Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W ogóle , to informuje , iż w piątek rano o 8 godzinie wyjeżdżam już do Koniakowa . Od tego czasu nie będe miała dostepu do internetu - więc nie będę mogła poczytać jeśli ktoś mi coś napisze na maila, priv . Dlatego - jeśli ktoś nie ma do mnie numeru telefonu - proszę krzyczeć - podam.

Kontakt musi być na wszelki wypadek .

Jesli ktoś ma życzenie podać mi swój numer telefonu - to prosze pisać na priv.

Pionu organizacyjnego w ogóle nie będzie w internecie od piątkowego poranka ... Cieszki też nie i Piotra ...więc na wszelkie pytania , wątpliwości itp - odpowiadamy na forum do czwartkowego wieczora.

I pytanko .... może ktos z przyjeżdżających w piątek ma laptopa z mobilnym internetem (np. Orange) ? Fajnie by było, gdyby zabrał ... byłby jakiś kontakt ze światem :wink:

Chyba niegrzeczna byłam :cry: i mnie pokarało...

Mam czerwone, zapuchnięte gały, nie mogę nosić soczewek, a do okulisty najbliższy termin środa za tydzień :evil:. No porażka jakaś!!

Mam jakiesi krople i zacznę zdrowaśki klepać, żebym do piątku wydobrzała, bo jak na narty w łokularach?!? Gogle mam normalne, nie na okularyyyyyyy buuuuuuuuu... :cry:

Baru ... kurde ... babo ... jak pech to pech ...

ale powiem Ci , że nie Ty jedna ... ja żech zasmarkana - gdyby nie puder , to nochal jak u alkoholika :oops: :lol:

z reguły tak jest , że jak się chce być bardzo zdrowym , pięknym , wyluzowanym , wyspanym ... to psińco z tego ... albo pryszcz na centralnym miejscu czoła albo bezsenność galopująca dwie noce przed imprezą :lol:

Pionu organizacyjnego w ogóle nie będzie w internecie od piątkowego poranka ... Cieszki też nie i Piotra ...więc na wszelkie pytania , wątpliwości itp - odpowiadamy na forum do czwartkowego wieczora.

To ja wolę dziś zapytać. Jak już wjadę do Koniakowa od strony Bielska-Białej, to ten Bluszczowy przybytek jest na początku, we środku czy na końcu aglomeracji?

I jeśli to nie będzie bezczelność, to ja się chciałem dowiedzieć, czy to po prawej czy po lewej stronie drogi? :oops:

Tomek, Ty będziesz jechał dość późno więc trafisz po głośnych krzykach i śmiechu sporej grupki imprezowiczów :wink:

Ja to się doczekać się nie mogę !

Już sobie wyobrażam nas wszystkich na jednej górce :lol:

Myślę, że trafię jadąc za karetkami, policją i strażą pożarną. :wink:

Jednak nie od parady byłoby wiedzieć to co tam wyżej chciałem.

Gość coolibeer
no dobra , dobra .... Ci którzy mają wyrozumiałe połówki mogą zabierać :D

dobrze, że doczytałam :roll:

bo już sie bałam, że mojnego w domu mam zostawić 8)

lapka zabieramy :wink:

mamy Playa :roll:

ale nie wiem jak tam działa :roll:

Działa działa zrobi się dodatkową antenkę ;) ja mam zestaw do WideoStream więc będzie wizja :) Online24 ;)

no dobra , dobra .... Ci którzy mają wyrozumiałe połówki mogą zabierać :D

dobrze, że doczytałam :roll:

bo już sie bałam, że mojnego w domu mam zostawić 8)

lapka zabieramy :wink:

mamy Playa :roll:

ale nie wiem jak tam działa :roll:

Działa działa zrobi się dodatkową antenkę ;) ja mam zestaw do WideoStream więc będzie wizja :) Online24 ;)

Ok :) :)