Piczman 22.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja tez bym z Wami dzisiaj flaszkę wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 22.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kurcze ale wam zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kochani, zaraz wyjeżdżamy Jeszcze tylko wstąpimy odebrać zamówioną kiełbaskę i jazda do Koniakowa Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja juz jestem na miejscu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 NO! Dosyć tego pitolinia.... Tradycyjnie, zmieniam awatara na bardziej stosownego: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/8/4/1/53065977_d.jpg I wiooo.... I lepiej, żeby mi nikt drogi zajechać nie próbował Jadymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hello ! A Ja coś dla Was mam http://img42.imageshack.us/img42/449/dsc9734.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 literatura Labas Śliwowica zajefajna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hello ! A Ja coś dla Was mam http://img42.imageshack.us/img42/449/dsc9734.jpg Piczman aj low ju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Piczman aj low ju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie no tak nie można. Na priv takie rzeczy, na priv My jutro z Retro wyjeżdżamy o 9:00 z Leżajska. Będziemy dzwonić pod Koniakową coby nas ktoś szybko poprowadził bo czasu szkoda jak szlag Do zobaczenia a kuligu ! Bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Piczman aj low ju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie no tak nie można. Na priv takie rzeczy, na priv My jutro z Retro wyjeżdżamy o 9:00 z Leżajska. Będziemy dzwonić pod Koniakową coby nas ktoś szybko poprowadził bo czasu szkoda jak szlag Do zobaczenia a kuligu ! Bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.01.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Byłam właśnie pochodzić po Waszym domku. Bardzo ładny i tyle miejsca w środku i tak pięknie urządzony! Gratulacje Państwo Piczmanowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 23.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No tak jak myślałem! Wczoraj wieczorem jak dzwoniłem to było baaardzo głośno i imprezowo ! Jeszcze śpią ,,, ? Tak zabalowali że dla reszty już im energii zbraknie Wpadłem na chwilę zameldować że właśnie z Retro wyjeżdżamy, widzimy się w Koniakowej ! PS.Ślicznie dziękuję Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 23.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Hello ! A Ja coś dla Was mam http://img42.imageshack.us/img42/449/dsc9734.jpg Jakie cudne! Dziękujemy bardzo Teraz to już jestem na 99% pewna, że przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 PRZERWA TECHNICZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wielkie Dzięki: dla Cieszki i Piotrka za zorganizowanie całej imprezy. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Naprawdę duże podziękowania. Dla wszystkich za miłą atmosferę i za przybycie. No i dla dwóch wspaniałych kobitek "wspaniałych" przez wielkie W Za 2 dni białego szaleństwa spędzonego razem. Dzięki jesteście wielkie No i tej wspaniałej Dagullki która zawsze jest i będzie wspaniała. Spokojnej drogi kochani życzę i uwaga bo do Częstochowy przez Żywiec Bieslko i Katowice stało kilka patroli Policajóf. Jeszce raz wielkie dzięki za te 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dowlokłam się i odwlokłam za pomocą Xavieera - za co bardzo mu dziękuję - jak i za ciekawe rozmowy w podróży . Podziękowania wielkie z buziakami dla Cieszki i Piotra za zorganizowanie i danie wszystkim szansy ponownego cieszenia się wspaniałym towarzystwem w fajnym miejscu . No i chciałam podziękować wszystkim za wspaniałą zabawę i powiedzieć, że jak zwykle wszyscy byli niesamowici w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Zdjęcia i linki do albumów przyjmę w każdej ilości i będę się upierdliwie upominać .... ponieważ aparat miałam , ale jak zwykle zdjęć na nim raptem kilka . Więc proszę się nie sępić tylko podzielić : [email protected] A teraz - standardowa tygodniowa depresja , ze już "po" , że do następnej imprezy tak bardzo daleko , że kilka miesięcy odwyku od wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Się i ja melduję! Dotarłąm cała i zdrowa, przywieziona przez Piczmana pod dom, przekazana w małżowskie ręce.No i oczywiście rzec chciałam WIELKIE DZIĘKI za te dni spędzone razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Się i ja melduję! Dotarłąm cała i zdrowa, przywieziona przez Piczmana pod dom, przekazana w małżowskie ręce. No i oczywiście rzec chciałam WIELKIE DZIĘKI za te dni spędzone razem! Pędzący dzięki za ten wypad na narty Zdjęcia podeślę na meila. Zezwalasz na publikację zdjęć ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kochani! W imieniu Mojej Większej Połowy i swoim bardzo Wam dziękuję za przybycie i za wspólnie spędzone chwile, szczególny ukłon w stronę Tych z baaaaardzo daleka. To druga impreza, w której mieliśmy zaszczyt i przyjemność uczestniczyć i po raz drugi czuję taki niedosyt, że za mało było czasu, żeby móc ze wszystkimi się dokładniej zintegrować i pogadać (a byłoby wiele wspólnych tematów). Mam nadzieję to nadrobić następną razą Bardzo dziękuję Daggulce za zajęcie się sprawami zbieraczorozlokowującymi (jest w tym doskonała i niezastąpiona) oraz za wartę na posterunku od początku imprezy Z niecierpliwością czekam na następne spotkanie w realu Doszły mnie słuchy, że impreza była nie do końca udana ze względu na brak interwencji Policji, pogotowia, straży pożarnej, itd. (niepotrzebne skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Zdjęcia podeślę na meila. za jednym razem - poproszę i ja [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts