kala67 13.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Moja kasa poszła 4 stycznia. Tak sobie myślę, że to wina inwentaryzacji .... No, przynajmniej mam taką nadzieję. taaaaaaaaaaa....a co im przeszkadza w odbieraniu telefonów?? kuźwa..jak śniegowce nie przyjdą na czas...to wystapię na kuligu w gumowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Moja kasa poszła 4 stycznia. Tak sobie myślę, że to wina inwentaryzacji .... No, przynajmniej mam taką nadzieję. taaaaaaaaaaa....a co im przeszkadza w odbieraniu telefonów?? kuźwa..jak śniegowce nie przyjdą na czas...to wystapię na kuligu w gumowcach weź se sandały, bo ocieplenie klimatu idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Moja kasa poszła 4 stycznia. Tak sobie myślę, że to wina inwentaryzacji .... No, przynajmniej mam taką nadzieję. taaaaaaaaaaa....a co im przeszkadza w odbieraniu telefonów?? kuźwa..jak śniegowce nie przyjdą na czas...to wystapię na kuligu w gumowcach weź se sandały, bo ocieplenie klimatu idzie... ..czyli zamiast kuligu...bedzie kąpiel błotna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ..czyli zamiast kuligu...bedzie kąpiel błotna?? w kisielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Retro jak zwykle Was podpuszcza , Wrrr ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to nie wiem ... mam zabierać ten kisiel? czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.01.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to nie wiem ... mam zabierać ten kisiel? czy nie ... Jestem przeciw!! Nie zabierać, nie walczyć... No bo pomyśl: w takim kiślu to by trza ...eeee... w skąpym odzieniu - no sama powiedz czy przy takiej temperaturze to jest wskazane? Na dodatek pamiętać należy, że święta niedawno były A z kolei w "opakowaniu" to jak my te ciuchy potem dopierzemy? Ty to jeszcze pół bidy - bo blisko masz, a ja? Taż moje zastygną i się połamią potem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no to nie wiem ... mam zabierać ten kisiel? czy nie ... weź, weź... potem się zeżre... w The Day After Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Taki rozbabrany kisiel to raczej można tylko wypić, na kaca jak znalazł Ludzie, plakietki nie ruszone, zróbcie coś żebym się wziął do roboty, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Piczman, walniesz piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mam zasadę, nie piję przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 TO JAK NIE PIJESZ, TO SIĘ KU...WA ZA ROBOTĘ BIERZ !!! Ludzie, plakietki nie ruszone, zróbcie coś żebym się wziął do roboty, please No i co? Pomogłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 TO JAK NIE PIJESZ, TO SIĘ KU...WA ZA ROBOTĘ BIERZ !!! Jak się nie pije, to tak jest! Nie masz wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jakoś nie mogę się zebrać po tej budowie, nie robię nic całymi dniami a zmęczony jestem jak koń po wyścigu Jak mi nie przejdzie do wiosny to będzie kicha bo mam wiele do zrobienia w tym roku ! Dobra, koniec rozczulania się nad sobą, za godzinę będzie wstępny projekt plakietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ja już mam tak od paru lat i jeszcze niczego sobie nie wybudowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No ale co w tym dziwnego? Ja mam tak całe życie i budowa niczego nowego tu nie wniosła. Nie ma się czym ekscytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.01.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wypowiedź z 10:54 Dobra, koniec rozczulania się nad sobą, za godzinę będzie wstępny projekt plakietki A teraz jest 11:57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 czekaj, bałwana szukam w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A tak w ogóle to wiedziałem że ktoś będzie pilnował tej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 13.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A tak w ogóle to wiedziałem że ktoś będzie pilnował tej godziny też miałem to pisać ale mnie tom uprzedził No i jak już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts