stukpuk 17.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Ja proponuję wspólny wypad na dorsze PS.Panie w sumie też by mogły popłynąć z nami........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Tylko żeby było ciepło i słonecznie pogoda nie ważna!!!!!!! Byle ryby chciały współpracować. Ja bym wyskoczył do was na kulig, ale terminu urodzin się nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Tylko żeby było ciepło i słonecznie pogoda nie ważna!!!!!!! Byle ryby chciały współpracować. Ja bym wyskoczył do was na kulig, ale terminu urodzin się nie wybiera Trzeba było jeszcze tydzień posiedzieć w ciepłym, to byś na ten kulig mógł przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Tylko żeby było ciepło i słonecznie pogoda nie ważna!!!!!!! Byle ryby chciały współpracować. Ja bym wyskoczył do was na kulig, ale terminu urodzin się nie wybiera Trzeba było jeszcze tydzień posiedzieć w ciepłym, to byś na ten kulig mógł przyjechać Nie mogłem!!!!! I tak przegapiłem otwarcie sezonu trociowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Tylko żeby było ciepło i słonecznie pogoda nie ważna!!!!!!! Byle ryby chciały współpracować. Ja bym wyskoczył do was na kulig, ale terminu urodzin się nie wybiera Trzeba było jeszcze tydzień posiedzieć w ciepłym, to byś na ten kulig mógł przyjechać Cieszka to nie jego wina... po prostu 3 dni prądu nie było no i stało się coś trzeba było robić... jedni grają w karty inni dzieci robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Tylko żeby było ciepło i słonecznie pogoda nie ważna!!!!!!! Byle ryby chciały współpracować. Ja bym wyskoczył do was na kulig, ale terminu urodzin się nie wybiera Trzeba było jeszcze tydzień posiedzieć w ciepłym, to byś na ten kulig mógł przyjechać Cieszka to nie jego wina... po prostu 3 dni prądu nie było no i stało się coś trzeba było robić... jedni grają w karty inni dzieci robią W pzyszłym roku trza o tym pamiętać przy ustalaniu terminu kuligowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 oooożesz kurde .... a kiedy impreza nad morzem w terminie dogodnym dla wszystkich? Może w wakacje Pożegnanie Lata tym razem nad morzem Tylko żeby było ciepło i słonecznie pogoda nie ważna!!!!!!! Byle ryby chciały współpracować. Ja bym wyskoczył do was na kulig, ale terminu urodzin się nie wybiera Trzeba było jeszcze tydzień posiedzieć w ciepłym, to byś na ten kulig mógł przyjechać Cieszka to nie jego wina... po prostu 3 dni prądu nie było no i stało się coś trzeba było robić... jedni grają w karty inni dzieci robią W pzyszłym roku trza o tym pamiętać przy ustalaniu terminu kuligowego Za póżno..obraziłem się............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Za póżno..obraziłem się............ ja Ci się poobrażam draniu Ty jeden ... sie nie wykpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Za póżno..obraziłem się............ ja Ci się poobrażam draniu Ty jeden ... sie nie wykpisz Draniu? Draniu? Nawet żona , własna ,prywatna tak do mnie pieszczotliwie nie mówi A swoją drogą to miłej zabawy życzę i wypijcie moje zdrowie!!( tylko z umiarem!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Za póżno..obraziłem się............ ja Ci się poobrażam draniu Ty jeden ... sie nie wykpisz Draniu? Draniu? Nawet żona , własna ,prywatna tak do mnie pieszczotliwie nie mówi A swoją drogą to miłej zabawy życzę i wypijcie moje zdrowie!!( tylko z umiarem!) A to czemu nie na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Za tydzień niestety o tej porze zostaną już tylko bezcenne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Za tydzień niestety o tej porze zostaną już tylko bezcenne wspomnienia I ochota na następne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ja proponuję wspólny wypad na dorsze PS.Panie w sumie też by mogły popłynąć z nami........... nie licz na to Na mnie tylko możesz liczyć z wdzięcznością - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 boszsszszz... to Wy jeździć chcecie? nie szkoda Wam czasu? no marzy się własnie - kurde........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.01.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A ja w piątek zrobię wam konkurencyjną imprezę nad morzem jasne - wiemy jaką- - super ten Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.01.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 a to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.01.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 5 DNI DO KULIGU i 4 DNI do Wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.01.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 5 DNI DO KULIGU i 4 DNI do Wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hej..kochani potrzebuje nr do dagulki kom.proszę na priv.....jadę na kulig jeśli jescze mogę....po prostu mam istne urwanie wszystkiego włącznie z autem i potrzebuje informacje w pigułce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Poszło na Priv, super że jedziesz! Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts