Gość coolibeer 14.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 W Częstochowie pada śnieg już dobre 4 godziny i jest biało jakim cudem u Ciebie - niedaleko w sumie jest biało , a u nas pada ino to badziewie które zaraz topnieje? a piździ, że masakra Anula ... kurde , no współczuje Ci dziś tych pantofelków ludzie ... zima idzie , kulig coraz bliżej Jaka tam zima. Jeden płatek śniegu zimy nie czyni Na Wszystkich Świętych będzie piękna pogoda. Gdybym nie miał obrony w wekend to bym śmignął już na deskę do zakopca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Anula pantofelki won, pora na przyczepne buciory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Anula pantofelki won, pora na przyczepne buciory Polecam Hajteki Wygodne i ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 14.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Anula pantofelki won, pora na przyczepne buciory Polecam Hajteki Wygodne i ciepłe Ja tam latam w glanach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Anula pantofelki won, pora na przyczepne buciory Polecam Hajteki Wygodne i ciepłe Ja tam latam w glanach:) Ja LOTem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 glany są super .... kiedyś też chodziłam ...a teraz chodzi moja starsza .... ma piękne czarne z przecierkami czerwonymi .... rewelacja .... obiecała mi na kulig pożyczyć cobym się nie połamała na obcasach i na tym wyciągu nie wylądowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 tak więc Mężu zostawiasz mnie w dobrych ręjkach i tutaj chyba bym sie kłóciła .... Oj, po łapach dać, mogę dać ... Się przedyskutuje "na miejscu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 tak więc Mężu zostawiasz mnie w dobrych ręjkach i tutaj chyba bym sie kłóciła .... Oj, po łapach dać, mogę dać ... Się przedyskutuje "na miejscu". eee tam ... ja się Ciebie już nie boję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Bo daleko jesteś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Bo daleko jesteś ... sie zobaczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 To jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 To jesteśmy umówieni W razie czego będę sekundantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Moim czy daggulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 będę miała zapakowane do rzęcha 2 sztuki sanek ... więc bronić się będę miała czym .... nie ma obawy .... a poza tym tomkwas wcale taki straszny nie jest ... najwyżej zaś mu język pokażę i straci na powadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Moim czy daggulki? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 będę miała zapakowane do rzęcha 2 sztuki sanek ... więc bronić się będę miała czym .... nie ma obawy .... a poza tym tomkwas wcale taki straszny nie jest ... najwyżej zaś mu język pokażę i straci na powadze Tracę rezon jak mi ktoś wnętrze pokazuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 hm .... jak ktoś się na mnie gapi z wytrzeszczem i dezaprobatą wymalowaną na twarzy to tracę kontrolę i pokazuję wnętrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Moim czy daggulki? Nie wiem A to się nie zamartwiaj. Siądziemy i w drodze rokowań ustalimy, czy moje ręce dobre, czy mniej. A na koniec, ustalenia opijemy Carskim Dworem (daj Boże). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Moim czy daggulki? Nie wiem A to się nie zamartwiaj. Siądziemy i w drodze rokowań ustalimy, czy moje ręce dobre, czy mniej. A na koniec, ustalenia opijemy Carskim Dworem (daj Boże). Jeśli rokowania nic nie wniosą to poprosimy o mediacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 hm .... jak ktoś się na mnie gapi z wytrzeszczem Tak coś podejrzewałem, że nie trza było gorsetu tak mocno zaciągać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts