gawel 17.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Obejrzałem i przeczytałem aktualizację 1 postu niniejszego topiku czyli rekonesans i powiem tak: żałuję jak cholera i żal mi dupę ściska że nie będę mógł tam z Wami być. Już sobie nawet wyobraziłem ekipę w scenerii. Ech jedyne co to pozytywne to to że chociaż wy się spotkacie i poszalejecie (za mnie też trochę poproszę) . Tradycyjnie nie zapomnijcie o laptopie ja napalę sobie w kominku i będę z Wami chociaż online . Szczęśliwego dojazdu i odlotowego pobytu na kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Kurcze Piotruś .... szkoda , że Cię nie będzie ... pewnikiem na zlocie nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 17.01.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Za tydzień o tej porze impreza bedzie już na full http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/Imprezowe/degustator.gif A za tydzień o tej porze będziemy się zwlekać z wyrek z wysuszonymi gardziołkami Ze śpiewania będą takie wyschnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Gawel, jakie w kominku napalę? Masz wyjść przed chałupę i się w śniegu wytarzać. Żeby się choć trochę poczuć ... Kominek przysługuje Ci dopiero potem. I oczywiście coś do czytania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ogólnie rzecz biorąc chyba w nienajlepszej kondycji się z tego łóżka zwleke po dwóch dniach odstresowywania trzaby zacząć sie szykować juz do pakowania .... bo kurde zaś czegoś zapomnę .... zawieszki na identyfikatory, cytrynówka AgnesK , babuszka z nalewką dla coolibraa , wieża z głośnikami, pen drive z muzyką.... no i graty własne .... no i trzaby się w końcu zdecydować co z ciuchów zabrać .... czyli przejrzeć szafę w poszukiwaniu nadających się szmatek - czytaj: co mi jeszcze na zadek wlzyie po tych świętach muszę zrobić to dziś .... bo od jutra w pracy po kilkanaście godzin .... czasu mieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Gawel, jakie w kominku napalę? Masz wyjść przed chałupę i się w śniegu wytarzać. Żeby się choć trochę poczuć ... Kominek przysługuje Ci dopiero potem. I oczywiście coś do czytania .... O takjest się w czym nie tylko wytarzać ale nawet zakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 to tak jak i u nas .... teraz już lepiej ...ale przez te dni kiedy mocno padało to pies biegał naokoło domu i se ścieżki wydeptał to go w tych ścieżkach nie było widać a koty- hrabia i hrabianka - jeno łapką śniegu dotknęły i srrrru z powrotem do domu - przynajmniej z tym mam spokój - nie muszę się szlajać z latarką po nocy i szukać gamoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Kurcze Piotruś .... szkoda , że Cię nie będzie ... pewnikiem na zlocie nadrobimy O na pewno . Poczekam aż wrócisz z kuligu dojdziesz do siebie z tydzień i zacznie się odliczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 jassssne ..... niestety nie bedzie odliczania bo musimy poznać termin zlotu - a tu Redakcja gra pierwsze skrzypce i pewnie trochę poczekamy no i mam nadzieję, ze może ktoś inny tym razem będzie chciał zająć się organizacją afterparte ..... trzeba dać szanse i zielone światło innym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 E tam u mnie już się żółte zapaliło na afterparty w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 E tam u mnie już się żółte zapaliło na afterparty w razie czego no mnie też , oczywiste gdzieś , jakieś i przez kogoś zorganizowane na pewno będzie .... nie odpuścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 E tam u mnie już się żółte zapaliło na afterparty w razie czego no mnie też , oczywiste gdzieś , jakieś i przez kogoś zorganizowane na pewno będzie .... nie odpuścimy Ja się zgłaszam na ochotnika w razie czego ja bysie nikt nie zgłosił a jak by tak - to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no ... i bardzo dobrze .... ino trzeba bedzie zapytać najpierw czy ktoś chętny jest do zorganizowania afterparty pozlotowego coby nie było że mamy monopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 a w ogóle to chciałam powiedzieć , ze dla mnie to już 5 dni - w piątkowy poranek będę już rozpakowywać graty i czekać na pozostałych http://forum.optymalizacja.com/style_emoticons/default/yahoo.gif http://forum.optymalizacja.com/style_emoticons/default/yahoo.gif http://forum.optymalizacja.com/style_emoticons/default/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Hello ! Chciałem oznajmić że dzięki kuligowi będę miał takie coś http://www.city-data.com/forum/attachments/new-hampshire/25528d1218908478-picture-thread-nh-maine-coon.jpg Prawda że ładny "kotek" ? Piczman czy Ty się nie boisz, że ten potwór Ci Twojego pieska zagryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 a w ogóle to chciałam powiedzieć , ze dla mnie to już 5 dni - w piątkowy poranek będę już rozpakowywać graty i czekać na pozostałych http://forum.optymalizacja.com/style_emoticons/default/yahoo.gif http://forum.optymalizacja.com/style_emoticons/default/yahoo.gif http://forum.optymalizacja.com/style_emoticons/default/yahoo.gif A ja w piątek zrobię wam konkurencyjną imprezę nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Tylko żeby było ciepło i słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts