retrofood 13.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Widać kto sie dziś opiernicza Ojjjj akurat dzisiaj to szał-pał mam... PS. Złośliwiec... znowu... to nie jest szał-pał, tylko świst-pizd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 to nie jest szał-pał, tylko świst-pizd. Retro! To jest i to i to! Znaczy w pracy zap... równo wszyscy. I dowiedziałam się właśnie, że w sobotę do pracy popierdzielam A sierściuch na sterylkę umówiony . Muszę wstać po 6, żeby przed 7 wyjechać z domu, a potem na 8 do pracy zdążyć . I wclae nie jest powiedziane, że w niedzielę nie pójdę - jest to uzależnione od tego, ile będę mieć roboty. Wrrrrrrrrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Piczman, nie dość, że spisałeś się na medal. to jeszcze zdążyłeś przed czasem Pięknie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 to nie jest szał-pał, tylko świst-pizd. Retro! To jest i to i to! Znaczy w pracy zap... równo wszyscy. I dowiedziałam się właśnie, że w sobotę do pracy popierdzielam A sierściuch na sterylkę umówiony . Muszę wstać po 6, żeby przed 7 wyjechać z domu, a potem na 8 do pracy zdążyć . I wclae nie jest powiedziane, że w niedzielę nie pójdę - jest to uzależnione od tego, ile będę mieć roboty. Wrrrrrrrrrrrr... Ty się ciesz, że masz pracę, a nie stękasz i stękasz... PS. Kaczyński w przemówieniu powiedział: My chcemy dobra wszystkich Polaków! Zaniepokojeni Polacy zaczęli skrzętnie ukrywać swoje dobra........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dobra, ale to tak na odwal trochę, jako 1 propozycja może być ? http://img693.imageshack.us/img693/7007/111ca.jpg śliczna Superaśna!!!!!! podoba mi się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 żebyście nie pomyśleli sobie , że zwiałam z kasa kuligową na wczasy za granicę Spoko, wiedziałbym gdzie Cie szukać, Kala też taaaaaaaaaa nieżle by daggulka zaszalała z ta kasa w Chorwacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 żebyście nie pomyśleli sobie , że zwiałam z kasa kuligową na wczasy za granicę Spoko, wiedziałbym gdzie Cie szukać, Kala też taaaaaaaaaa nieżle by daggulka zaszalała z ta kasa w Chorwacji!!! nie ma obawy .... ponad wszelkie zagrabaniczne szaleństwa wolę kulig w fajnym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 13.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A ja Was chciałam już dziś poprosić o wypicie na kuligu w moim imieniu paru kielonków czegoś rozgrzewającego I o rzewne wspomnienie o ludu pracującym, który zdezerterować nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A ja Was chciałam już dziś poprosić o wypicie na kuligu w moim imieniu paru kielonków czegoś rozgrzewającego I o rzewne wspomnienie o ludu pracującym, który zdezerterować nie może... No to podeślij cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 13.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A ja Was chciałam już dziś poprosić o wypicie na kuligu w moim imieniu paru kielonków czegoś rozgrzewającego I o rzewne wspomnienie o ludu pracującym, który zdezerterować nie może... No to podeślij cuś... może jeszcze swojej produkcji, co? żebyście sie potruli?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 może jeszcze swojej produkcji, co? Innych nie pijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 13.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To tak jak moje felgi ..... I facet co je miał przysłać ... Kurde to na kulig trza nowe felgi mieć, taka moda? Tomek trzeba było wcześniej mówić, ja mam zimówki na zwykłych felgach (a za tymi łańcuchami to się rozejrzę) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To tak jak moje felgi ..... I facet co je miał przysłać ... Kurde to na kulig trza nowe felgi mieć, taka moda? No a jak żeś myślał? Mam się drugi raz na forumowej imprezce z tymi samymi felgami pokazać? Byłby obciach jak stąd ..... Sam pisałeś że jedziesz z bogatymi obcować. A my bogaci tak mamy. Dwa razy tej samej kiecki, ani felg się ludziom nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dwa razy tej samej kiecki, ani felg się ludziom nie pokazuje. Tomkwas ..... czy my o czymś nie wiemy ? jakiej kiecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 13.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To tak jak moje felgi ..... I facet co je miał przysłać ... Kurde to na kulig trza nowe felgi mieć, taka moda? No a jak żeś myślał? Mam się drugi raz na forumowej imprezce z tymi samymi felgami pokazać? Byłby obciach jak stąd ..... Sam pisałeś że jedziesz z bogatymi obcować. A my bogaci tak mamy. Dwa razy tej samej kiecki, ani felg się ludziom nie pokazuje. Kurde, sie narobiło będzie obciach, chyba trza nową furę na kulig szykować W końcu MY bogaci , a to zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 (a za tymi łańcuchami to się rozejrzę) I pejczyk se jakiś weź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 13.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 (a za tymi łańcuchami to się rozejrzę) I pejczyk se jakiś weź... oczywiscie (Tomkwas bierze nową kieckę i felgę, mam nadzieję, że alu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dwa razy tej samej kiecki, ani felg się ludziom nie pokazuje. Tomkwas ..... czy my o czymś nie wiemy ? jakiej kiecki? O zdziwiona, a kurtka nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 (a za tymi łańcuchami to się rozejrzę) I pejczyk se jakiś weź... oczywiscie (Tomkwas bierze nową kieckę i felgę, mam nadzieję, że alu ) Ale żeby nie było, żonę biorę tę samą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 13.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale żeby nie było, żonę biorę tę samą. Fajna kobitka jest, może być ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts