Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer

Kordzina na pożegnanie lata jechałem z Siwym z Opola do Warszawy i naprawdę gościu super no i przez całą drogę gadka szmatka. Polecam naprawdę. Droga ci minie jak z bicza strzelił :)

Dagulka :p Pom Pom Pom Pom Pomerap :D Pompujemy ;)

Baru materaca nie bierz :p bo dwóch nie obskoczę :)

właśnie obejrzałam zdjęcia...ha ha hha

jest piknie...

i przeczytałam na spokojnie listę co potrzebne....

kurczę a ja obcasy planowałam ii koronki koniakowskie... 8)

no nic trudno bedą takie ala bridget jones i ciepłe swetry..- to ja miłośniczka butów na płaskim :wink: :wink: :wink:

śpiworek też wezme...a sSiwy weżmie mnie czyli wszystko gra i trąbi...

że też ja zawsze na ostatnią chwilę.. :evil: ale totalnie się nie spóźniłam..no tak tylko troszkę...

widzę że sporo nas bedzie...fajnie...

juz nie moge się doczekać...

a teraz jadę po dzieci i musze zadzwonić do teściowej kt. nie lubie..no trudno nie lubie i koniec...ale zadzwonie bo kulig jest ważniejszy i opłaca się głowę w piasek schować!!!!!!!

Kordzina bardzo się cieszę, że jedziesz :D

A co do koronek koniakowskich, to na miejscu będzie można kupić różne wyroby :wink:

stuk ty ten tytuł juz i tak masz...tylko jescze nie nadany....jak stukowa wytrzymuje z takim temperamentem...

tak się zoobowiązujesz do dmuchania a płuca jakie masz...wydajne... :wink: :lol: :lol:

bo wiesz łatwo się zdeklarować a potem zemdlałbys i ratowac byśmy musiały... :oops: :wink: ...oj ratowałybysmy z pełnym poświęceniem.... 8)

................no to żałuj że nie jedziesz................. :wink:

Ja wam dam "nadawanie tytułów" :o :-? :lol:

Z racji mieszkania 15 km od plaży ma się wprawę w dmuchaniu :wink: materacyków, rękawków do pływania i krokodylków plażowych 8)

PS. I mnie tu nie podpuszczać , bo byście pewnie mi pompkę wsadziły w ............ :-? :lol: i bym się smakiem musiał obejść :-? :-?

PS. I mnie tu nie podpuszczać , bo byście pewnie mi pompkę wsadziły w ............ :-? :lol: i bym się smakiem musiał obejść :-? :-?

hm .... :roll: :oops: :lol:

Z racji mieszkania 15 km od plaży ma się wprawę w dmuchaniu :wink: [.......] i krokodylków plażowych 8)

a to tak pieszczotliwie o brzydulkach? :wink: :lol: :lol: :lol:

wiedziałam ..... :D :wink:

To ja sam nie wiedziałem, a ty akurat na to wpadłaś? :o :lol:

To się kupy nie trzyma :lol:

eeee tam, się nie namyślaj .... tytuł który jeszcze nie został przyznany (ale co sie odwlecze.... ) do czegoś zobowiązuje w końcu .... :lol:

wiedziałam ..... :D :wink:

To ja sam nie wiedziałem, a ty akurat na to wpadłaś? :o :lol:

To się kupy nie trzyma :lol:

eeee tam, się nie namyślaj .... tytuł który jeszcze nie został przyznany (ale co sie odwlecze.... ) do czegoś zobowiązuje w końcu .... :lol:

..........i nie zostanie przyznany..............

A ty nie powinnaś szykować swojego weluru??????? :oops: :oops: :wink:

PS. Pewnie masz jeszcze ten "róż majtkowy" z pasemek :wink:

:lol: :lol: :lol:

ale piszcie jak to jest problem...

Czyś Ty zwariowała?! No kooobieeetooo! A jaki możemy mieć problem?!?

PS. Dopiero teraz te cuda przeczytałam, bom w pracy drugiej była... :wink: I mię szczena opadła, jakem przeczytała co ta Kordzina tu naklikała... :roll: