Piczman 20.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Chyba najgorszą wiadomością w tym tygodniu było by że ktoś nie jedzie ! Obyśmy wszyscy dotarli na miejsce i nic nie popsuło planów. Daga, jak by co to podeślij NICK'i osób których nie ma na liście, a które mogą się zjawić na imprezie, chyba że tym razem wszystko jawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Piczman - wszystko jawne .... nicki masz na liście , dla osób towarzyszących jak ustaliliśmy nie robimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.01.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Żebym zdążył dla Was to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Żebym zdążył dla Was to będzie dobrze no prrrrrosze.... na ostatnią chwile se chopak zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Spoko , Twój już gotowy Dziś się biorę za robotę, ostatnio tylko koty oglądam i się opierniczam My będziemy jechać od strony Żywca, Retro będzie pilotem bo jak się Żonka mapy dorwie to już po nas Musze jeszcze zapytać w pracy czy mogę w Sobotę mieć wolne, jakoś zapomniałem wcześniej ,,, A może podświadomie to zaplanowałem bo to tak jak z kordziny teściową, najlepiej postawić przed faktem dokonanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Spoko , Twój już gotowy mój to akurat najmniej ważny .... wszyscy mnie znają lub poznają po pierwszych słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 wróććććććććććććććć kalkulator pokazuje 53 "dupne". Przesadziłem..... my mamy 200 tych "dupnych" na samą myśl mnie fotel boli ożesz .... niechcący ustanowiłam nową miarę "jedna dupna" - 2,5km ale piździk tez się przyjął ... kuźwa , może ja powinnam zawód zmienic lub przynajmniej hobbystycznie sie tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ty wszystko możesz, każdy potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ty wszystko możesz, każdy potwierdzi jesusmaria .... czymże zasłużyłam ? otóż wyprowadze z błędu .... nie wszystko mogę ...ale to czego nie mogę napawa mnie tak ogromną frustracją, ze za wszelka cene dążę ... a jeśli sie nie uda to traktuje jak porażkę życiową .... przykład - ostatnia dieta http://forum.americasarmy.pl/images/smilies/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ty wszystko możesz, każdy potwierdzi Może wszystko bo wszyscy się smoka boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ty wszystko możesz, każdy potwierdzi Może wszystko bo wszyscy się smoka boją sie odezwał ten co sie najbardziej boi ale do dziś pamietam, jak u zuzanki na fotelu siedziałeś po przyjeździe na zlot i sie gapiłeś na mnie jak na kosmitke ... czemu sie akurat nie dziwię, ponieważ jechałam ino na czystej kofeinie od dni kilku i moje zachowanie mogło odbiegać od normalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ty wszystko możesz, każdy potwierdzi Może wszystko bo wszyscy się smoka boją sie odezwał ten co sie najbardziej boi ale do dziś pamietam, jak u zuzanki na fotelu siedziałeś po przyjeździe na zlot i sie gapiłeś na mnie jak na kosmitke ... HA! To nie ja jeden ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ty wszystko możesz, każdy potwierdzi Może wszystko bo wszyscy się smoka boją sie odezwał ten co sie najbardziej boi ale do dziś pamietam, jak u zuzanki na fotelu siedziałeś po przyjeździe na zlot i sie gapiłeś na mnie jak na kosmitke ... czemu sie akurat nie dziwię, ponieważ jechałam ino na czystej kofeinie od dni kilku i moje zachowanie mogło odbiegać od normalności No tak było ha ha ha Ale i również udało mi się ciebie wkręcić że się zgubiłem po spotkaniu Że zostałem we wiosce budowlanej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Daga proponuję zmienić twój avatar na taki przedstawiający kosmitkę http://emoty.klimacik.pl/mini/72.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nic z tego ... ze swoim awatarem jestem ścisle zżyta ... dokładnie jak w filmie - kto oglądał Avatara ten wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nic z tego ... ze swoim awatarem jestem ścisle zżyta ... dokładnie jak w filmie - kto oglądał Avatara ten wie o co chodzi łoglądali i to nawet 2 rozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 lece pracować .... bede później jakby cuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 lece pracować .... bede później jakby cuś ... leć leć... tylko uważaj na druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 trzaby sie dziś spakować nieco ... kurde ... a nie na ostatnia chwilę jak zwykle - nie mam sie w co ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts