daggulka 11.01.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 coolibeer .... rozmawiałam z moją rodziną w Twojej okolicy ... bez prądu od przedwczoraj ..... masakra jakaś .... ojciec jutro jedzie zadbać o dom .... prądu nie ma więc i piec gazowy stanął , się boi coby mu rur nie porozrywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a w warszafce ile nawaliło, zziajałem się niewąsko odkopując brykę, kombi się zachciało na balkonie mam od 40-50cm śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To jest pikuś, zapytaj bobiczka, jego avatar zeszło najdłużej zrobić, tak z 5 minut Się skurczybyk rusza cały czas na Prezesa 5 minut??????????????????????????? Tylko??????????!!!!!!!!! No nie, profanacja połączona z całkowitym lekceważeniem. Normalnie - w slangu moich dzieci - "gleba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ale możesz mu prezes, za przeproszeniem, "skoczyć". Z tego co pamiętam, to Piczman się na członka nie pisał, więc na partyjne dyby się nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie ma w naszej partii słowa - "nie załapie się" U nas wszyscy- mogą załapać się - na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To ostatnie zdanie, to w marmurze kuć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja się do polityki nie pchom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie ma w naszej partii słowa - "nie załapie się" U nas wszyscy- mogą załapać się - na wszystko zgadza się ..... bo skarbnik kase dobrze trzymo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 SKARBNIK - KAJ TE PASEMKA? bo coś słabo je widać tam gdzie oglądałem........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 SKARBNIK - KAJ TE PASEMKA? bo coś słabo je widać tam gdzie oglądałem........... allllle co słabo , co słabo w dzienniku budowy żech se fote wkleiła .... boszszsz ... na starość mi bije ... zamiast jak stateczna matka polka się zachowywać to ja se żarówiaste pazury i włosiska ale .... starości nie dożyje , więc trza szaleć póki można .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jak tam w ogóle? przygotowują sie psychicznie ludziska do kuligu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ta dziś mam taką psychikę zje**** że mam się naprawdę do czego rpzygotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja się cieszę dla Retro.Bo on kiedys napisał o takich "starych forumowych ryjach" jak my....... przed świętami roku tegostare ryje się zebrały,swoje grzechy (czy nie miłe?)z dawnych lat powspominały. włosy im sie przerzedziłyi dziecisków... czyżby cztery?domy dawno postawione...co tu robić do cholery? nic, że wapno krew zmąciło,nie boją się ryje zimy!i wołają (cienkim głosem):my tu jeszcze pogrzeszymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ta dziś mam taką psychikę zje**** że mam się naprawdę do czego rpzygotować... czyli dostałeś pocztą poleconą dzisiaj jak ja upomnienie - VAT za listopad do zapłacenia.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ta dziś mam taką psychikę zje**** że mam się naprawdę do czego rpzygotować... wierzę ja mam za to ciężki tydzień w robocie .... ale jakoś tak .... wali mnie to szczerze .... uprawiam afirmacje : " już niedługo do kuligu, już niedługo do kuligu , już niedługo do kuligu...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dopiero dotarłam z drugiej pracy... Daga! Jak zobaczyłam Bibiczkowy wpis - pognałam Cię oglądać... Noszsz wcale nie takie ogniste te pasemka, myślałam, że bardziej po bandzie pójdziesz ( w końcu od niebieskich zaczynałaś ) U mnie -1 na osi i sypie, ale tak umiarkowanie. Idę lulu. Dobranoc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jak zobaczyłam Bibiczkowy wpis - pognałam Cię oglądać... Noszsz wcale nie takie ogniste te pasemka, myślałam, że bardziej po bandzie pójdziesz ( w końcu od niebieskich zaczynałaś ) chciałam niebieskie , ale było ryzyko, że wyjdą zielone to zrezygnowałam ....a teraz są piżdżatoróżowe .... one tylko tak grzecznie wyglądają na zdjęciach a w ogóle to tez dobranoc .... boszsszszz- gdzie tam do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja się cieszę dla Retro. Bo on kiedys napisał o takich "starych forumowych ryjach" jak my....... przed świętami roku tego stare ryje się zebrały, swoje grzechy (czy nie miłe?) z dawnych lat powspominały. włosy im sie przerzedziły i dziecisków... czyżby cztery? domy dawno postawione... co tu robić do cholery? nic, że wapno krew zmąciło, nie boją się ryje zimy! i wołają (cienkim głosem): my tu jeszcze pogrzeszymy! kurde, powaznie ja to napisałem??? Chyba byłem pijany, bo nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 kurde, powaznie ja to napisałem??? Chyba byłem pijany, bo nie pamiętam... chyba byłeś - skoro nie pamietasz.......... ale po pijoku - nie szkodzi - też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts