Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale zimno.....no masakra......jak my wytrzymamy na tym kuligu......no trzeba sie będzie wspomagać... :lol: trudno co zrobić......

barbossa ciesze się ze się zdecydowałeś...umiesz trrzymać w napięciu :wink: :wink:

baru...czy ty mnie weżmiesz na narty w sobotę..????bierzesz sprzęt?

----------------------

a co do ruletki.....no cóż raz się wygrywa a raz przegrywa...fortuna kołem się toczy...a potem człowiek się toczy...czyli constans... :wink:

baru...czy ty mnie weżmiesz na narty w sobotę..????bierzesz sprzęt?

No jasne, że sprzęt biorę! Natomiast transportem w moim przypadku służy Coolibeer, więc to Jego pytaj czy Cię zabierze :lol:.

Jutro - jak przyjedziemy, planujemy pośmigać gdzieś trochę, a z wieczora jak się reszta pozjeżdża - się zapoznawać i rozgrzewać będziemy.

Marzy mi się że uda mi się dojechać jutro, wtedy (może, chyba) w sobotę do południa tez bym się popróbował na stoku.

Ale nie wiem czy jeżeli (może, chyba) byłbym w piatek, czy da rade zanocować, bo zgłaszałem akces od soboty dopiero............. :-?

prezes ...Ty kiedy w końcu przyjeżdżasz ? piątek czy sobota .... bo się pogubiłam

a serio ...w sobotę - kulig to 40-50 minut w jedną stronę saniami :D

Przecież mówiłem wcześniej że kary będą. I dla niektórych kulig będzie wyglądał - niestety - tak.

Na koniu - Prezes

kto za nim z tyłu - sie okaże..........

:D

http://img707.imageshack.us/img707/2057/kumoterskagonba3106633.jpg

Gość coolibeer

Dobra dziś same pozytywne rzeczy. Samochód mam więc na 100% jadę. Właśnie wróciłem z budowy i zrobiłem co miałem zrobić. Elektrycy wykonali swoje oraz łazienka z projektu którą pokazywałem w dzienniku już się zaczęła tworzyć :)

Idę się pakować. :) Pozdrowienia dla tych którzy już jadą

Marzy mi się że uda mi się dojechać jutro, wtedy (może, chyba) w sobotę do południa tez bym się popróbował na stoku.

Ale nie wiem czy jeżeli (może, chyba) byłbym w piatek, czy da rade zanocować, bo zgłaszałem akces od soboty dopiero............. :-?

maruda ... nie jęcz ... jak możesz przyjeżdżaj w piątek .... :wink:

Gość coolibeer
Mogę wziąć spodnie zapasowe :wink:

jeślii możesz weź ;) bo rano mnie czeka wjazd na budowe wlot do piwnicy i przewalenie sterty worków z ubraniami które już wywiozłem z bloków :)

No baru ty jeszcze nie śpisz? Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci?:p

ghegheh

Dobranoc

Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci?:p

ghegheh

Dobranoc

kuźwa ...inwigilacja na całego :o :lol:

ja mam 0,75 żubrówki własnej roboty mojej mamy i 8 wareczek ....

no i oczywiście pudło cytrynówki od AgnesK :D

no to kochani - do jutra .... :D