Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

3 Dni do Kuligu

Two Day's do wyjazdu jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

http://www.emotka.pl/emotikony/zima/29.gif

Właśnie powiedziałam moim współsiedzaczom w pracy, że pojutrze o tej porze to ja będę gdzieś między Krakowem a Katowicami, a koło południa na nartkach będę popierniczać...

To wiecie, co zrobił taki jeden? Sprawdził mi pogodę w okolicach Cieszyna... Piątek, sobota, niedziela - tamperatura -10 - 15stopni!! Brrrrrr...

I zaczęli mnie przekonywać, żebym jednak została, że w pracy cieplej będzie :D

PS. Coolibeer - znowu tylko linka widzę :(... no cóż... w domu będę oglądać

nie

po prostu

jak nigdy mi się nie chce jechać im bliżej wyjazdu :-?

tak teraz chce mi się

taka siakaś anomalia

smutne, bo chyba się popsułem....

Ty przyrobisz ... ja Ci mówię ... zbiera Ci sie że normalnie masakra - tak jak zawsze mnie mówiłeś " porządnie , na goły zadek" :evil: :p :lol:

mnie tu bedzie z rana stresował .... :roll:

więc tak biore:

-narty i wszystko do tego...liczę że w sobotę z kimś na stok się zabiorę 8)

-kapcie i wszystko do tego

-piersióweczkę...i wszystko do niej :wink: trzeba było nie pisać że tak długo będziemy na saniach jechać...ale 50min to tak w sam raz żeby jakoś w połowie dogrzać się i wziąść rozgrzewający łyk :wink: polecam....

-zapasy: i tu wiadomo biorę poprawkę na dość rozległe towarzystwo..choć nie ukrywam że i tak zimne piwko w karczmowisku jakimkolwiek będzie najlepsze...

-dobry humor..ale to wiadomo...

-ciepłe.....bardzo ciepłe gaciory i swetry...i tu ostrzeegam choć to się może głupie dla kogoś wydawać...nawet jak nie zjeżdzacie na nartach, polecam pożyczyć sobie spodnie narciarskie od kogoś...i właśnie je ubrac na sam kulig...bo co innego jest chodzenie przy -5, a co innego siedzenie na tyłku.....naprawdę totalnie bez żartów-BĘDZIE ZIMNO!!!!więc trzeba schwać urodę na rzecz zdrowia....to dla tych kt. chronicznie nie cierpią czapek!!!!!!!

------------------------------------------

prywata:

jescze w piątek na 9 idę na badania w związku z nową pracą :) tą lepszą :) myślę że szybko to załatwię szcególnie że jak tylko dostanę info to umówię się na wizyte konkretnie...i nie będę czekać...potem szybko na umówiony punkt z sSiwym12 który ma cudownie zabójcze imię :wink: i mam nadziję ze jakoś nam się uda że nie będziemy musieli bardzo na siebie czekać....i szybko dotrzemy do bluszczowiska :wink:

do zobaczenia...

jescze muszę skontaktować sie z sSiwym na priv...

nie

po prostu

jak nigdy mi się nie chce jechać im bliżej wyjazdu :-?

tak teraz chce mi się

taka siakaś anomalia

smutne, bo chyba się popsułem....

Weź ze sobą apteczkę. Słowo daję, że Ci sie przyda. :evil:

tą z gumkami? :roll: :wink: :lol:

... hmmmm .... ta pewnie też nie zaszkodzi .... ale ja myślałem o takiej co nią sobie drugiego kulasa opatrzy, jak mu go przetrącę.

:lol: :lol: :lol:

ależ nie krępuj się .... możesz tego samego bo sie już zagoił .... :p :D

To trzeba zapytać ...

http://emoty.blox.pl/resource/wink3.gif Panie Barbossie, no i jak tam kopytko? Zagoiło się aby?

Szanowny Panie B.

Radzę zabrać większą ilość literatury, bo naprawa będzie pracochłonna, a szanse na to, że się Pan wykupisz migusiem, raczej nikłe. Zapewne bez dupochlasta też się nie obejdzie, a Pański niewątpliwy i bezdyskusyjny urok osobisty – tym razem nie zadziała.

Za mobbing stresowy – będzie odwet.

Z poważaniem sS. :lol: