Gość coolibeer 21.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci? ghegheh Dobranoc kuźwa ...inwigilacja na całego ja mam 0,75 żubrówki własnej roboty mojej mamy i 8 wareczek .... no i oczywiście pudło cytrynówki od AgnesK no to kochani - do jutra .... i cobyś o wiśniówce nie zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 21.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 kochani barchanowe gacie wzięłam, spodnie narciarskie i spiworek-to pomysł małża-wezmę go na kulig i się opatulę cooliber-dzięki za miejscówkę-ja chętna.... 1litr sliwkówki własnej roboty też spakowany oraz do kupienia gorzka żołądkowa na trawie żubrowej-to że nie pracuję już w lubelskim polmosie to nie znaczy że ich nie lubię..... swetry, klapki...itd, itp... juz wiem ze 3h na 100% będą mnie badać.....więc z opola pewnie ruszymy gdzieś koło 13 z Siwym....przy dobrych wiatrach na popołudniowe piwko będziemy jak nic.... buzka....ide zjeść kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 No baru ty jeszcze nie śpisz? Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci? ghegheh Dobranoc Boszszsz... co za małpa z niego!!! Idę lulu! Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 No baru ty jeszcze nie śpisz? Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci? ghegheh Dobranoc Boszszsz... co za małpa z niego!!! Idę lulu! Dobranoc! No niestety z tą małpą będziesz musiała jutro wytrzymać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Przyszłam, aby Wam życzyć zajebiaszczej zabawy i czekam na relację. Wypijta za moje zdrowie, bom jakaś cherlawa ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.01.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Przyszłam, aby Wam życzyć zajebiaszczej zabawy i czekam na relację. Wypijta za moje zdrowie, bom jakaś cherlawa ostatnio. Uroczyście Ci obiecuję golnąć Twoje zdrówko A właściwie to dlaczego Ty nie zapisałaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Przyszłam, aby Wam życzyć zajebiaszczej zabawy i czekam na relację. Wypijta za moje zdrowie, bom jakaś cherlawa ostatnio. Uroczyście Ci obiecuję golnąć Twoje zdrówko A właściwie to dlaczego Ty nie zapisałaś się Z powodów powyższych. Ale następnym razem na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 22.01.2010 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam... Niestety ze smutkiem. Po pierwsze, tyle czasu nie mialem internetu, wiec na forum pojawilem sie teraz. Po drugie, busik bez zimowek, astra rozbita (cale szczescie nie z mojej winy). Po trzecie w weekend szkola. Olalbym ją i przyjechał, ale mam ostateczną poprawkę z matmy i jest to moje być albo niebyć... Przepraszam, że zapowiadałem, że będę, a nie będzie mnie. Głupio mi teraz... Niestety, żeby wyjazd byl za tydzien, to bysmy zajrzeli... Ze jest w ten weekend... Poprostu nie dam rady i nie mam jak. Jeszcze raz wszystkich przepraszam..m[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.01.2010 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hellloooooołłł!! Wstajemy!!! JEDZIEMYYYYY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 22.01.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja tez wstaje...zawioze gromade do przedszkola i jadę.. moje narty juz pojechały z TŻ co ja się będę przeciążać... ----------------- życzę wszystkim spokojnej i bezpiecznej drogi.....byśmy wszycy dotarli do celu.. do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2010 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam... Niestety ze smutkiem. Po pierwsze, tyle czasu nie mialem internetu, wiec na forum pojawilem sie teraz. Po drugie, busik bez zimowek, astra rozbita (cale szczescie nie z mojej winy). Po trzecie w weekend szkola. Olalbym ją i przyjechał, ale mam ostateczną poprawkę z matmy i jest to moje być albo niebyć... Przepraszam, że zapowiadałem, że będę, a nie będzie mnie. Głupio mi teraz... Niestety, żeby wyjazd byl za tydzien, to bysmy zajrzeli... Ze jest w ten weekend... Poprostu nie dam rady i nie mam jak. Jeszcze raz wszystkich przepraszam..m[/i] nie ma sprawy ... nic się nie stało ..... ale następnym razem się nie wywiniesz kochani ... wstałam , ide się robić na człowieka .... nie mogę uwierzyć, że to już dziś jedźcie ostrożnie ..... wszystkim życzę spokojnej drogi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 22.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 dojechalismy dzień doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Już Szczęściarze My dopiero jutro o tej porze będziemy wyjeżdżać z domu A przy okazji: jak warunki na drodze? Jechaliście przez Bielsko, czy przez Wisłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 jestem na miejscu .... jechliśmy przez Wisłę..... droga czarna - super czekamy na pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 22.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A niektórzy jeszcze pracują , ale dzisiaj ok. 15 będą na miejscu.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 jestem na miejscu .... jechliśmy przez Wisłę..... droga czarna - super czekamy na pozostałych Nam przez Wisłę bliżej, skoro droga jest czarna to pojedziemy tamtędy. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja również się melduję droga na trasie Częstochowa-Katowice-Bielsko-Żywiec-Koniaków czarna i przejezdna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 22.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja mam najgorszą drogę, cały czas przez góry, w południe wyjeżdżam na trzecią będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja mam najgorszą drogę, cały czas przez góry, w południe wyjeżdżam na trzecią będę. To czegoś se wcześniej nie wyrównał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A my jeszcze doma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts