gawel 14.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja wiem .... ja wiem .... kto zrobi na śniegu najfajniejszego orzełka albo podzielimy sie na grupy i bedziemy robić bałwany Kto się najładniej podpisze na śniegu a może być odcisk? O taki chodzi? [img]http://img242.imageshack.us/img242/3856/e790fac003674de86a737be.jpg[/img] Może być tzw "ślubny" na stopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 podzielimy sie na grupy i bedziemy robić bałwany Wyznaczy się kogoś na bałwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 co do glanow i innych pierdół to walcie sobie posty w innym temacie a tu niestety zasmiecacie niepotrzebnie wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 co do glanow i innych pierdół to walcie sobie posty w innym temacie a tu niestety zasmiecacie niepotrzebnie wątek następny maruda .... a jak się gole dupy wkleja to jakoś nie protestuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ale ok .... zgadzam się w całej rozciągłości .... na pierdoły o dupie maryni idziemy do dzieńdoberkowa .... tutaj ino o kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 14.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 14.10.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ale ok .... zgadzam się w całej rozciągłości .... na pierdoły o dupie maryni idziemy do dzieńdoberkowa .... tutaj ino o kuligu Biały podkład pod kulig już się wszędzie pojawia zobaczymy co będzie w styczniu byleby nie było + 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 15.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Anula pantofelki won, pora na przyczepne buciory dzisiaj są martensy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.10.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 co do glanow i innych pierdół to walcie sobie posty w innym temacie a tu niestety zasmiecacie niepotrzebnie wątek Glany, akurat, ściśle się tematu trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 100 dnii do kuligu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 100 dnii do kuligu .... cholernie długo jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakby nie było - masz rację .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakby nie było - masz rację .... Zawsze mam rację Nic nowego Kulig jest za 100 DNI i trzeba z tym zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Zawsze mam rację Nic nowego a skromność to zapewne ....wrodzona .... a co do imprez ... hm... moje urodziny są po drodze ... jeśli komuś nie przeszkadza spanie na materacu to możemy pomysleć nad imprezą w międzyczasie u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Moje były dopiero co i śpię na materacu od sierpnia. I kurczę, nie uważam żeby to specjalnie dobra impreza była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Moje były dopiero co i śpię na materacu od sierpnia. I kurczę, nie uważam żeby to specjalnie dobra impreza była. oj ....boszszsz.... nie marudź .... mam zapasowe dwa łóżka , 5 pokoi do dyspozycji ... a jesli dzieciaki sprzedam na weekend to nawet trzy ... czwarte w salone , piate w pracowni na dole .... więc nie jest źle ...bez paniki ... nie jest źle ....możemy robić imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ależ to zamotałam ... 5 pokoi , 5 lóżek ... jest jeszcze szóste - w sypialni , ale bede bronić jak lwica i własnego osobistego łózka nie dstapię i jeśli ktoś reflektuje możemy zrobić u mnie nasiadówe w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy spoko , spoko.... na dzieńdoberkowie zapodam temat .... jesli ludziska będą chcieli pofatygować się na Śląsk .... to z przyjemnościa nasiadówę urządze ... bo stęskniłam się jak cholera i do stycznia nie wytrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy spoko , spoko.... na dzieńdoberkowie zapodam temat .... jesli ludziska będą chcieli pofatygować się na Śląsk .... to z przyjemnościa nasiadówę urządze ... bo stęskniłam się jak cholera i do stycznia nie wytrzymam... Kurcze, Istebna, Śląsk...czy Wy wszyscy musicie tak daleko mieszkać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts