bobiczek 19.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Prezes pyta.3 pytania techniczne: 1. sanki brać na kulig?2. termos brać na kulig?3. kiełbasę swoja brać na kulig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 prezes ...Ty kiedy w końcu przyjeżdżasz ? piątek czy sobota .... bo się pogubiłam 1. jak chcesz zjeżdżać z góry to sanki brać ... alternatywnie dupolot 2. termos ...hm ... nie wiem .... ja to wezmę cuś innego - tez rozgrzewa 3. chyba żartujesz ... no chyba , że my o czym innym a serio ...w sobotę - kulig to 40-50 minut w jedną stronę saniami , na miejscu grill z kiełbaską która bedzie już czekała ( w cenie), będzie można się na miejscu zaopatrzyć w napoje wyskokowe tudzież herbatkę lub kawkę .... i powrót .... następnie godzinka przerwy na zrobienie sie na człowieka i impra do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 pamiętaj, bo nie będę dwa razy powtarzał: trzy, długie,czerwone serie, kwadrans po nieparzystej... Ja Grab, zrozumiałem. Trzy długie, czerwone ... ...................Felgi som?..... (sie pytam, bo na starych to trochę obciach jechać ) pozdrawiam Felgi przyszli. Ale jest problem z odkręceniem starych. W związku z powyższym informuję zainteresowanych, iż do Koniakowa jedziemy zaporożcem z felgami z poprzedniego sezonu. Chociaż obciaaaaach będzieeeeeee .... Całe szczęście zajedziemy po ćmoku, jak już wszyscy będą mieć dobrze w czubie i percepcja im się przytępi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Prezes pyta. 3 pytania techniczne: 1. sanki brać na kulig? 2. termos brać na kulig? 3. kiełbasę swoja brać na kulig? Odpowiedzi na pytania techniczne: 1. wszyscy jadą na wieloosobowych saniach, jeśli Prezes sobie życzy, może zabrać takie jednoosobowe, to się doczepi do tych dużych, albo się wylosuje jakiegoś perszerona 2. jeśli Prezes ma specjalne życzenia, upodobania, przyzwyczajenia, to nie ma przeszkód, żeby zabrać z ulubioną zawartością 3. kiełbasa na kulig została dzisiaj zamówiona (smaczna, wypróbowana), ale jeśli Prezes woli swoją, to też nie ma przeciwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no ja pytam czy tych sanek starczy dla wszystkich.Jako Prezes nie zależy mi - i tak jadę zaraz za koniem w tych wypasionych i bezpiecznych - ale co z resztą.........Termos z gorącą herbatą...............Kiełbasa do kulania na patyku - jedna?To biorę na zapas.O to pytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kurde!!!!A co to za konie uciągną takiego grubego prezesa?PS:kiełbaski wieprzowe - czy może z drobiu (fuj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no ja pytam czy tych sanek starczy dla wszystkich. Jako Prezes nie zależy mi - i tak jadę zaraz za koniem w tych wypasionych i bezpiecznych - ale co z resztą......... Termos z gorącą herbatą............... Kiełbasa do kulania na patyku - jedna? To biorę na zapas. O to pytam.... Prezes, zajrzyj Ty na pierwszą stroną tego wątka, jaki patyk, tam gril będzie (jest na fotkach), a patyk, to chyba do trzymania dyscypliny Kiełbaski przewidziane po 2 na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kurde!!!! A co to za konie uciągną takiego grubego prezesa? PS: kiełbaski wieprzowe - czy może z drobiu (fuj) Tak, z drobiu na czterech nogach, ze świńskim ryjem i kręconym ogonkiem z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Felgi przyszli. Ale jest problem z odkręceniem starych. W związku z powyższym informuję zainteresowanych, iż do Koniakowa jedziemy zaporożcem z felgami z poprzedniego sezonu. Chociaż obciaaaaach będzieeeeeee .... Całe szczęście zajedziemy po ćmoku, jak już wszyscy będą mieć dobrze w czubie i percepcja im się przytępi ... No cóż, jestem trochę zawiedziony ale co tam najważnijsze to bezpiecznie do celu dotrzeć szerokosci i przyczepności (łańcuchy bierzesz? te na koła, nie te o których pisał Retro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Załapałem - tępak.Jedziemy nie jednym koniem z saniami i doczepioną resztą politycznych członków - tylko dużooooooooo sań zaprzężonychTak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kurde!!!! A co to za konie uciągną takiego grubego prezesa? PS: kiełbaski wieprzowe - czy może z drobiu (fuj) Tak, z drobiu na czterech nogach, ze świńskim ryjem i kręconym ogonkiem z tyłu Matkobosko, czego to te ruskie nie wymyślą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Felgi przyszli. Ale jest problem z odkręceniem starych. W związku z powyższym informuję zainteresowanych, iż do Koniakowa jedziemy zaporożcem z felgami z poprzedniego sezonu. Chociaż obciaaaaach będzieeeeeee .... Całe szczęście zajedziemy po ćmoku, jak już wszyscy będą mieć dobrze w czubie i percepcja im się przytępi ... Ja to nie wiem czy Wy większego zmartwienia nie macie Ja mam problem z samochodem a tu czytam o felgach heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Załapałem - tępak. Jedziemy nie jednym koniem z saniami i doczepioną resztą politycznych członków - tylko dużooooooooo sań zaprzężonych Tak? W sumie będą 3 sztuki sań i na nich się rozlokujemy A każde sanie będą miały po 2 konie (nie te mechaniczne, tylko te ogoniaste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Felgi przyszli. Ale jest problem z odkręceniem starych. W związku z powyższym informuję zainteresowanych, iż do Koniakowa jedziemy zaporożcem z felgami z poprzedniego sezonu. Chociaż obciaaaaach będzieeeeeee .... Całe szczęście zajedziemy po ćmoku, jak już wszyscy będą mieć dobrze w czubie i percepcja im się przytępi ... Ja to nie wiem czy Wy większego zmartwienia nie macie Ja mam problem z samochodem a tu czytam o felgach heheh A widzisz, masz problem z samochodem, bo masz stare felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja mam problem z samochodem a tu czytam o felgach heheh co się stało autku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Załapałem - tępak. Jedziemy nie jednym koniem z saniami i doczepioną resztą politycznych członków - tylko dużooooooooo sań zaprzężonych Tak? W sumie będą 3 sztuki sań i na nich się rozlokujemy A każde sanie będą miały po 2 konie (nie te mechaniczne, tylko te ogoniaste) troje sanek na 37 twarzy, też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 troje sanek na 37 twarzy, też fajnie ja miejscówke gdzieś pomiędzy wieloma człowiekami zamawiam .... zmarźlak jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Załapałem - tępak. Jedziemy nie jednym koniem z saniami i doczepioną resztą politycznych członków - tylko dużooooooooo sań zaprzężonych Tak? W sumie będą 3 sztuki sań i na nich się rozlokujemy A każde sanie będą miały po 2 konie (nie te mechaniczne, tylko te ogoniaste) troje sanek na 37 twarzy, też fajnie Ja i Moja Większa Połowa pojedziemy wcześniej autem, żeby grila rozpalić i kiełbaski dla Was przypiekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 troje sanek na 37 twarzy, też fajnie ja miejscówke gdzieś pomiędzy wieloma człowiekami zamawiam .... zmarźlak jestem ... OK, przytulam za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dziękuję bardzo ..... jakoś bedzie , Tinek ... jakoś bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts