Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Gość coolibeer
Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci?:p

ghegheh

Dobranoc

kuźwa ...inwigilacja na całego :o :lol:

ja mam 0,75 żubrówki własnej roboty mojej mamy i 8 wareczek ....

no i oczywiście pudło cytrynówki od AgnesK :D

no to kochani - do jutra .... :D

i cobyś o wiśniówce nie zapomniała :p

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kochani :lol: :lol:

barchanowe gacie wzięłam, spodnie narciarskie i spiworek-to pomysł małża-wezmę go na kulig i się opatulę :lol: :lol:

cooliber-dzięki za miejscówkę-ja chętna.... :wink:

1litr sliwkówki własnej roboty też spakowany oraz do kupienia gorzka żołądkowa na trawie żubrowej-to że nie pracuję już w lubelskim polmosie to nie znaczy że ich nie lubię..... :wink:

swetry, klapki...itd, itp...

juz wiem ze 3h na 100% będą mnie badać.....więc z opola pewnie ruszymy gdzieś koło 13 z Siwym....przy dobrych wiatrach na popołudniowe piwko będziemy jak nic....

buzka....ide zjeść kolację :D

Gość coolibeer
No baru ty jeszcze nie śpisz? Nie wystarczy ci to że nakryłem cie w supermarkecie przy kasie jak kupowałaś flaszkę w ilości sztuk 1 na jutrzejszą imprezę. Mało ci?:p

ghegheh

Dobranoc

Boszszsz... co za małpa z niego!!! :lol:

Idę lulu! Dobranoc!

No niestety z tą małpą będziesz musiała jutro wytrzymać :p Dobranoc

Przyszłam, aby Wam życzyć zajebiaszczej zabawy i czekam na relację. :D

Wypijta za moje zdrowie, bom jakaś cherlawa ostatnio. :wink:

Uroczyście Ci obiecuję golnąć Twoje zdrówko :D

A właściwie to dlaczego Ty nie zapisałaś się 8)

Z powodów powyższych. :-? Ale następnym razem na bank!

Witam... Niestety ze smutkiem. Po pierwsze, tyle czasu nie mialem internetu, wiec na forum pojawilem sie teraz. Po drugie, busik bez zimowek, astra rozbita (cale szczescie nie z mojej winy). Po trzecie w weekend szkola. Olalbym ją i przyjechał, ale mam ostateczną poprawkę z matmy i jest to moje być albo niebyć... Przepraszam, że zapowiadałem, że będę, a nie będzie mnie. Głupio mi teraz... Niestety, żeby wyjazd byl za tydzien, to bysmy zajrzeli... Ze jest w ten weekend... Poprostu nie dam rady i nie mam jak. Jeszcze raz wszystkich przepraszam..m[/i]

Witam... Niestety ze smutkiem. Po pierwsze, tyle czasu nie mialem internetu, wiec na forum pojawilem sie teraz. Po drugie, busik bez zimowek, astra rozbita (cale szczescie nie z mojej winy). Po trzecie w weekend szkola. Olalbym ją i przyjechał, ale mam ostateczną poprawkę z matmy i jest to moje być albo niebyć... Przepraszam, że zapowiadałem, że będę, a nie będzie mnie. Głupio mi teraz... Niestety, żeby wyjazd byl za tydzien, to bysmy zajrzeli... Ze jest w ten weekend... Poprostu nie dam rady i nie mam jak. Jeszcze raz wszystkich przepraszam..m[/i]

nie ma sprawy ... nic się nie stało .....

ale następnym razem się nie wywiniesz :p :D

kochani ... wstałam , ide się robić na człowieka ....

nie mogę uwierzyć, że to już dziś :D

jedźcie ostrożnie ..... wszystkim życzę spokojnej drogi .....