Gość coolibeer 20.01.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 3 Dni do Kuligu Two Day's do wyjazdu jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.emotka.pl/emotikony/zima/29.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 3 Dni do Kuligu Two Day's do wyjazdu jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.emotka.pl/emotikony/zima/29.gif Właśnie powiedziałam moim współsiedzaczom w pracy, że pojutrze o tej porze to ja będę gdzieś między Krakowem a Katowicami, a koło południa na nartkach będę popierniczać... To wiecie, co zrobił taki jeden? Sprawdził mi pogodę w okolicach Cieszyna... Piątek, sobota, niedziela - tamperatura -10 - 15stopni!! Brrrrrr... I zaczęli mnie przekonywać, żebym jednak została, że w pracy cieplej będzie PS. Coolibeer - znowu tylko linka widzę ... no cóż... w domu będę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 wiecie co?mam smutną wiadomośćale o tym później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 wiecie co? mam smutną wiadomość ale o tym później... co zaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 wiecie co? mam smutną wiadomość ale o tym później... Uwielbiam, k..a, takie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 wiecie co? mam smutną wiadomość ale o tym później... Napięcie buduje... Ale to w końcu forum budowlane, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.01.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie po prostu jak nigdy mi się nie chce jechać im bliżej wyjazdu tak teraz chce mi się taka siakaś anomalia smutne, bo chyba się popsułem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie po prostu jak nigdy mi się nie chce jechać im bliżej wyjazdu tak teraz chce mi się taka siakaś anomalia smutne, bo chyba się popsułem.... Ty przyrobisz ... ja Ci mówię ... zbiera Ci sie że normalnie masakra - tak jak zawsze mnie mówiłeś " porządnie , na goły zadek" mnie tu bedzie z rana stresował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ojjjjj ględzisz i nas straszysz!! Z moich obserwacji wynika, że im bardziej nie chce mi sie iść/jechać na jakąś imprezę - tym bardziej jest ona udana. Więcej optymizmu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 20.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 więc tak biore: -narty i wszystko do tego...liczę że w sobotę z kimś na stok się zabiorę -kapcie i wszystko do tego -piersióweczkę...i wszystko do niej trzeba było nie pisać że tak długo będziemy na saniach jechać...ale 50min to tak w sam raz żeby jakoś w połowie dogrzać się i wziąść rozgrzewający łyk polecam.... -zapasy: i tu wiadomo biorę poprawkę na dość rozległe towarzystwo..choć nie ukrywam że i tak zimne piwko w karczmowisku jakimkolwiek będzie najlepsze... -dobry humor..ale to wiadomo... -ciepłe.....bardzo ciepłe gaciory i swetry...i tu ostrzeegam choć to się może głupie dla kogoś wydawać...nawet jak nie zjeżdzacie na nartach, polecam pożyczyć sobie spodnie narciarskie od kogoś...i właśnie je ubrac na sam kulig...bo co innego jest chodzenie przy -5, a co innego siedzenie na tyłku.....naprawdę totalnie bez żartów-BĘDZIE ZIMNO!!!!więc trzeba schwać urodę na rzecz zdrowia....to dla tych kt. chronicznie nie cierpią czapek!!!!!!! ------------------------------------------ prywata: jescze w piątek na 9 idę na badania w związku z nową pracą tą lepszą myślę że szybko to załatwię szcególnie że jak tylko dostanę info to umówię się na wizyte konkretnie...i nie będę czekać...potem szybko na umówiony punkt z sSiwym12 który ma cudownie zabójcze imię i mam nadziję ze jakoś nam się uda że nie będziemy musieli bardzo na siebie czekać....i szybko dotrzemy do bluszczowiska do zobaczenia... jescze muszę skontaktować sie z sSiwym na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 mnie się chce jechać- bardzo ..... zrobiłam se wczoraj do kompletu włosków żarówiasto piżdżące drapieżne pazurki ....... jestem gotowa .... mogę się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie po prostu jak nigdy mi się nie chce jechać im bliżej wyjazdu tak teraz chce mi się taka siakaś anomalia smutne, bo chyba się popsułem.... Weź ze sobą apteczkę. Słowo daję, że Ci sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie po prostu jak nigdy mi się nie chce jechać im bliżej wyjazdu tak teraz chce mi się taka siakaś anomalia smutne, bo chyba się popsułem.... Weź ze sobą apteczkę. Słowo daję, że Ci sie przyda. tą z gumkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ... hmmmm .... ta pewnie też nie zaszkodzi .... ale ja myślałem o takiej co nią sobie drugiego kulasa opatrzy, jak mu go przetrącę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Kordzina! Ja to z tych nienawidzących czapek jestem Alem już ze strychu zdarła i czeka w pogotowiu. Daga! Powagi troche poproszę, nie mogę rżeć do monitora! Co śmiesznego może być w excelu?!?! Albo w ilości bannerów na sklepie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ... hmmmm .... ta pewnie też nie zaszkodzi .... ale ja myślałem o takiej co nią sobie drugiego kulasa opatrzy, jak mu go przetrącę. ależ nie krępuj się .... możesz tego samego bo sie już zagoił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Powagi troche poproszę, nie mogę rżeć do monitora! Co śmiesznego może być w excelu?!?! Albo w ilości bannerów na sklepie?????? powaga , kochana to ja mam na drugie .... dobra ... żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ... hmmmm .... ta pewnie też nie zaszkodzi .... ale ja myślałem o takiej co nią sobie drugiego kulasa opatrzy, jak mu go przetrącę. ależ nie krępuj się .... możesz tego samego bo sie już zagoił .... To trzeba zapytać ... http://emoty.blox.pl/resource/wink3.gif Panie Barbossie, no i jak tam kopytko? Zagoiło się aby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Szanowny Panie B. Radzę zabrać większą ilość literatury, bo naprawa będzie pracochłonna, a szanse na to, że się Pan wykupisz migusiem, raczej nikłe. Zapewne bez dupochlasta też się nie obejdzie, a Pański niewątpliwy i bezdyskusyjny urok osobisty – tym razem nie zadziała. Za mobbing stresowy – będzie odwet. Z poważaniem sS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 sSiwy12 dobrze gada ... polać mu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts