daggulka 19.01.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 4 dni do kuligu ... http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/emot142.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 W ogóle , to informuje , iż w piątek rano o 8 godzinie wyjeżdżam już do Koniakowa . Od tego czasu nie będe miała dostepu do internetu - więc nie będę mogła poczytać jeśli ktoś mi coś napisze na maila, priv . Dlatego - jeśli ktoś nie ma do mnie numeru telefonu - proszę krzyczeć - podam. Kontakt musi być na wszelki wypadek . Jesli ktoś ma życzenie podać mi swój numer telefonu - to prosze pisać na priv. Pionu organizacyjnego w ogóle nie będzie w internecie od piątkowego poranka ... Cieszki też nie i Piotra ...więc na wszelkie pytania , wątpliwości itp - odpowiadamy na forum do czwartkowego wieczora. I pytanko .... może ktos z przyjeżdżających w piątek ma laptopa z mobilnym internetem (np. Orange) ? Fajnie by było, gdyby zabrał ... byłby jakiś kontakt ze światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Chyba niegrzeczna byłam i mnie pokarało... Mam czerwone, zapuchnięte gały, nie mogę nosić soczewek, a do okulisty najbliższy termin środa za tydzień . No porażka jakaś!! Mam jakiesi krople i zacznę zdrowaśki klepać, żebym do piątku wydobrzała, bo jak na narty w łokularach?!? Gogle mam normalne, nie na okularyyyyyyy buuuuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Baru ... kurde ... babo ... jak pech to pech ... ale powiem Ci , że nie Ty jedna ... ja żech zasmarkana - gdyby nie puder , to nochal jak u alkoholika z reguły tak jest , że jak się chce być bardzo zdrowym , pięknym , wyluzowanym , wyspanym ... to psińco z tego ... albo pryszcz na centralnym miejscu czoła albo bezsenność galopująca dwie noce przed imprezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 szkoda , szkoda ..... na zlocie Stukowa tak Stuka pilnowała , że nawet nie było okazji pogadać Znaczy ma prywatną ochronę Bo nigdy się drzewa do lasu nie zabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bo nigdy się drzewa do lasu nie zabiera no, ba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 khem, khem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no dobra , dobra .... Ci którzy mają wyrozumiałe połówki mogą zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nnnno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 19.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ile już dni zostało że zapytam ? 4 ? A Ja nawet avatarów jeszcze nie pozbierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 4 .... !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Pionu organizacyjnego w ogóle nie będzie w internecie od piątkowego poranka ... Cieszki też nie i Piotra ...więc na wszelkie pytania , wątpliwości itp - odpowiadamy na forum do czwartkowego wieczora. To ja wolę dziś zapytać. Jak już wjadę do Koniakowa od strony Bielska-Białej, to ten Bluszczowy przybytek jest na początku, we środku czy na końcu aglomeracji? I jeśli to nie będzie bezczelność, to ja się chciałem dowiedzieć, czy to po prawej czy po lewej stronie drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 19.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Tomek, Ty będziesz jechał dość późno więc trafisz po głośnych krzykach i śmiechu sporej grupki imprezowiczów Ja to się doczekać się nie mogę ! Już sobie wyobrażam nas wszystkich na jednej górce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Tomek, Ty będziesz jechał dość późno więc trafisz po głośnych krzykach i śmiechu sporej grupki imprezowiczów Ja to się doczekać się nie mogę ! Już sobie wyobrażam nas wszystkich na jednej górce Myślę, że trafię jadąc za karetkami, policją i strażą pożarną. Jednak nie od parady byłoby wiedzieć to co tam wyżej chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 kurde ... to już Cieszka albo Piotr musi powiedziec ... ja tam byłam, ale moja orientaja w terenie pozostawia wiele do życzenia żeby nie było .... byłam trzeźwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jeszcze mamy czas. Zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no dobra , dobra .... Ci którzy mają wyrozumiałe połówki mogą zabierać dobrze, że doczytałam bo już sie bałam, że mojnego w domu mam zostawić lapka zabieramy mamy Playa ale nie wiem jak tam działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no dobra , dobra .... Ci którzy mają wyrozumiałe połówki mogą zabierać dobrze, że doczytałam bo już sie bałam, że mojnego w domu mam zostawić lapka zabieramy mamy Playa ale nie wiem jak tam działa Działa działa zrobi się dodatkową antenkę ja mam zestaw do WideoStream więc będzie wizja Online24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no dobra , dobra .... Ci którzy mają wyrozumiałe połówki mogą zabierać dobrze, że doczytałam bo już sie bałam, że mojnego w domu mam zostawić lapka zabieramy mamy Playa ale nie wiem jak tam działa Działa działa zrobi się dodatkową antenkę ja mam zestaw do WideoStream więc będzie wizja Online24 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 kamerka na początku ... jak kazdy bedzie grzeczny i jakoś wyglądał ... potem już nie - czarnej mszy przeca nie sfilmujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts