tomkwas 19.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Felgi przyszli. Ale jest problem z odkręceniem starych. W związku z powyższym informuję zainteresowanych, iż do Koniakowa jedziemy zaporożcem z felgami z poprzedniego sezonu. Chociaż obciaaaaach będzieeeeeee .... Całe szczęście zajedziemy po ćmoku, jak już wszyscy będą mieć dobrze w czubie i percepcja im się przytępi ... No cóż, jestem trochę zawiedziony ale co tam najważnijsze to bezpiecznie do celu dotrzeć szerokosci i przyczepności (łańcuchy bierzesz? te na koła, nie te o których pisał Retro ) TY JESTEŚ ZAWIEDZIONY?! A co ja mam powiedzieć? Łańcuchy to jeszcze rzecz do przemyślenie, ale skłaniam się ku zakupowi. Onegdaj spędzałem sylwestra w Chochołowie i wyjazd stamtąd bez łańcuchów, nie był możliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Łańcuchy to jeszcze rzecz do przemyślenie, ale skłaniam się ku zakupowi. Onegdaj spędzałem sylwestra w Chochołowie i wyjazd stamtąd bez łańcuchów, nie był możliwy. nie panikuj .... Cieszka tam dziś była, łańcuchów innych nie ewentualnie ozdobnych na szyi - nie miała , i wróciła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jadąc od Bielska-Białej Bluszczowisko będzie po prawej stronie... Bardzo dziękuję za profesjonalną i zwięzłą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Łańcuchy to jeszcze rzecz do przemyślenie, ale skłaniam się ku zakupowi. Onegdaj spędzałem sylwestra w Chochołowie i wyjazd stamtąd bez łańcuchów, nie był możliwy. nie panikuj .... Cieszka tam dziś była, łańcuchów innych nie ewentualnie ozdobnych na szyi - nie miała , i wróciła .... No, to jest argument przeciwko nachalnej biżuterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Łańcuchy to jeszcze rzecz do przemyślenie, ale skłaniam się ku zakupowi. Onegdaj spędzałem sylwestra w Chochołowie i wyjazd stamtąd bez łańcuchów, nie był możliwy. nie panikuj .... Cieszka tam dziś była, łańcuchów innych nie ewentualnie ozdobnych na szyi - nie miała , i wróciła .... Na szyi też nie miałam Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jadąc od Bielska-Białej Bluszczowisko będzie po prawej stronie... Bardzo dziękuję za profesjonalną i zwięzłą odpowiedź. Qurka czytać do końca proszę i ze zrozumieniem, a jak nie da się, to można kogoś poprosić o przeczytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jadąc od Bielska-Białej Bluszczowisko będzie po prawej stronie. Najpierw zobaczysz po prawej stronie karczmę "Ochodzita" (jest na zdjęciu na pierwszej stronie tego wątku), a po 2,5 km dojedziesz do pensjonatu "Bluszcz", który będzie zaraz przy drodze po prawej (też na zdjęciu, na pierwszej stronie). Adres masz na pierwszej stronie wewontku .... na priv także podawałam ... a naprowadzenie jest bardzo dobre .... mierzyliśmy ostatnio odległości i jak miniesz taką dupną karczme z bali , tą dokładnie: http://img5.imageshack.us/img5/6392/karczmaochodzita1.jpg to od tego miejsca masz równie 2,5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jadąc od Bielska-Białej Bluszczowisko będzie po prawej stronie... Bardzo dziękuję za profesjonalną i zwięzłą odpowiedź. Qurka czytać do końca proszę i ze zrozumieniem, a jak nie da się, to można kogoś poprosić o przeczytanie Tać zrozumiałem. Tylko nie chciało mi się całego cytować i se .... urwałem. Ale podziękowania były szczere. Jak chcesz to mogę jeszcze raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://img5.imageshack.us/img5/6392/karczmaochodzita1.jpg to od tego miejsca masz równie 2,5 km A od którego rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 adres jeszcze dla pamięci wklejam ..... Pensjonat u Państwa Bluszczadres: Koniaków 676gmina: Istebnapowiat: cieszyńskiwojewództwo: śląskiemapka dojazdu tutaj:http://www.mapa-online.pl/nocleg,1075.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a naprowadzenie jest bardzo dobre .... mierzyliśmy ostatnio odległości i jak miniesz taką dupną karczme z bali , tą dokładnie: to od tego miejsca masz równie 2,5 km czyli - jedna "dupna" - to 2,5km. Znaczy ja mam mniej więcej 165 "dupnych" na miejsce............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Uwaga Sprostowanie: Jadąc od Bielska karczma jest po lewej stronie a Bluszczowisko po prawej Chyba pora iść spać, bo szara substancja się wyłączyła jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 wróćććććććććććććććkalkulator pokazuje 53 "dupne".Przesadziłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://img5.imageshack.us/img5/6392/karczmaochodzita1.jpg to od tego miejsca masz równie 2,5 km A od którego rogu? Od tego środkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A od którego rogu? Od tego środkowego Dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A od którego rogu? Od tego środkowego Dam radę. No musisz, nie masz wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://img5.imageshack.us/img5/6392/karczmaochodzita1.jpg to od tego miejsca masz równie 2,5 km A od którego rogu? Od tego środkowego fajne fury tam stoją - aż sie boję ceny za frytki "Gorący kubek" - pewnie z 10,50, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 19.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 wróććććććććććććććć kalkulator pokazuje 53 "dupne". Przesadziłem..... my mamy 200 tych "dupnych" na samą myśl mnie fotel boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 wróććććććććććććććć kalkulator pokazuje 53 "dupne". Przesadziłem..... my mamy 200 tych "dupnych" na samą myśl mnie fotel boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bry wieczór i dobranoc od razu, bo zarozki nam foruma zamkną... Rrrrranyyy... pakować się cza zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts