Gość coolibeer 11.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dobranoc No tak, za chwilę trzdycyjnie Forum przestanie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dobranoc Michaś .... nie smuć się .... zobaczysz - kiedyś w końcu będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zapłacisz jak ja poborcy - 1996zł zaległego VAT-u - i już inny będzie świat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zapłacisz jak ja poborcy - 1996zł zaległego VAT-u - i już inny będzie świat.... nieźle ... no ale haracz trza dać ... nie ma że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale i tak boli............. a kiedyś przed wojną to w beczce był kawior czarny, obok czerwony. I komu to Panie przeszkadzało. co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.01.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 !!!! 11 !!! Znawców tematu proszę o edytowanie i dodanie buziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 !!!! 11 !!! http://madzistrona.w.interia.pl/i29.gif powyższy gif specjalnie dla Retra .... coby zapasy zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ooooooooo jednak żyjecie - nie zasypało Was, już się bałam, bo nikt się nie odzywał... Daga! Co prawda muszę Ci zaufać, bo wiem, że kwas Retrowy spożywałaś i w taaakie cuda nas nie pozamienia , ale i tak strach jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 tia ... po spożyciu miałam wytrzeszcz jak ta zamieniona żaba z obrazka powyżej .... pewnie dlatego, że zostałam wkręcona i byłam pewna , że to co zaraz spożyje to nie jest alkohol a w ogóle to do zadka dzis wszystko ... na dworze sypie , koleżanka mi się rozchorowała i sama w robocie cały dzień bez szans na wyjście o ludzkiej porze a roboty leży na biurku od groma .... tylko dlaczego tak ciężko się za to zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale i tak boli............. a kiedyś przed wojną to w beczce był kawior czarny, obok czerwony. I komu to Panie przeszkadzało. co? To tak nie było... To było tak: a przed wojną Panie, to w beczce był kawior czarny, obok czerwony. I komu to k...a przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ooooooooo jednak żyjecie - nie zasypało Was, już się bałam, bo nikt się nie odzywał... Daga! Co prawda muszę Ci zaufać, bo wiem, że kwas Retrowy spożywałaś i w taaakie cuda nas nie pozamienia , ale i tak strach jest... nie bój żaby, raz się żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 nie bój żaby, raz się żyje... Retro! A kto mię dziadki wychowa? Taż małe jeszcze som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 nie bój żaby, raz się żyje... Retro! A kto mię dziadki wychowa? Taż małe jeszcze som aż tak źle to nie bedzie sie dowiedziałam wczoraj od Cieszki , że ten sąsiedni pensjonat jest naprawdę tuż obok Bluszczów , sąsiedni budynek .... czyli że daleko chodzić nie trza bedzie .... i dobrze , bo jak trza bedzie kogos zakulać bo mu sie słabo zrobi - to niedaleko , znaczy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 nie bój żaby, raz się żyje... Retro! A kto mię dziadki wychowa? Taż małe jeszcze som trza się było wczesniej starać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 nie bój żaby, raz się żyje... Retro! A kto mię dziadki wychowa? Taż małe jeszcze som trza się było wczesniej starać... ojjjjj ... jakie toto złośliwe urosło, no ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 nie bój żaby, raz się żyje... Retro! A kto mię dziadki wychowa? Taż małe jeszcze som trza się było wczesniej starać... Z jednej strony to masz rację... ale człek był poprawny politycznie studia, praca, a potem dziecko... Dzieci dwóch moich koleżanek z klasy to już duuuże są - jedna 1 rok studiów, a drugi w tym roku maturę zdaje. Ale tak - to bym nie chciała. A że złośliwy - to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Moja starsza w pierwszej liceum ...wyższa ode mnie ... jak na nią patrzę to sie czuję taka stara i maleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2699,2109576,wydarzenie_lokalne.html Zastanawiam się czy na ten nasz kulig jechać. A jak to ja spadnę i z płaczem zostanę ....? Na drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2699,2109576,wydarzenie_lokalne.html Zastanawiam się czy na ten nasz kulig jechać. A jak to ja spadnę i z płaczem zostanę ....? Na drodze? Nie płacz! w górach jesień... http://bi.gazeta.pl/im/5/7431/z7431455X,Anna-Gora-Wojtyla.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts