aniahubi 18.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 kordzina, super że jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kordzina na pożegnanie lata jechałem z Siwym z Opola do Warszawy i naprawdę gościu super no i przez całą drogę gadka szmatka. Polecam naprawdę. Droga ci minie jak z bicza strzelił Dagulka Pom Pom Pom Pom Pomerap Pompujemy Baru materaca nie bierz bo dwóch nie obskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 właśnie obejrzałam zdjęcia...ha ha hha jest piknie... i przeczytałam na spokojnie listę co potrzebne.... kurczę a ja obcasy planowałam ii koronki koniakowskie... no nic trudno bedą takie ala bridget jones i ciepłe swetry..- to ja miłośniczka butów na płaskim śpiworek też wezme...a sSiwy weżmie mnie czyli wszystko gra i trąbi... że też ja zawsze na ostatnią chwilę.. ale totalnie się nie spóźniłam..no tak tylko troszkę... widzę że sporo nas bedzie...fajnie... juz nie moge się doczekać... a teraz jadę po dzieci i musze zadzwonić do teściowej kt. nie lubie..no trudno nie lubie i koniec...ale zadzwonie bo kulig jest ważniejszy i opłaca się głowę w piasek schować!!!!!!! Kordzina bardzo się cieszę, że jedziesz A co do koronek koniakowskich, to na miejscu będzie można kupić różne wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 stuk ty ten tytuł juz i tak masz...tylko jescze nie nadany....jak stukowa wytrzymuje z takim temperamentem... tak się zoobowiązujesz do dmuchania a płuca jakie masz...wydajne... bo wiesz łatwo się zdeklarować a potem zemdlałbys i ratowac byśmy musiały... ...oj ratowałybysmy z pełnym poświęceniem.... ................no to żałuj że nie jedziesz................. Ja wam dam "nadawanie tytułów" Z racji mieszkania 15 km od plaży ma się wprawę w dmuchaniu materacyków, rękawków do pływania i krokodylków plażowych PS. I mnie tu nie podpuszczać , bo byście pewnie mi pompkę wsadziły w ............ i bym się smakiem musiał obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 PS. I mnie tu nie podpuszczać , bo byście pewnie mi pompkę wsadziły w ............ i bym się smakiem musiał obejść hm .... Z racji mieszkania 15 km od plaży ma się wprawę w dmuchaniu [.......] i krokodylków plażowych a to tak pieszczotliwie o brzydulkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 PS. I mnie tu nie podpuszczać , bo byście pewnie mi pompkę wsadziły w ............ i bym się smakiem musiał obejść hm .... I mi to nie "hymaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 jak nie jak tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 PS. I mnie tu nie podpuszczać , bo byście pewnie mi pompkę wsadziły w ............ i bym się smakiem musiał obejść hm .... Z racji mieszkania 15 km od plaży ma się wprawę w dmuchaniu [.......] i krokodylków plażowych a to tak pieszczotliwie o brzydulkach? hym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 wiedziałam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 wiedziałam ..... To ja sam nie wiedziałem, a ty akurat na to wpadłaś? To się kupy nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 wiedziałam ..... To ja sam nie wiedziałem, a ty akurat na to wpadłaś? To się kupy nie trzyma eeee tam, się nie namyślaj .... tytuł który jeszcze nie został przyznany (ale co sie odwlecze.... ) do czegoś zobowiązuje w końcu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 wiedziałam ..... To ja sam nie wiedziałem, a ty akurat na to wpadłaś? To się kupy nie trzyma eeee tam, się nie namyślaj .... tytuł który jeszcze nie został przyznany (ale co sie odwlecze.... ) do czegoś zobowiązuje w końcu .... ..........i nie zostanie przyznany.............. A ty nie powinnaś szykować swojego weluru??????? PS. Pewnie masz jeszcze ten "róż majtkowy" z pasemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukuś, przyznaj, że Ci trochę żal, że z nami nie jedziesz na kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukuś, przyznaj, że Ci trochę żal, że z nami nie jedziesz na kulig No żal wyciągne swój materac w sobotę i będe "improwizował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Stukuś, przyznaj, że Ci trochę żal, że z nami nie jedziesz na kulig No żal wyciągne swój materac w sobotę i będe "improwizował" Nam też szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 szkoda , szkoda ..... na zlocie Stukowa tak Stuka pilnowała , że nawet nie było okazji pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 szkoda , szkoda ..... na zlocie Stukowa tak Stuka pilnowała , że nawet nie było okazji pogadać Znaczy ma prywatną ochronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ja tam nie wiem jak inni - sorki, inne .... ale wolałam nie przeginać z wylewnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ja tam nie wiem jak inni - sorki, inne .... ale wolałam nie przeginać z wylewnościami Któż by się ośmielił zadzierać z ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.01.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ale piszcie jak to jest problem... Czyś Ty zwariowała?! No kooobieeetooo! A jaki możemy mieć problem?!? PS. Dopiero teraz te cuda przeczytałam, bom w pracy drugiej była... I mię szczena opadła, jakem przeczytała co ta Kordzina tu naklikała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts