Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piczman aj low ju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no tak nie można.

Na priv takie rzeczy, na priv :lol:

My jutro z Retro wyjeżdżamy o 9:00 z Leżajska.

Będziemy dzwonić pod Koniakową coby nas ktoś szybko poprowadził bo czasu szkoda jak szlag :D

Do zobaczenia a kuligu !

Bez odbioru 8)

Piczman aj low ju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no tak nie można.

Na priv takie rzeczy, na priv :lol:

My jutro z Retro wyjeżdżamy o 9:00 z Leżajska.

Będziemy dzwonić pod Koniakową coby nas ktoś szybko poprowadził bo czasu szkoda jak szlag :D

Do zobaczenia a kuligu !

Bez odbioru 8)

No tak jak myślałem!

Wczoraj wieczorem jak dzwoniłem to było baaardzo głośno i imprezowo !

Jeszcze śpią ,,, ?

Tak zabalowali że dla reszty już im energii zbraknie :evil: :(

Wpadłem na chwilę zameldować że właśnie z Retro wyjeżdżamy, widzimy się w Koniakowej ! :D

PS.Ślicznie dziękuję Nelli Sza :p

Gość coolibeer

Wielkie Dzięki:

dla Cieszki i Piotrka za zorganizowanie całej imprezy. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Naprawdę duże podziękowania.

Dla wszystkich za miłą atmosferę i za przybycie.

No i dla dwóch wspaniałych kobitek "wspaniałych" przez wielkie W :) Za 2 dni białego szaleństwa spędzonego razem. Dzięki jesteście wielkie ;)

No i tej wspaniałej Dagullki która zawsze jest i będzie wspaniała.

Spokojnej drogi kochani życzę i uwaga bo do Częstochowy przez Żywiec Bieslko i Katowice stało kilka patroli Policajóf.

Jeszce raz wielkie dzięki za te 2 dni.

Dowlokłam się i odwlokłam za pomocą Xavieera - za co bardzo mu dziękuję - jak i za ciekawe rozmowy w podróży :wink: .

Podziękowania wielkie z buziakami dla Cieszki i Piotra za zorganizowanie i danie wszystkim szansy ponownego cieszenia się wspaniałym towarzystwem w fajnym miejscu :wink: .

No i chciałam podziękować wszystkim za wspaniałą zabawę i powiedzieć, że jak zwykle wszyscy byli niesamowici w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Zdjęcia i linki do albumów przyjmę w każdej ilości i będę się upierdliwie upominać .... ponieważ aparat miałam , ale jak zwykle zdjęć na nim raptem kilka :roll: :oops: .

Więc proszę się nie sępić tylko podzielić :lol: : [email protected]

A teraz - standardowa tygodniowa depresja , ze już "po" , że do następnej imprezy tak bardzo daleko , że kilka miesięcy odwyku od wszystkich :cry: .

Gość coolibeer
Się i ja melduję! Dotarłąm cała i zdrowa, przywieziona przez Piczmana pod dom, przekazana w małżowskie ręce.

No i oczywiście rzec chciałam WIELKIE DZIĘKI za te dni spędzone razem!

Pędzący dzięki za ten wypad na narty ;) Zdjęcia podeślę na meila. Zezwalasz na publikację zdjęć ? :p :P

Kochani!

W imieniu Mojej Większej Połowy i swoim bardzo Wam dziękuję za przybycie i za wspólnie spędzone chwile, szczególny ukłon w stronę Tych z baaaaardzo daleka.

To druga impreza, w której mieliśmy zaszczyt i przyjemność uczestniczyć i po raz drugi czuję taki niedosyt, że za mało było czasu, żeby móc ze wszystkimi się dokładniej zintegrować i pogadać :roll: (a byłoby wiele wspólnych tematów). Mam nadzieję to nadrobić następną razą :D

Bardzo dziękuję Daggulce za zajęcie się sprawami zbieraczorozlokowującymi (jest w tym doskonała i niezastąpiona) oraz za wartę na posterunku od początku imprezy :D

Z niecierpliwością czekam na następne spotkanie w realu :wink:

Doszły mnie słuchy, że impreza była nie do końca udana ze względu na brak interwencji Policji, pogotowia, straży pożarnej, itd. (niepotrzebne skreślić) :lol: