Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moja kasa poszła 4 stycznia.

Tak sobie myślę, że to wina inwentaryzacji .... No, przynajmniej mam taką nadzieję.

taaaaaaaaaaa....a co im przeszkadza w odbieraniu telefonów?? :roll:

kuźwa..jak śniegowce nie przyjdą na czas...to wystapię na kuligu w gumowcach :lol: :lol: :lol:

weź se sandały, bo ocieplenie klimatu idzie...

Moja kasa poszła 4 stycznia.

Tak sobie myślę, że to wina inwentaryzacji .... No, przynajmniej mam taką nadzieję.

taaaaaaaaaaa....a co im przeszkadza w odbieraniu telefonów?? :roll:

kuźwa..jak śniegowce nie przyjdą na czas...to wystapię na kuligu w gumowcach :lol: :lol: :lol:

weź se sandały, bo ocieplenie klimatu idzie...

..czyli zamiast kuligu...bedzie kąpiel błotna?? :lol: :lol: :lol:

no to nie wiem ... mam zabierać ten kisiel? :lol: czy nie ... :roll: :lol:

Jestem przeciw!!

Nie zabierać, nie walczyć...

No bo pomyśl: w takim kiślu to by trza ...eeee... w skąpym odzieniu - no sama powiedz czy przy takiej temperaturze to jest wskazane? Na dodatek pamiętać należy, że święta niedawno były :-? :lol:

A z kolei w "opakowaniu" to jak my te ciuchy potem dopierzemy? Ty to jeszcze pół bidy - bo blisko masz, a ja? Taż moje zastygną i się połamią potem! :lol: :wink:

Jakoś nie mogę się zebrać po tej budowie, nie robię nic całymi dniami a zmęczony jestem jak koń po wyścigu :(

Jak mi nie przejdzie do wiosny to będzie kicha bo mam wiele do zrobienia w tym roku !

Dobra, koniec rozczulania się nad sobą, za godzinę będzie wstępny projekt plakietki :wink: