Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Chyba najgorszą wiadomością w tym tygodniu było by że ktoś nie jedzie !

Obyśmy wszyscy dotarli na miejsce i nic nie popsuło planów.

Daga, jak by co to podeślij NICK'i osób których nie ma na liście, a które mogą się zjawić na imprezie, chyba że tym razem wszystko jawne :wink:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spoko , Twój już gotowy :wink:

Dziś się biorę za robotę, ostatnio tylko koty oglądam i się opierniczam :roll:

My będziemy jechać od strony Żywca, Retro będzie pilotem bo jak się Żonka mapy dorwie to już po nas :-?

Musze jeszcze zapytać w pracy czy mogę w Sobotę mieć wolne, jakoś zapomniałem wcześniej ,,,

A może podświadomie to zaplanowałem bo to tak jak z kordziny teściową, najlepiej postawić przed faktem dokonanym :wink:

wróććććććććććććććć

kalkulator pokazuje 53 "dupne".

Przesadziłem.....

my mamy 200 tych "dupnych" na samą myśl mnie fotel boli :roll:

ożesz .... niechcący ustanowiłam nową miarę "jedna dupna" - 2,5km :o :lol:

ale piździk tez się przyjął ... kuźwa , może ja powinnam zawód zmienic lub przynajmniej hobbystycznie sie tym zająć :roll: :lol: :lol: :lol:

Ty wszystko możesz, każdy potwierdzi :wink:

jesusmaria .... czymże zasłużyłam ? :oops: :oops: :oops:

otóż wyprowadze z błędu .... nie wszystko mogę ...ale to czego nie mogę napawa mnie tak ogromną frustracją, ze za wszelka cene dążę ... a jeśli sie nie uda to traktuje jak porażkę życiową ....

przykład - ostatnia dieta http://forum.americasarmy.pl/images/smilies/hahaha.gif

Może wszystko bo wszyscy się smoka boją ;)

sie odezwał ten co sie najbardziej boi :p

ale do dziś pamietam, jak u zuzanki na fotelu siedziałeś po przyjeździe na zlot i sie gapiłeś na mnie jak na kosmitke ... czemu sie akurat nie dziwię, ponieważ jechałam ino na czystej kofeinie od dni kilku i moje zachowanie mogło odbiegać od normalności :oops: :lol:

Gość coolibeer

Może wszystko bo wszyscy się smoka boją ;)

sie odezwał ten co sie najbardziej boi :p

ale do dziś pamietam, jak u zuzanki na fotelu siedziałeś po przyjeździe na zlot i sie gapiłeś na mnie jak na kosmitke ... czemu sie akurat nie dziwię, ponieważ jechałam ino na czystej kofeinie od dni kilku i moje zachowanie mogło odbiegać od normalności :oops: :lol:

No tak było ha ha ha ;)

Ale i również udało mi się ciebie wkręcić że się zgubiłem po spotkaniu ;) Że zostałem we wiosce budowlanej :) :p :P :p