cieszynianka 20.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No kochani, czas najwyższy ciepłe kalesony i pozostałe ogrzewające akcesoria przygotowywać własnie rozpoczęłam pakowanie !! A ja właśnie wygrzebałam moją czapę-uszatkę i pikowane ciepłe spodnie, a jutro muszę znaleźć moje walonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.01.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No kochani, czas najwyższy ciepłe kalesony i pozostałe ogrzewające akcesoria przygotowywać własnie rozpoczęłam pakowanie !! A ja właśnie wygrzebałam moją czapę-uszatkę i pikowane ciepłe spodnie, a jutro muszę znaleźć moje walonki .....a sniegowce z allegro nie doszły !!!!( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No kochani, czas najwyższy ciepłe kalesony i pozostałe ogrzewające akcesoria przygotowywać własnie rozpoczęłam pakowanie !! A ja właśnie wygrzebałam moją czapę-uszatkę i pikowane ciepłe spodnie, a jutro muszę znaleźć moje walonki .....a sniegowce z allegro nie doszły !!!!( Może jutro dojdą Pytałaś czy i kiedy zostały wysłane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No kochani, czas najwyższy ciepłe kalesony i pozostałe ogrzewające akcesoria przygotowywać własnie rozpoczęłam pakowanie !! A ja właśnie wygrzebałam moją czapę-uszatkę i pikowane ciepłe spodnie, a jutro muszę znaleźć moje walonki .....a sniegowce z allegro nie doszły !!!!( Może jutro dojdą Pytałaś czy i kiedy zostały wysłane ? tak!!! napisałam z 10 meili!!! poprostu żenada!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No kochani, czas najwyższy ciepłe kalesony i pozostałe ogrzewające akcesoria przygotowywać własnie rozpoczęłam pakowanie !! A ja właśnie wygrzebałam moją czapę-uszatkę i pikowane ciepłe spodnie, a jutro muszę znaleźć moje walonki .....a sniegowce z allegro nie doszły !!!!( Może jutro dojdą Pytałaś czy i kiedy zostały wysłane ? tak!!! napisałam z 10 meili!!! poprostu żenada!! Nie odpisali? Może jest podany jakiś telefon kontaktowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No kochani, czas najwyższy ciepłe kalesony i pozostałe ogrzewające akcesoria przygotowywać własnie rozpoczęłam pakowanie !! A ja właśnie wygrzebałam moją czapę-uszatkę i pikowane ciepłe spodnie, a jutro muszę znaleźć moje walonki .....a sniegowce z allegro nie doszły !!!!( Może jutro dojdą Pytałaś czy i kiedy zostały wysłane ? tak!!! napisałam z 10 meili!!! poprostu żenada!! Nie odpisali? Może jest podany jakiś telefon kontaktowy juz nawet gadac mi się o tym nie chce dzwoniłam kilka razy, zawsze obiecali sprawdzic i oddzwonić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No kochani, czas najwyższy ciepłe kalesony i pozostałe ogrzewające akcesoria przygotowywać własnie rozpoczęłam pakowanie !! A ja właśnie wygrzebałam moją czapę-uszatkę i pikowane ciepłe spodnie, a jutro muszę znaleźć moje walonki .....a sniegowce z allegro nie doszły !!!!( Może jutro dojdą Pytałaś czy i kiedy zostały wysłane ? tak!!! napisałam z 10 meili!!! poprostu żenada!! Nie odpisali? Może jest podany jakiś telefon kontaktowy juz nawet gadac mi się o tym nie chce dzwoniłam kilka razy, zawsze obiecali sprawdzic i oddzwonić!! Krętacze Jak nie dojdą, to bierz jakieś jak największe, żeby ciepłych skarpet naładować. Roztopów raczej nie będzie, więc nie muszą być pancerne, ale ciepłe tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Tomku K. czy jestes pewien tego avatara z dnia dzisiejszego czy jeszcze do kuligu zmienisz ? Zmieniłem właśnie po to, żeby żaden Piczman nie miał kłopotów w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 kochane Panienie cy©tujta się tak w całości, szkoda strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 kochane Panie nie cy©tujta się tak w całości, szkoda strony A to nie RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 spakowałam ruletke i rakije!!!!!!!!!! alkohol przywozicie czy zakupicie na miejscu??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ... hmmmm .... ta pewnie też nie zaszkodzi .... ale ja myślałem o takiej co nią sobie drugiego kulasa opatrzy, jak mu go przetrącę. ależ nie krępuj się .... możesz tego samego bo sie już zagoił .... To trzeba zapytać ... http://emoty.blox.pl/resource/wink3.gif Panie Barbossie, no i jak tam kopytko? Zagoiło się aby? kawałeczek strupka zachowam dla Ciebie, cobyś mógł go zerwać.. brrr, już mnie bierze, to sm... nie piszcie tak bo się podjaram za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 To trzeba zapytać ... http://emoty.blox.pl/resource/wink3.gif Panie Barbossie, no i jak tam kopytko? Zagoiło się aby? kawałeczek strupka zachowam dla Ciebie, cobyś mógł go zerwać.. brrr, już mnie bierze, to sm... nie piszcie tak bo się podjaram za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ... hmmmm .... ta pewnie też nie zaszkodzi .... ale ja myślałem o takiej co nią sobie drugiego kulasa opatrzy, jak mu go przetrącę. ależ nie krępuj się .... możesz tego samego bo sie już zagoił .... To trzeba zapytać ... http://emoty.blox.pl/resource/wink3.gif Panie Barbossie, no i jak tam kopytko? Zagoiło się aby? kawałeczek strupka zachowam dla Ciebie, cobyś mógł go zerwać.. brrr, już mnie bierze, to sm... nie piszcie tak bo się podjaram za mocno Ty nie zapominaj, że pod szczególnym nadzorem będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie piszcie tak bo się podjaram za mocno Ty nie zapominaj, że pod szczególnym nadzorem będziesz przywiążemy Go do kaloryfera i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie piszcie tak bo się podjaram za mocno Ty nie zapominaj, że pod szczególnym nadzorem będziesz przywiążemy Go do kaloryfera i bedzie git Na spacerek też czasem wyprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie piszcie tak bo się podjaram za mocno Ty nie zapominaj, że pod szczególnym nadzorem będziesz przywiążemy Go do kaloryfera i bedzie git Na spacerek też czasem wyprowadzimy ...i kielicha podamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ...i kielicha podamy choć jedna duszyczka ma ludzkie odruchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ...i kielicha podamy choć jedna duszyczka ma ludzkie odruchy... no przeca jestem ludzka .... jakbym nie była to bym Cie w piwnicy zamkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jak Pokraka w "Pulp Fiction" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts