Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pionu organizacyjnego w ogóle nie będzie w internecie od piątkowego poranka ... Cieszki też nie i Piotra ...więc na wszelkie pytania , wątpliwości itp - odpowiadamy na forum do czwartkowego wieczora.

To ja wolę dziś zapytać. Jak już wjadę do Koniakowa od strony Bielska-Białej, to ten Bluszczowy przybytek jest na początku, we środku czy na końcu aglomeracji?

I jeśli to nie będzie bezczelność, to ja się chciałem dowiedzieć, czy to po prawej czy po lewej stronie drogi? :oops:

pamiętaj, bo nie będę dwa razy powtarzał:

trzy, długie,czerwone serie, kwadrans po nieparzystej... :-?

Chyba niegrzeczna byłam :cry: i mnie pokarało...

Mam czerwone, zapuchnięte gały, nie mogę nosić soczewek, a do okulisty najbliższy termin środa za tydzień :evil:. No porażka jakaś!!

Mam jakiesi krople i zacznę zdrowaśki klepać, żebym do piątku wydobrzała, bo jak na narty w łokularach?!? Gogle mam normalne, nie na okularyyyyyyy buuuuuuuuu... :cry:

Ja używam takich na stoku.

Sa bardzo odpowiednie na stany zapalne spojówek........... :D

http://www.pomyslnaprezent.info/wp-content/uploads/2009/06/okulary-zgreda.jpg

Właśnie rozmawiałam z Cieszką ..... wykaz noclegów i pokoi poszedł gdzie trza .... więcej zmian typu " a może przyjechałabym w piątek a nie w sobotę" nie wykonujemy ..... :lol:

Ostatnim który się "załapał" na piątek jest coulignon z Myszą :D

Pionu organizacyjnego w ogóle nie będzie w internecie od piątkowego poranka ... Cieszki też nie i Piotra ...więc na wszelkie pytania , wątpliwości itp - odpowiadamy na forum do czwartkowego wieczora.

To ja wolę dziś zapytać. Jak już wjadę do Koniakowa od strony Bielska-Białej, to ten Bluszczowy przybytek jest na początku, we środku czy na końcu aglomeracji?I jeśli to nie będzie bezczelność, to ja się chciałem dowiedzieć, czy to po prawej czy po lewej stronie drogi? :oops:

Jadąc od Bielska-Białej Bluszczowisko będzie po prawej stronie.

Najpierw zobaczysz po lewej stronie karczmę "Ochodzita" (jest na zdjęciu na pierwszej stronie tego wątku), a po 2,5 km dojedziesz do pensjonatu "Bluszcz", który będzie zaraz przy drodze po prawej (też na zdjęciu, na pierwszej stronie).

W razie czego koniec języka za przewodnika :D

Ponieważ w piątek pracuję do 12,30 (a wolnego wziąć się nie da :-? )poprosiłam Smoczycę o witanie i rozlokowywanie gości w pokojach.

Daggulka, wielkie dzięki za Twoje działania na rzecz i w sprawie kukigu :D

:wink:

Cieszka - nie ma żadnego problemu ... zajmę się wszystkimi ... listę se druknęłam z rozstawem pokoików i człowieków .... żadnych więcej zmian nie ma .... wszystko pod kontrolą.... :D

podział obowiązków : ja witam w piątek , Ty w sobotę bo nie wiem czy będe w formie :lol: :oops:

Dobra wiadomość

Po tym zapaleniu gardła zostały mi napady kaszlu, które bywają męczące. Jako, że moja troskliwa małżonka wiedząc, że do lekarza mnie nie wygna, zamówiła mi wizytę naszego doktora od dzieci (właśnie przed chwilą był)

Powiedział, że jest w miarę Ok, dał jakiś środek wziewny, zapytałem czy mogę po tym pić, powiedział że po kazdym zażyciu mam obficie przepić letnia wodą, ale ja do niego, chodzi o procenty we sobote impreza i muszę wiedzieć, a on, a gorzałe to tak nie widzę przeciwwskazań :)

Jestem uratowany

:D :D :D :D