorem... Avatarek se zmienił - żebyś nie miał za letko i tego z Ruśca nie wykorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Da se radę. Nie takie rzeczy z awatarem wyczyniałem wtedy a w identyfikatorze prawidłowego umieścił. Ja tam w Piczmana wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja jedną na kulig po góralsku juz znam.Mnie "ceprami" nie zwyzywają - jakby co.Leci tak:cytuję "Ni mom zalu do nikogoze mi córkę wyłunacyłAle ze sie zesroł w sieniazeby go diabli wzieni" Poćwiczyłem, znam i leków nie ma przed kuligiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jak co! PRZYŚPIEWKI!!!!!!! przecież pisałem: Jo się bedę łopiyrała, wy mię chopy ciągta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Avatarek se zmienił - żebyś nie miał za letko i tego z Ruśca nie wykorzystał To jest pikuś, zapytaj bobiczka, jego avatar zeszło najdłużej zrobić, tak z 5 minut Się skurczybyk rusza cały czas retrofood nauczysz nas po drodze tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.01.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 na reszcie w domu... Dojazd do pracy masakra 2 godziny 17 km pociągiem. Szok po przyjściu do pracy... Globalna awaria telekomunikacji i cała sięć gminna oraz wszystkie punkty dostępu do neta out... kolejna niespodzianka to brak prądu na przepompowni wody co skutkowało ze jej nie było... Oraz na dokładkę z 31 lini energetycznych zasilające powiat Częstochowski 20 było zerwanych. Jezu co ja dziś przeżyłem to się opowiedzieć nie da. Jak by mnie w środku nocy ktoś obudził i mi to powiedział to zwrócił bym się do gościa czy ty idiota jesteś? Albo zapytałbym czy to koniec świata... W dzienniku umieszczę parę fotek jak wrócę z budowy to sami zobaczycie. Piczman proponuje zrobic taki sam identyfikator co na Pożegnanie Lata tylko zrobić tam graficzkę gór oraz zmienić na wyżej proponowany napis. Reszta pozostaje bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts