tomkwas 18.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Piczman !!! Ty świnio!!! Ja też chciałem na priv .... Zauważyliście, że napisała "kochani"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 sytuacja wygląda tak... kochani dziei za tel...juz mam... jadę z kimś kto weżmie mnie z opola...muszę odezwać się do Anihuby..może ona.???lub do shell....lub do kogos kto mnie weźmie bo my zostalismy z jednym autem i mamy istny cyrk...... juz zostałam poinformowana ża zajmuje wspaniały apartament z dagg i z baru.. cudownie..jedno łózko..trudno damy radę..... jak powiedziała Dagga spanie jest tu mało istotne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 kochana też się ciesze, ze jedziesz ... a spanie jest tu najmniej istotne ... mamy dwójkę z jednym dupnym łózkiem- wstępnie miałam być tam z Baru , ale coolibeer obiecał napompować mi materac , więc sopokojnie sie zmieścimy w trójkę zresztą - ja nie wiem, czy z soboty na niedziele będe w ogóle spała bedzie ok .. bedzie super ... i w ogóle jakbym mogła, to bym się śmiała naokoło głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 jadę z kimś kto weżmie mnie z opola...muszę odezwać się do Anihuby..może ona.???lub do shell....lub do kogos kto mnie weźmie ... Jako opcja jest jeszce Z pewną dozą nieśmiałości, składam propozycję, udostępnienia miejsca (max. 3 osoby) w moim „wynalazku” na trasie od Świdnicy do punktu docelowego. Powrót w niedzielę, w godzinach sprawności kierowcy – tak przynajmniej planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Daggulka juz mnie poinfirmowała że oprócz kapci no bo to konieczne...i rzeczy osobistych ...mam wziąść zapasy.....zrozumiałam.... ale jeśli cos jeszcze to dajcie znać... HIPPPPPPPP HIPPPPPPP HURAAAAAA ale się cieszę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kordzina ... rozmawiałam z sSiwy12... załatwiaj babcie do dzieciaczków i zabieraj sie z nim w piątek ... szczegóły uzgodnijcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mamy dwójkę z jednym dupnym łózkiem- wstępnie miałam być tam z Baru , ale coolibeer obiecał napompować mi materac A ów matejrac to momy?? Bo jakby co - to ja dwójkę mam... Ale z nim do pociągu to chiba bym już na kolanach lezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 rozmawiałam z Siwym...no co mam powiedzieć.... że cudownie że jedzie .. .że jedzie o swietnej porze..... że jedzie z dobrego kierunku i piotrek bdzie mógł mnie odprowadzić... wiecie o co chodzi...kontrola byc musi..... że tylko musze skombinować babcię....ale jest dzień babci i dziadka to jakoś to podciągnę..... że jadę w piątek.....chyba że....nie lepiej nie zapeszać..jadę i koniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Baru ... mam śpiwór i materac ... nic się nie martw kordzina ... babcie przed faktem dokonanym i finto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 właśnie obejrzałam zdjęcia...ha ha hha jest piknie... i przeczytałam na spokojnie listę co potrzebne.... kurczę a ja obcasy planowałam ii koronki koniakowskie... no nic trudno bedą takie ala bridget jones i ciepłe swetry..- to ja miłośniczka butów na płaskim śpiworek też wezme...a sSiwy weżmie mnie czyli wszystko gra i trąbi... że też ja zawsze na ostatnią chwilę.. ale totalnie się nie spóźniłam..no tak tylko troszkę... widzę że sporo nas bedzie...fajnie... juz nie moge się doczekać... a teraz jadę po dzieci i musze zadzwonić do teściowej kt. nie lubie..no trudno nie lubie i koniec...ale zadzwonie bo kulig jest ważniejszy i opłaca się głowę w piasek schować!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Chciałam jeszcze zaznaczyć, że każdy ma swoje łóżko dla siebie w pokojach - zdarza się, że małżeństwa mają jedno duże . Sprawa z materacem w pokoju moim , Baru i kordziny jest sprawą wyjątkową ... więc proszę sie nie stresować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Eeee... a kto ma się nie stresować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Eeee... a kto ma się nie stresować? no pewnie , że nie ma zresztą ... w wolnej chwili poczaruję i uda się coś może wymysleć coby było ok także w naszym przypadku choc jak dla mnie - zahartowana w bojach baba jezdem i na moim welurkowym materacu uwielbiam spać - więc dla mnie żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dziewczyny kurcze...ja tam jestem traper, więc mi nie przeszkadzamaterac..czy cos takiego...liczyłam się z tym no bo tak jest z ociagającymi się......mi to w zupełności nie przeszkadza... ae rozumiem, że może dla Was to byc jakieś utrudnienie..więc mówic baby otwarcie i nie ściemnać.....Baru, Daga-no wolę byc z kobitkami niż komus na głowę włazic jak sobie romantyczny wyjazd we dwoje za\planował....a tak to my teżędziemy mieć romantycznie ale piszcie jak to jest problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 kordzina - noż Ty chyba babo łoszalalaś absolutnie mi nie przeszkadza .... ja tam se swój materacyk wezmę , chętnego do pompowania już znalazłam .... nic mi więcej do szczęścia nie trza nic mi nie przeszkadza .... nawet nie wiem, czy będę spała w ogóle ... czasu szkoda .... następna impreza dopiero w maju/czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Eeee... a kto ma się nie stresować? no pewnie , że nie ma zresztą ... w wolnej chwili poczaruję i uda się coś może wymysleć coby było ok także w naszym przypadku choc jak dla mnie - zahartowana w bojach baba jezdem i na moim welurkowym materacu uwielbiam spać - więc dla mnie żaden problem Szkoda,że nier mogę być z wami na kuligu PS>Już ja bym Ci tego twojego welura napompował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 oj , Stuk .... ja Ci powiem , że poważnie zastanawiam się nad tym tytułem - wiesz jakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 oj , Stuk .... ja Ci powiem , że poważnie zastanawiam się nad tym tytułem - wiesz jakim Obraziłem się.............. PS, Który to już raz w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 e tam, Ty się nie potrafisz obrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 stuk ty ten tytuł juz i tak masz...tylko jescze nie nadany....jak stukowa wytrzymuje z takim temperamentem... tak się zoobowiązujesz do dmuchania a płuca jakie masz...wydajne... bo wiesz łatwo się zdeklarować a potem zemdlałbys i ratowac byśmy musiały... ...oj ratowałybysmy z pełnym poświęceniem.... ................no to żałuj że nie jedziesz................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts