daggulka 21.01.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 przywoź, przywoź .... od przybytku głowa nie boli ide sie pakować ..... jak Leszek zobaczy to co przygotowałam do zabrania to na zawał zejdzie .... mam nadzieję, ze się pomieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 to kwasu nie przywożę, jak macie napoje... chyba Boh Cię opuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 21.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ale zimno.....no masakra......jak my wytrzymamy na tym kuligu......no trzeba sie będzie wspomagać... trudno co zrobić...... barbossa ciesze się ze się zdecydowałeś...umiesz trrzymać w napięciu baru...czy ty mnie weżmiesz na narty w sobotę..????bierzesz sprzęt? ---------------------- a co do ruletki.....no cóż raz się wygrywa a raz przegrywa...fortuna kołem się toczy...a potem człowiek się toczy...czyli constans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 NO!. Dzieciaki rozparcelowane po dziadkach, można się zacząć pakować. A zimno rzeczywiście .... jak się wychodzi za drzwi to zaraz w nosie krzepnie ..... zawartość .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.01.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 wiecie ile w sobotę będzie? -18 st chyba koc zabiorę na te sanie .... się opatulę i tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 baru...czy ty mnie weżmiesz na narty w sobotę..????bierzesz sprzęt? No jasne, że sprzęt biorę! Natomiast transportem w moim przypadku służy Coolibeer, więc to Jego pytaj czy Cię zabierze . Jutro - jak przyjedziemy, planujemy pośmigać gdzieś trochę, a z wieczora jak się reszta pozjeżdża - się zapoznawać i rozgrzewać będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Marzy mi się że uda mi się dojechać jutro, wtedy (może, chyba) w sobotę do południa tez bym się popróbował na stoku. Ale nie wiem czy jeżeli (może, chyba) byłbym w piatek, czy da rade zanocować, bo zgłaszałem akces od soboty dopiero............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 prezes ...Ty kiedy w końcu przyjeżdżasz ? piątek czy sobota .... bo się pogubiłam a serio ...w sobotę - kulig to 40-50 minut w jedną stronę saniami Przecież mówiłem wcześniej że kary będą. I dla niektórych kulig będzie wyglądał - niestety - tak. Na koniu - Prezes kto za nim z tyłu - sie okaże.......... http://img707.imageshack.us/img707/2057/kumoterskagonba3106633.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dobra dziś same pozytywne rzeczy. Samochód mam więc na 100% jadę. Właśnie wróciłem z budowy i zrobiłem co miałem zrobić. Elektrycy wykonali swoje oraz łazienka z projektu którą pokazywałem w dzienniku już się zaczęła tworzyć Idę się pakować. Pozdrowienia dla tych którzy już jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kordzina bierz narty miejscówkę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 21.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 wiecie ile w sobotę będzie? -18 st chyba koc zabiorę na te sanie .... się opatulę i tyle .... to Ty teraz mówisz, że te sanki siedzeń podgrzewanych nie mają chcesz to się opatulaj kocykiem - ja biorę kołdrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Marzy mi się że uda mi się dojechać jutro, wtedy (może, chyba) w sobotę do południa tez bym się popróbował na stoku. Ale nie wiem czy jeżeli (może, chyba) byłbym w piatek, czy da rade zanocować, bo zgłaszałem akces od soboty dopiero............. maruda ... nie jęcz ... jak możesz przyjeżdżaj w piątek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 kur... nie mam sie w co ubrać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.01.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 kur... nie mam sie w co ubrać!!!!! choć raz nie baba .... ja już spakowana ... obawiam się, iż Xavieer może pomyśleć, że zwariowałam jak zobaczy tą ilość bagażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.01.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 serio nagle znikły mi spodnie na narty i kurtkę jeszcze piorę bo brudna jak nei wiem co. Jak się ją po budowie ciora to tak jest Mam nadzieje że jakoś się spakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja tyż spakowana. Obawiam się, że Coolibeer może zejść ze śmiechu, jak mnie z tym całym dobytkiem zobaczy . Idę spać, bo pobudka o 3.30! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 21.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mogę wziąć spodnie zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.01.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Idę spać, bo pobudka o 3.30! ja też zaraz idę spać .... pobudka o 6.00 .... o 8 rano wyjeżdżam ..... jeśli mi się uda, to jeszcze rano zajrzę na forum .... a jak nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mogę wziąć spodnie zapasowe jeślii możesz weź bo rano mnie czeka wjazd na budowe wlot do piwnicy i przewalenie sterty worków z ubraniami które już wywiozłem z bloków No baru ty jeszcze nie śpisz? Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci? ghegheh Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.01.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci? ghegheh Dobranoc kuźwa ...inwigilacja na całego ja mam 0,75 żubrówki własnej roboty mojej mamy i 8 wareczek .... no i oczywiście pudło cytrynówki od AgnesK no to kochani - do jutra .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts