bobiczek 15.01.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Rezerwoawałem od soboty.Ale najbardziej - pasowałoby w piatek jechać - (a mogę, mogę, a jakże) i se razem powera dać z "góry na pazury"Planujecie - ale poważnie - w piatek na wyciągu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 15.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja planuję przyjazd ok 15 w piątek, jakiś szybki obiadek i na stok.Podobno jest krzesło na ,,Marku" i jazda przy oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Rezerwoawałem od soboty. Ale najbardziej - pasowałoby w piatek jechać Napisałam Ci na priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja planuję przyjazd ok 15 w piątek, jakiś szybki obiadek i na stok. Podobno jest krzesło na ,,Marku" i jazda przy oświetleniu. się da - to polatamy - się Daga nie spisze - nie polatamy.. PS: Daga - żartowałem oczywiście (chyba) Jakby co - będzie na Ciebie 2 PS: no co Ty - znowu głupi żarcik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ojjjjj... bobiczek ... se nagrabisz ja tu sie nie spisze - czarodziejskiej różdżki niet ale jak napisałam - poczekajmy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ojjjjj... bobiczek ... se nagrabisz ja tu sie nie spisze - czarodziejskiej różdżki niet ale jak napisałam - poczekajmy .... dobra - poddaję się - poczekamy - ale jak się nie da to....., no PS: nie pisze się "se nagrabisz" - tylko - "już se nagrabiłes" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no bo kurrrde ... te pokoje to się sklonować nie chcą .... nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No niestety, Kasia w piątek do 12.30 pracuje. Ruszymy jak wróci i się troszkę ogarnie. To tak jak ja Ale ja mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja planuję przyjazd ok 15 w piątek, jakiś szybki obiadek i na stok. Podobno jest krzesło na ,,Marku" i jazda przy oświetleniu. A ten Marek to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ten Marek to gdzie? Marek może siedzi za barum znaczy barem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Tiineeek!!! Słyszałam jeszcze pochlebne opinie o Zagroniu w Istebnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 boszsszszz... to Wy jeździć chcecie? nie szkoda Wam czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 boszsszszz... to Wy jeździć chcecie? nie szkoda Wam czasu? Ja nie będę jeździł, mnie szkoda czasu będę patrzył Dagullce w oczu cały czas, także na nic więcej czasu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja nie będę jeździł, mnie szkoda czasu będę patrzył Dagullce w oczu cały czas, także na nic więcej czasu nie ma i co ja mam powiedzieć? jeno się zaczerwienić pozostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja nie będę jeździł, mnie szkoda czasu będę patrzył Dagullce w oczu cały czas, także na nic więcej czasu nie ma i co ja mam powiedzieć? jeno się zaczerwienić pozostało.... że masz nadzieję, że to nie będzie wzrok bazyliszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 że masz nadzieję, że to nie będzie wzrok bazyliszka nie no ... w lustra to my się bawić nie bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 że masz nadzieję, że to nie będzie wzrok bazyliszka nie no ... w lustra to my się bawić nie bedziemy W razie czego Tinkowi się podstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Oj dziewczyny no jaki bazyliszek no jaki ja to z dobrego serca ojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Oj dziewczyny no jaki bazyliszek no jaki ja to z dobrego serca oj oj Oj, oj, przecież tak myślałam, tylko taki żarcik mi się przyplątał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no, żarcik to można pozdrawiam i dobranoc bo i tak zaraz zepsują forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts